Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Favorites van MAMA to the max in oktober


8 oktober 2015


<

Zoals je misschien wel weet hebben we iedere maand 12 favorites van MAMA to the max. Deze favorites hebben mijn team en ik samen uitgezocht. Het kunnen de meest uiteenlopende items zijn. Maar 1 ding hebben ze gemeen; we hebben ze ergens gespot en vinden ze de moeite waard om even onder de aandacht te brengen.
Omdat er altijd alleen maar een foto staat met een link naar een webshop waar het artikel gekocht kan worden leek het me een leuker idee om de favorites ook 1 keer per maand een keertje iets uitgebreider te beschrijven.

Hier komen de 12 favorites van MAMA to the max van de maand oktober:

Rituals parfum

rituals
Deze parfum is al een hele poos te koop bij Rituals. De geur is oriëntaals, vandaar ook de naam van de parfum: een nacht in Marrakech. Het leuke aan deze parfum vind ik de miniatuurvorm. Hierdoor is het niet meteen een dure uitgave en kan je het flesje ook nog eens gemakkelijk in je tas meenemen. Ik vind het een heerlijke najaarsgeur.

Blenker baby van kipkep

blenker-baby

Ik ben helemaal fan van het relatief nieuwe merk Kipkep! De hele zomer hebben we genoten van de dekens en de poncho die we voor Maxime ontvingen. De deken is gemaakt van hydrofiel katoen. Hierdoor neemt de deken extra snel het vocht op én droogt hij vervolgens ook lekker snel. Ideaal dus voor mee te nemen naar het zwemmen want de dekens zijn een stuk lichter dan een gewone handdoek. Ook voor na het bad zijn de dekens ideaal Wij gebruiken ze voor Maxime altijd omdat ze onder andere ook veel minder ruimte in beslag nemen in de wasmachine en de droger.

Kussen roze

kussen
Dit roze kussentje vind ik vooral heel schattig vanwege de gouden tekst die er op de voorkant gedrukt staat: “Make a little magic”. Je kunt de kussentjes gebruiken voor in de slaapkamer van je dochtertje maar ik vind ‘m zelfs leuk om deze op de master slaapkamer te leggen tussen allemaal witte en beige kussens. Hij is verkrijgbaar in de online webshops van H&M.

Toilettas Lilliputienstoilettas

Deze super schattige toilettas van Lilliputiens is uit de circus collectie. Mooie, vrolijk tasje voor ieder meisje. Maxime wilde er niet haar toiletspulletjes in maar al haar andere spulletjes toen we o p reis naar Rome gingen. Het tasje had ze de hele reis bij zich op de achterbank en zo bewaarde ze er alles in. Was dus meer een speeltje voor haar. Het tasje heeft ook een naamlabel en een spiegeltje.

Magazinehouder

magazinehouder
Deze maand staat natuurlijk in het teken van mijn nieuwe kantoor. Ik kocht deze magazinehouder zoals de kwantum ‘m noemt in het roze. Ik gebruik deze niet voor het opbergen van mijn tijdschriften maar hier bewaar ik alle losse blaadjes in die ik zo af en toe nodig heb en niet meteen ver weg wil opbergen. Hij is van hout en daardoor ook erg stevig. Ik denk dat ik er nog eentje ga bijkopen want deze is al bijna vol;)

Tomato spread Zonnatura

zonnatura tomato spread
Deze spread kreeg ik onlangs gratis toen ik mijn pick-up bestelling bij Albert Heijn ophaalde. Ik probeerde de spread uit en was meteen verkocht. Super smaakvolle, krachtige spread. Ik deed deze op een speltrijstwafel, gezond en lekker in 1 klap.

Fotolijstje met tekst

fotolijst

Dit fotolijstje kocht ik voor ons nieuwe kantoor. Ik vond het erg leuk vanwege de tekst. Je had ze in alle kleuren met verschillende teksten erop. Ik heb twee verschillende fotolijstjes gekocht en die naast elkaar gehangen.

Lampje peer

Peer lampje roze
Dit is toch te schattig voor woorden? Ik moest deze gewoon hebben voor Maxime. Ook al was het geen lampje dan was ie alleen al leuk om neer te zetten. Ze hebben dit lampje in verschillende kleurtjes, dus niet alleen voor meisjes in roze.

Rugzakje

RUGZAK

Dit rugzakje is van de Zara. Ik wi het Maxime gaan kopen voor sinterklaas. Zo een schattig design. Leuk is dat dit modelletje voor zowel jongetjes als meisjes is.

Kinderpyjama Noukies

noukie
Ik ben helemaal fan van het merk Noukies als het gaat om pyjama’s, ondergoed, pantoffels en dat soort zaken. Al sinds Maxime een baby’tje is kan ik me helemaal verliezen in deze winkel. Ik weet niet of de winkels ook in Nederland liggen want ik ga er altijd voor naar België. Gelukkig hebben ze wel een webshop waar je ook alles kunt kopen. Deze pyjama staat nog op onze wishlist voor de winter.

Tassal garlande

tassal garlande
Ohhh deze is toch echt een feestje. Ik wil deze gaan hangen in de nieuwe peuterkamer van Maxime. We gaan binnenkort verhuizen e dan gaat ze ook van het babybedje naar het “grote bed”. Ik wil dan boven haar bed (tegen de muur) deze mooie garlande hangen. Echt een feestje met deze erbij in je kamer. Als we dan eens echt een feestje hebben kun je ‘m makkelijk losmaken en tijdelijk ergens anders hangen.

Vest purdey

vest purdey

Dit vest heb ik al een aantal keer voorbij laten kome op instagram. Ik kreeg veel vragen waar ik het gekocht he. Dit vest is van Purdey. In Maastricht hebben ze maar een kleine winkel maar online kun je hun hele collectie shoppen. Ze hebben dit vest ook in donkerblauw en grijs. Ik ben echt een vesten-mens. Heerlijk om dit in de herfst zonder jas te dragen en in de winter voor wat extra warmte.

 

Liefs,

 

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

 

NEW Babycadeaus 336x280

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
Favorites van MAMA to the max in oktober

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!