Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Beleef samen met 3 vriendinnen een luxe weekendje weg


29 mei 2017


Opel Crossland X winactie MAMA to the max gezinsauto vriendinnen weekend vakantie
A

Als mama moeten we vele keuzes maken en dan vooral in onze vrijetijdsbesteding (als die er al is, haha). Er zijn een aantal dingen waar ik elk jaar naar streef als het gaat om me-time. Zo is er bijvoorbeeld het ‘weekendje weg’ met vriendinnen. Dat is voor mij heilig. Ieder jaar probeer ik samen met mijn vriendinnetjes een weekendje weg te plannen. Dat hoeft niet ver weg te zijn, als we maar even twee nachtjes samen zijn, lekker kunnen kletsen, dineren en shoppen. Ik houd ervan, jij ook?

Mijn ultieme vriendinnen weekend

Als ik mijn ultieme weekendje weg met vriendinnen beschrijf begint dat bij een bestemming die niet langer dan 3 uur reizen is. Je bent dan lekker snel ter plaatse en het genieten kan direct beginnen. Een goed hotel is een grote MUST. Zo’n lekker groot bed met (hier komt ie) wit beddengoed. Echt waar? JA! Wit beddengoed, want dat oogt zo lekker fris. Alle andere kleuren vind ik niet fijn in een hotel (iedereen heeft z’n eigen tik, toch). Het liefste ook een hotel waar je een fijne hotelbar hebt, zodat je nog een afzakkertje kunt doen voor het slapengaan. Ik kies het liefste voor een grote stad, een dagje shoppen vind ik gewoon superleuk om te doen met de meiden. Wandelen in een natuurgebied heb ik iets minder mee.

Nee, mijn dag begint met een heerlijk luxe hotelontbijtje, liefst van een ontbijtbuffet, dan een ochtend shoppen, een heerlijke lunch in een klein, gezellig tentje. Na de lunch een kleine ontdekking in de stad, bijvoorbeeld een modemuseum of een bezoekje aan een lokale markt. In de namiddag een wijntje of een cocktail met wat borrelhapjes. Daarna terug naar de hotelkamer, even lekker chillen op bed door wat te instagrammen of facebooken met een gezichtsmaskertje op en vervolgens onder een warme douche. Dan de avondoutfit aan en een mooi make-upje op om vervolgens te vertrekken naar een goed restaurant. Er volgt een gezellige avond met een heerlijk diner en als we niet te moe zijn gaan we nog even de kroeg in (alhoewel ik eerlijk moeten zeggen dat dat vaak niet meer lukt sinds ik mama ben, hihi).

Destination Good Life Weekend

Heb ik je aangestoken door het lezen van mijn ultieme weekendje weg? Goed nieuwwws! Je maakt kans samen met drie vriendinnen mee te doen aan een unieke winactie van Opel en een "Destination Good Life weekend" te winnen. Hoe ziet jouw ultieme Good Life bestemming er uit? Om kans te maken op het Destination Good Life Weekend vullen jullie alle vier de test in, die aangeeft hoe jullie ultieme Good Life eruitziet. Jij maakt het eerste deel van de test en ontvangt daarmee een code die je doorstuurt naar je drie beste vriendinnen. Met die code maken zij vervolgens ieder hun deel van de test. De uitkomst van de test bepaalt uiteindelijk jullie gezamenlijke Good Life profiel.

Ter introductie en promotie van de nieuwe Opel Crossland X organiseert Opel Nederland het ‘Destination Good Life Weekend’. Een unieke winactie, waarbij 4 vriendinnen kans maken op een geheel verzorgd weekend vol bijzondere bestemmingen en bizarre uitersten. Niemand is hetzelfde en vindt precies hetzelfde leuk. Die ‘crossover’ van verschillende types en stijlen maakt een vriendinnenclub uniek en daarom juist zo leuk. Die uitersten gaan de winnaars beleven tijdens het ‘Destination Good Life Weekend’. En natuurlijk doen ze dat mét de nieuwe Opel Crossland X.

De nieuwe Opel Crossland X is een compleet nieuwe auto die perfect past binnen dit crossover-principe. De Crossland X combineert namelijk een stoer design met wenselijke functionaliteit. En andersom. Je kunt de Crossland X grotendeels zelf samenstellen op de website. De auto positioneert zich op het snijvlak tussen urban en family life. Tussen hip en handig. De auto is de verbindende factor die verschillende stijlen en mogelijkheden met elkaar verbindt. Zowel in het dagelijks leven als tijdens het ‘Destination Good Life Weekend’. Eind juni 2017 staat de auto bij de Opel dealer.

Een onafhankelijke jury trekt uit alle inzendingen de gelukkige winnaars.

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

#Opel #CrosslandX #DestinationGoodLife

Generic 300x200

Tripadvisor NL 160x300

Baby- & kinderkleding

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!