Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Favorites: november [met winactie & heel veel korting]


18 november 2017


<

Had je al gezien dat de favorites van november langzaam aan de gezelligste periode van het jaar weerpspiegelen? Zoals jullie weten zet ik iedere maand 8 favoriete producten van mij in de picture. Dat zijn items die ik ben tegengekomen in de winkels of online. Producten waar ikzelf heel enthousiast over ben en graag met jullie wil delen ter inspiratie. Alle 8 staan ze een maand lang op de homepage van MAMA to the max en als je erop klikt, dan word je gelijk doorverwezen naar de webshop waar je het product kunt kopen. Vandaag vertel ik over alle 8 producten iets meer en waarom ze een plekje in de voorlaatste favorites van 2017 verdienen. Welke is jouw favoriet?

 1. Adventkalender voor mama

  RITUALS adventkalender 2017
  Wie kent hem niet uit haar kindertijd, de adventskalender. Misschien heb je er ook een in huis voor de kinderen gevuld met chocolaatjes? Nu maak je mij persoonlijk ook heel blij met chocolade, maar nog blijer met deze volwassen versie van Rituals. Het leuke aan de Rituals adventskalender is dat deze niet gevuld is met mini testertjes van hun producten, maar met producten die je langer kan gebruiken. Heb je bijvoorbeeld die leuke gouden waxinelichthouders al gespot?

  Wil je net als mij jezelf tijdens de advent verwennen met elke dag een heerlijk product? Je shopt deze makkelijk online of in de Bijenkorf en natuurlijk de Rituals winkels.

 2. V-Tech magibook


  Dat niet alleen mama, maar ook Maxime, fan is van het leuke -maar ook leerzame- speelgoed van VTech is geen geheim meer. Elke avond voor het slapen gaan pakt Maxime dit interactieve activiteitenboeken. Met de magische pen tikt ze op de plaatjes in het boek! En het boek zegt dan welke opdracht ze moet uitvoeren.

  De vrolijke karakters, liedjes, geluiden en muziek begeleiden haar tijdens de activiteiten. Kinderen ontdekken de magische boeken op een speelse manier en maken kennis met cijfers, dieren, vormen, kleuren en nog veel meer! De boeken hebben een ruime, gevarieerde en educatieve inhoud, van dagelijkse routine tot een eerste kennismaking met de wetenschap!

  Het Magibook is nu met extra korting te koop bij Bol.com voor € 34,95

 3.  Muts met fluffy pompom

  Hallo muts! Ja, muts… want als Lilou deze op heeft zie je alleen maar muts. De pompon is bijna groter dan haar hoofd #butiloveit Soms moet je net iets over te top gaan, zo worden ze alleen maar schattiger vind ik. Ik kocht deze bij Mi Loves.

  De pompom is van Racoon-fur en dat klinkt heel zielig, dus heb ik er wel even onderzoek naar gedaan, want ik ben wel tegen het doodknuppelen van lieve diertjes natuurlijk. Maar op racoons (wasberen) wordt gejaagd om het ecosysteem in stand te houden, het zou bijna zonde zijn als dat bont dan gewoon weggooit zou worden.

 4. To cute: toilettasje

  Nog steeds verliefd op dit tasje. Ik vond hem zelf al zo leuk en besloot deze ook cadeau te doen aan de dames tijdens het Meet & Greet weekend to the max. Hij is naast mooi ook gewoon praktisch van formaat, groter dan een make-up tasje en iets kleiner dan zo’n ‘ouderwetse’ toiletmap en in verschillende kleuren en designs te krijgen. Ted Baker behoort tot een van mijn favoriete merken, de producten zijn hoogwaardig afgewerkt en altijd in vrolijk design.

