Food recept: gezond, lekker én makkelijk!
Ik probeer zoveel mogelijk ingrediënten te gebruiken die langer houdbaar zijn of in de vriezer kunnen. Ik ben namelijk niet zo van het plannen. Jp en ik kunnen erg impulsief zijn en ’s middags besluiten bij mijn of zijn ouders aan te schuiven of ergens een hapje te gaan eten. Ik heb daardoor in het verleden heel vaak voedsel moeten weggooien omdat het over de datum was. Erg zonde vind ik dat en daarom heb ik me een kookstijl aangeleerd met producten die ik langer kan bewaren. Zo ook met de pasta scampi. Ik heb standaard een zak scampi’s in de vriezer liggen. Maxime vindt ze toevallig ook heel lekker dus we eten ze regelmatig. Het fijne eraan vind ik dat je ze uit de vriezer haalt en meteen in de wok kunt gooien. Je hoeft ze niet eerst uren te laten ontdooien.
Hieronder het recept van MAMA to the max met de ingrediënten beschreven en de te volgen stappen.
[print-me alt=”Click me to print”]
Laat het smaken! Heb jij ook een eigen pasta scampi gerecht? Of ga je deze een keertje proberen? Ik ben benieuwd, laat het me weten in de reacties.
Liefs,
Stay connected