Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

FOTO’S AFDRUKKEN DIRECT VAN DE TELEFOON


24 augustus 2018


foto's afdrukken van mobiele telefoon canon pixma 4
<

Het was een prachtige zomer. Dankzij de blogpauze hier, heb ik met alle aandacht kunnen genieten. Maar aan alles komt een einde en eigenlijk vind ik het ook heerlijk om weer lekker aan de slag te gaan. Maxime weer naar school, Lilou naar de gastouder en mama weer naar kantoor. Toch wil ik met jullie nog even terugblikken op deze heerlijke zomer.

#mijnmooiste3

Ik heb veel mooie herinneringen van afgelopen zomer, maar Canon vroeg mij 3 favorieten te kiezen, oftewel #mijnmooiste3. Zo leuk om hier eens goed over na te denken. Ik ben er rustig voor gaan zitten en heb alle foto’s op mijn telefoon doorgescrold. Ik kwam zoveel leuke foto’s tegen! Jammer dat ik er verder niets mee doe eigenlijk. Daarom vind ik het echt leuk dat ik ze met nu snel kan afdrukken met de Canon Pixma-printer TS 8151 en zo mijn échte favoriete foto’s vaker terug kan kijken.

foto's afdrukken van mobiele telefoon canon pixma 2

De bovenstaande foto’s vatten de zomer toch wel goed samen. Veel buiten geweest met mijn meisje op het strand, genoten van het prachtige weer en de quality time samen. Maxime wordt al een hele dame, ze groeit zo snel. Lilou trouwens ook, dus ik knijp nog maar een extra in die lekkere dikke baby bovenbeentjes. Natuurlijk was het hoogtepunt van deze zomer onze bruiloft in Uzès. We hebben als gezin enorm genoten van het prachtige weekend. 

foto's afdrukken van mobiele telefoon canon pixma

De printer

Ondanks dat ik niet heel technisch ben, kreeg ik de printer makkelijk aan de print. De handleiding is erg duidelijk en als je deze volgt, rollen de foto’s binnen no-time vanaf de app uit je printer. Ik ben ook erg onder de indruk van de kwaliteit van de foto’s! Prachtig zijn ze.

Winactie

Ik heb mijn mooiste 3 met jou gedeeld. Nu is het jouw beurt! Wat zijn jouw #mijnmooiste3? Het hoeft niet alleen van de zomer te zijn. Scroll eens door je fotoalbum op je telefoon en haal je favorieten eruit. En door jouw #mijnmooiste3 te delen via www.mijnmooiste3.nl, maak je nu kans op deze Canon-printer. Elke week geeft Canon 3 PIXMA-printerpakketten weg. De allermooiste herinneringen winnen een publicatie in hun favoriete magazine.

Print jij vaker je mooiste foto’s? Of zou je het ook vaker moeten doen?

Deze blog is in samenwerking met Canon.

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
FOTO’S AFDRUKKEN DIRECT VAN DE TELEFOON

  1. Hai door jou, heb ik mij ingeschreven voor de win aktie. Ik hoop zo dat ik win❤️ ga zo door met je clogs, je bent inspirerend. En mocht je nog een weekendje weggaan met dames. Ik meld me nu al aan lijkt me leuk jou te ontmoeten!

  2. Dit is ZO leuk! Ik print ze af en toe (af en toe = zelden) uit bij de fotowinkel op zo’n machine… maar deze printer is echt te gek!
    Dankjewel voor de leuke tip !

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!