  Ik bestelde de tasjes bij Duifhuizen

 5. Musthave: Voetenzak


  A picture says more than a 1000 words. Vanaf de dag dat we deze poeder roze voetenzak in gebruik hebben, vragen mensen op straat mij waar ik deze vandaag heb. Deze voetenzak is van Elodie details, hij is lekker warm en comfortable voor Lilou en is toch te schattig met dat strikje. Is roze nou niet helemaal jouw kleur? De zak is in verschillende kleuren (ook mooi petrol blauw of cognac leer) en designs te verkrijgen en het strikje kan er eventueel van af. Dit is overigens imitatiebont en de binnenkant is van fleece.

  Tip: ze hebben ook matching wantjes voor jouw baby & peuter van deze zakken,

  Speciaal voor volgers van MAMA to the max bestel je o.a. deze zak met korting bij WeLoveDeco.nl. Met de code MAX17 ontvang je de hele maand november 10% korting op je hele bestelling.

 6. Limited edition doucheschuim

  Vanille en caramel, wat een hemelse combinatie! En dat tijdens het dagelijkse relax momentje voor ons moeders. Deze limited edition Silke Mousse van Nivea is vanaf vandaag te koop, maar op=op! Niet alleen ruikt dit doucheschuim heerlijk, hij bevat ook voedende bestanddelen en geeft je een zijde zachte huid.

  Je koopt hem bij de Etos, AlbertHeijn of Bol.com

 7. Douche met echt water

  Had je hem al voorbij zijn komen in de weekvlog? Maxime is helemaal onder de indruk van het echte water dat uit de douche komt en ik vind het zo vertederend hoe ze haar BABY born baby verzorgd. Wat gaat mijn meisje later toch een lieve mama worden (smelt). Zie je ook hoe goed ze oplet als ik Lilou verzorg, ik zie gewoon bijna alles van onze routine terug in haar speelmomentjes. In deze badkamer-serie zijn ook het bad, toilet en de wastafel verkrijgbaar. BABY born heeft deze ontwikkeld met het idee om zo spelenderwijs ook de eigen badroutine bij kindjes te ontwikkelen.

  Feestdagen tip: je besteld deze nu met 20% korting bij Bol.com

  Win! Win! Win!
  Wil jij deze BABY born Douche met de echte BABY born pop voor jouw kindje? Wij mogen 2 setjes weggeven. Scroll naar beneden om te lezen hoe jij kans kunt maken.

 8. Broodtrommel


  Deze lunchbox is absoluut onze favoriet. Ik heb weer voor het midi formaat gekozen omdat hier tot 4 boterhammen in kunnen of een pakje drinken en een koekje. Ik schreef er eerder al een blog over, toen Maxime nog naar de gastouder ging. Nu ze naar de basisschool gaat was het tijd om de broodtrommel met haar eigen peuter foto te vervangen (kleine meisjes worden groot ;-)) en omdat we nog steeds heel tevreden zijn over de MyMepal trommels -de oude was niet eens versleten- bestelden we deze weer samen opnieuw met een ander design.

  Wil jij ook een unieke broodtrommel samenstellen met de naam van jouw kindje? Dat kan makkelijk op de website van MyMepal.

Dat waren ze weer, de favoriete producten van de maand november. Ik verheug me onze december favorites met jullie te delen. Dat wordt nog moeilijk kiezen, ik heb alweer zo’n leuke dingen gespot en besteld.

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Win! Win! Win!


Wil jij deze BABY born Douche met de echte BABY born pop voor jouw kindje? Wij mogen 2 setjes weggeven.

Wat moet je doen?

– Like & volg MAMA to the max & BABY born op Facebook
– Deel dit bericht op Facebook (kopieer deze link op je tijdlijn: http://bit.ly/2AatENx)
– Laat hieronder in de reacties weten dat jij meedoet aan deze actie

De winnaars worden zaterdag 25 november a.s. bekend gemaakt.

