Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Ik ga weg en ik neem mee: dit zijn mijn 5 musthaves to go!


2 augustus 2020


<

Een tas van een vrouw kan niet vol genoeg zitten, toch? Ik bedoel, iets van 10 bonnetjes die rondzwerven, een verloren lippenbalsem, wat haarelastiekjes en papieren zakdoekjes. Ja, dat is de inhoud van een standaard tas van mij. Maar, als ik een dagje weg ga naar een pretpark, dierentuin, etentje of speeltuin dan zorg ik toch wel dat deze 5 musthaves in mijn tas zitten. Ben je benieuwd wat? Lees dan verder…

Lees ook:
De mooiste momenten van deze Corona tijd

Een handtas

Alles begint bij een functionele én mooie handtas. Want uiteindelijk moet daar toch alles in passen. Onlangs zag ik deze prachtige Michael Kors tas bij Brandfield. Wat een beauty hé? De tas is zwart, volledig van leer en spatwaterdicht. Dankzij het het lichte gewicht van de ‘shopper’ is dit de ideale tas om makkelijk bij je te dragen tijdens een boodschap of een dagje weg. De tas heeft ook nog eens super fijne opbergmogelijkheden. Brandfield is een website dat sierden, tassen, horloges, parfums en zonnebrillen verkoopt van meer dan 200 merken.

Waterfles

Ik ga nooit weg zonder waterfles. Water drinken is super belangrijk. Voor je lichaam, huid, alles. Ik zorg er daarom voor dat mijn fles altijd gevuld is met water. Ik neem daarnaast ook altijd een aantal essentiële oliën mee waarmee ik mijn water een smaakje kan geven. Mijn favoriet op het moment is Grapefruit. Heerlijk!

Lippenbalsem

Een lippenbalsem komt áltijd van pas! Ik ben verzot op de lippenbalsem van Young Living. Deze bevat geen geur-, kleur- en smaakstoffen en is voorzien van 100% plantaardige ingrediënten en vegan. Je hebt ze in Lavender, Grapefruit en Cinnamint. De Lavender is ook nog eens uitermate geschikt voor een schaal plekje. Fijne verzorgende lippenbalsems. Mocht je meer willen weten, kijk dan even op de website van Blooming Blends.

Zakdoekjes

Een snottebel, bloedneus of een ongelukje met wat drinken is zó gebeurd. Daarom heb ik altijd papieren zakdoekjes in mijn tas, want; ‘je weet maar nooit’. Echt een accessoire kan je het niet noemen, maariedere keer als ik ze nodig heb ben ik blij want ik heb het standaard bij mij. Zeker nu met de Corona crisis zijn ze extra noodzakelijk en ik zorg gewoon dat ze altijd meegaan.

Horloge

Misschien vind je mij wat ouderwets voor het feit dat ik nog graag een horloge draag, maar het is voor mij persoonlijk écht een sierraad. Mijn mobiel gebruik ik namelijk nooit voor de tijd, maar het voor foto’s, filmpjes en belangrijke telefoontjes. Een horloge is voor mij dus écht een must. Op Brandfield vind je momenteel de mooiste Michael Kors horloges voor een super fijne prijs. Zoals deze beauty’s hierboven, zijn ze niet geweldig? Welke past het best bij jou?

Ik ben nu eigenlijk wel heel erg benieuwd hoe jullie tas er uit ziet? Volgepropt of netjes voorzien van benodigdheden? Laat het weten in de reacties op social media! 

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!