Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Fotoshoot in de mooiste achtertuin van Nederland


3 november 2018


uitgelichte afbeelding gezinsfotoshoot maastricht
<

Een tijdje geleden kreeg ik een heel leuk mailtje of ik wilde samenwerken. Nu krijg ik wel vaker mailtjes, maar niet alles past goed bij MAMA to the max. Toen ik de feed van Steffie zag op Instagram viel mijn mond open van verbazing. Ik was gelijk opslag verliefd!

Lees ook:
Dit was hét event van het jaar! [+ winactie!]

Steffie van den Akker

Steffie viel met haar foto’s al gelijk op tussen alle anderen. Haar manier van fotograferen en bewerken sprak mij heel erg aan. Ik vond het bijna iets magisch toen ik haar werk zag. Zoals ik al zei; ik was opslag verliefd! Daarom besloot ik zeker te reageren op haar vraag om zo een afspraak te maken.

Steffie van den Akker mooiste achtertuin fotoshoot Steffie van den Akker mooiste achtertuin fotoshoot

Fotoshoot in de achteruin

Zo gezegd, zo gedaan. De klik was er echt gelijk en we hebben een hoop leuks gepland voor de komende tijd. We planden ook een afspraak voor een fotoshoot in onze achtertuin. Ja, nou, niet letterlijk natuurlijk. We hebben een prachtige achtertuin. Maar, voor deze ‘achtertuin’ zochten we het een paar meters verder op.

Op één minuut afstand ligt namelijk de Sint Pietersberg, een prachtige locatie om te wandelen en in ons geval; foto’s te maken! In de herfst zijn alle kleuren namelijk perfect en moet je volop gebruik maken van de nazomerzon.

Steffie van den Akker mooiste achtertuin fotoshoot

Steffie van den Akker mooiste achtertuin fotoshoot

Outfits

Steffie en ik delen dezelfde mening. Als de zon namelijk wat lager staat, dan is het licht vele malen mooier. Het haalt de hardheid uit de lucht. Die zachte, perfecte gloed wil ik graag terug zien op de foto.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat onze outfits matchen. En dan bedoel ik niet zoals in Amerika, allemaal dezelfde kersttrui, maar ik wil graag qua kleuren op één lijn zitten. De meisjes droegen een vergelijkbare outfit, bijna hetzelfde, maar toch wat anders. Ze hadden allebei een donkerblauwe legging met een licht bovenstukje. Dat heb ik ook met mijn kleding gedaan. Donkerblauwe broek en boven iets licht kleurig jasje. JP had een mooie donkerblauwe trui aan boven op zijn jeans.

Steffie van den Akker mooiste achtertuin fotoshoot

Juulke niet vergeten!

Onze lieve Juulke mocht natuurlijk niet vergeten worden en was ook aanwezig op onze fotoshoot. Ik ben hartstikke blij dat ook hij op de foto staat, want hij is echt een deel van ons gezin.

Steffie van den Akker mooiste achtertuin fotoshoot

Steffie van den Akker mooiste achtertuin fotoshoot

Golden hour

Ik heb van Steffie geleerd over “Golden hour”. Golden hour heeft alles te maken met de avondzon. Daarom planden we de fotoshoot van 17:00 uur tot 18:30 uur. Maar de tijden voor golden hour veranderen met de dag. Dus je kunt het beste even ‘googlen’ als je het juiste moment niet wilt missen. Het duurt maar 10 minuten, maar geeft je nét dat magische effect op foto’s. Het is gewoon een bepaalde stand van de avondzon en die is werkelijk prachtig!

Steffie van den Akker mooiste achtertuin fotoshoot

Steffie van den Akker mooiste achtertuin fotoshoot

Wat zijn de kosten?

Een fotoshoot mag wat mij betreft wel iets kosten. De foto’s die je krijgt zijn voor eeuwig en juist dat kleine moment is vastgelegd om voor altijd te bewaren. Steffie maakt niet alleen foto’s van gezinnen en familie, maar ook van zwangerschappen, portretten en pasgeboren kindjes. Maar aan welke prijzen moet je denken? De prijzen variëren, maar Steffie biedt fijne all-inclusive pakketten aan. Zo heb je al een fotoshoot op locatie* of thuis inclusief album voor € 150 euro. Ook kun je extra producten bij bestellen, denk aan een extra album voor opa en oma. Voor meer informatie kan je kijken op de tarieven pagina van haar website.

* Bij reportages buiten Maastricht vraagt Steffie een bedrag van 0,35 eurocent per kilometer óf de kosten van een retourticket voor de trein. 

Steffie van den Akker mooiste achtertuin fotoshoot

Een kunstwerkje!

fotoshoot met gezin maastricht steffie van den akker

Ik schreef het al: je krijgt een album bij de photoshoot. En wat maakt ze er een kunstwerk van! Het album was zo mooi ingepakt. Steffie maakt er een hele beleving van. Ook kregen we er een harmonica bij met onze foto’s. Zo prachtig! Heel leuk om neer te zetten of mee te nemen, zodat je het aan iedereen kunt laten zien. Want ja, wat ben ik trots op deze foto’s van mijn mooie gezin. Bedankt Steffie voor deze bijzonder herinnering!

fotoshoot met gezin maastricht steffie van den akker

Laat jij ook (regelmatig) foto’s maken van je gezin, zo ja, wat is jullie favoriete plekje? Deel je mooiste fotolocaties met ons!

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!