#MAMAtothemaxAD transparant MAMA to the max

NEW Babycadeaus 336x280

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

47 Reacties op “
Favorites: november [met winactie & heel veel korting]

 1. Ik zou de douche graag willen winnen voor mijn dochter Fenna die bijna 4 jaar word.
  Ze gaat al enige tijd niet alleen meer onder de douche maar met baby born, want ja “mama die moet ook gewassen worden” is toch logisch
  Dus heeft ze in de keuken een beslagkom gepakt en die “ingenomen” als bad voor baby born. Je zal dus niet verbaasd zijn dat je 2 mensen blij maakt. Mijn dochter die haar baby born dan nu lekker onder de douche kan zetten en ik krijg mijn kom terug win win situatie hihi.
  Als het goed is is de wc voor baby Born al onderweg met Sinterklaas dus het zou een super cadeau zijn

 2. Wat een super leuke blog weer! Ik doe graag mee met de winactie voor mijn enigst e nichtje, ze is bijna 2 en speelt sinds kort alleen nog maar met poppen, deze vind ze helemaal te gek

 3. Wat een leuke blog! Heb gelijk die heerlijke voetenzak gevraagd als cadeautje voor ons mannetje. Én ik wil zo graag mee doen met je winactie. Sophia wees gisteren deze aan in het speelgoed boek en zei: ‘mama, ik wil zo graag die pop die in douchie gaat’ dus ik doe graag mee ❤

 4. Op de valreep doe ik graag nog even mee.
  Mijn naam is Desiree. Maar de douche is voor mijn kleine meid. Die hoopt dat de Sint snel langs rijdt.
  Deze douche heeft ze op haar lijstje staan.
  Maar Sint heeft de inkopen al bijna gedaan.
  Robinn wil de douche voor haar pop.
  Ook haar pop Nora vind dat top.
  Zo zijn ze allebei schoon.
  Zonder een douche vol stoom.
  Deze Sint gaat maar eens snel slapen.
  Want moet al bijna gapen.
  weltrusten

 5. Wauw ik maak graag een kansje voor onze oudste dochter Roos!
  Alleen al om het feit dat ze deze week zo dapper was! Een drukke week waarin haar zusje in het ziekenhuis lag, ze afscheid nam op de psz en ze voor het eerst mocht wennen op de basisschool. Trots op dr! Ze verdient het

 6. Wat een super prijs en mooi cadeau voor Lianne mocht ik dit winnen.
  Hier gaat ze zoveel plezier mee beleven.
  En nu duimen dat ik mijn meisje hier blij mee mag maken en ik wordt weer blij als ik haar blije gezichtje zie

 7. Ohhh wat een leuke actie! Onze dochter vraagt al zolang om babyborn. Ze kijkt vaak de vlogs mee omdat maxime net zo oud is als haar en ook in groep 1 zit. Ze heeft de vlog ook gezien van baby born en riep gelijk dat ze deze baby born ook wilde hebben van sinterklaas. Dus we gaan liken op fb en heel hard duimen voor de baby born pop:) groetjes Lida

 8. Oohh ik doe heel graag mee voor mijn kleine poppen moedertje Bo. Ze speelt echt heel graag met haar baby born pop die ze Poppa noemt en overal mee naar toe neemt.

 9. Super leuk! Ik doe heel graag mee om het dochtertje van mijn vriendin gelukkig te maken, ze is zo gek op babyborn. Moet altijd met haar mee onder de douche en in bed. Hoe leuk als ze nu babyborn in haar eigen douche kan wassen!

 10. Superleuk om te winnen deze douche van baby Born ik en mijn dochter Sophie kijken altijd samen naar jouw vlogs en sinds ze bij Maxime de baby Born douche zag is ze verkocht en wilt ze hem zo graag hebben alleen had sint toen al het badje aangeschaft hha! Hoe leuk zou het zijn als de set nog wat completer word met de douche… ze vraagt ook al mam kan ik niet bij Maxime spelen met de douche

 11. Ik doe graag mee voor mijn dochter Rosalynn. Ze is altijd met haar babyborn in de weer. Zou een super leuk kerstcadeau zijn!

 12. Ik doe heel heel graag mee voor mijn lieve poppenmoedertje. Ze doet niks liever dan moederen dit zou een leuk cadeau zijn!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!