Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Favorites juli


25 juli 2017


juli favorites MAMA to the max
<

Joehoe we zijn de helft van het jaar alweer gepasseerd. De eerste helft van 2017 is om en hopelijk was het ook voor jou een fijn half jaar om op terug te kijken. Voor mij in ieder geval wel. Lilou groeide als kool en ik genoot van het mama zijn van twee prachtige dochters. Momenteel geniet ik heelijk van twee maanden vakantierooster. Maar nu eerste tijd voor de favorites van deze zomermaand. Ik zag weer van alles voorbij komen waarvan ik jullie graag wil laten zien waarom juist deze producten zo fijn zijn. Helaas kan ik niet 100 producten laten zien dus ik kies echt de meest interessante, mooie, fijnste, coolste of indrukwekkendste producten uit en dat etaleer ik iedere maand in DÉ favroities van MAMA to the max.

Benieuwd naar de favorites van Juli? Hier komen ze!

 1. Comfort cover

  Wat hebben wij deze zomer al veel plezier gehad van de Comfort Cover van Joolz. Begin dit jaar kwamen ze met deze must-have uitvinding, niet alleen beschermd deze jouw kindje tegen de zon, maar ook tegen licht, wind en geluid. En het is een echt ehe-catcher, ik word op straat meermaals aangesproken op deze gave cover.

  Ik zet de belangrijkste kenmerken voor je op een rijtje:

  + UPF 50+
  + eenvoudig met rits vast te maken
  + 2 standen: over de voetensteun en de duwbeugel
  + makkelijk op te rollen als je ‘m niet gebruikt
  + geschikt voor de wieg en stoel van de Joolz Day²

  Bestel hem hier voor €45,00

 2. UV beschermende bikini & kaftan

  Had je deze leuke bikini al gespot tijdens onze vakantie in Malaga? Bij UV-Fashions zorgen ze ervoor dat je strandoutfit helemaal af is. In dezelfde printjes van de bikini’s verkopen ze ook matching kaftans. Het grote pluspunt hiervan is dat alle (bad)kleding die je bij UV-Fashions kunt bestellen een UV filter bevat, waardoor je extra goed beschermd bent tegen de zon. Wist je dat een wit t-shirt slechts 10 minuten bescherming biedt tegen zonnebrand?

  >> Lees hier meer over goede zonbescherming

  Deze of een andere bikini bestellen bij UV-Fashions? Klik hier.

 3. Cool Tencel

  Inmiddels is Lilou de 6 maanden gepasseerd en kunnen we deze helaas niet meer gebruiken. En ik bedoel écht helaas, want deze Cool Tencel Mini van Puckababy is ideaal tijdens warm weer. Hij heeft een TOG-waarde van slechts 0,5

  Je shopt hem hier. *

  * Het kan zijn dat deze variant wegens grote belangstelling is uitverkocht, maar houd de site in de gaten, ze worden weer aangevuld. 

 4. Baby hoedje Is ie niet to-cute…dit roze zonnehoedje van Elodie Details <3 Ik was op slag verliefd op de roze strik achterop. Vaak vind ik de zonnehoedjes voor baby’s een beetje suf. Ik was dan ook heel blij toen ik dit hoedje online tegenkwam bij Kids Love Deco. Want een hoedje is een echte essential voor jouw baby in de zon. Naast schattig is dit hoedje erg handig, aan de binnenkant zit nog een aantrekkoordje, waardoor je het hoedje kunt aanpassen aan de grote van het hoofdje. En de nekkant is langer, zodat deze goede bescherming biedt tot aan de schouders tegen verbranding. Net als mij ook direct bestellen? Klik hier.
 5. Lipgloss

  Long Last Glosseer is dé lipgloss van Clinique met acht uur blijvende glans, nu heb ik ‘m voor die tijd meestal wel al lang ‘opgegeten’, maar ik merk wel dat deze langer blijft zitten dan andere glossjes die ik wel eens kocht. En het grote voordeel, deze lipgloss plakt niet, verzacht je lippen elke minuut van de dag en hij hydrateert. De lipgloss is verkrijgbaar In glanzende kleuren, van transparant tot zeer intens. Mijn favoriete kleur is nr. 07 Bonfire.

  Shoppen? Klik hier en bestel hem direct voor €22,95

 6. Vacuumblender

  Sinds een maand mijn nieuwe beste vriend. Door o.a. iedere dag gezonde smoothies te maken, ben ik binnen 1 maand tijd mijn eerste 5KG afgevallen. Het verschil tussen een gewone blender en deze vacuüm blender is dat bij een vacuumblender eerst de beker vacuüm wordt gezogen, waardoor alle voedingsstoffen behouden blijven en je smoothies dus extra gezond en voedzaam zijn. Ander voordeel is dat de smoothies langer houdbaar zijn en deze zelfs na 3 dagen in de koelkast nog lekker uitzien (nog altijd gemengd en niet gescheiden) en heerlijk smaken. Zeker als je deze bewaard in de bijgeleverd vacuüm bewaarbeker. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je inspiratie tekort komt, ook een receptenboek zit in de doos.

  Bestellen of wil je meer informatie? Klik dan hier.

 7. KindertabletHad je hem al gezien in de vlog en de Insta stories? Maxime is helemaal in d’r sas met haar eigen kindertablet. Deze Storio Max van VTech kun jij met een gerust hart aan je kind geven, hij is speciaal ontworpen voor kinderen, met veilige en leeftijdgeschikte inhoud voor 3-11 jaar. VTech staat bekend om het educatieve tintje dat zij aan al hun speelgoed meegeven. Naast dat het leuk is, is het dus ook nog eens erg leerzaam voor je kind.Persoonlijk vind ik het erg fijn dat ik tijden kan aangeven wanneer Maxime wel of juist niet mag spelen met de tablet. Niet alleen van bijvoorbeeld 7 uur ’s morgens tot 7 uur ’s avonds maar ook bijvoorbeeld maximaal 1 uur per dag.Je koopt hem makkelijk bij Bol.com
 8. Smoothiemix

  Zoals jullie hierboven hebben gelezen maak ik elke ochtend smoothies in de vacuümblender, dat doe ik het liefste met vers fruit en groenten, maar voor een hectische ochtend als ik te weinig tijd heb, vind ik deze diepvries smootiemix ideaal.

  En je maakt er in een handomdraai heerlijk ijs van. Ik zal hier binnenkort een receptje van delen met jullie.

  Deze kocht ik bij de Jumbo voor €2,49

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!