Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De Favorites van juni


28 juni 2017


H

Had je de favorites van juni al gespot op de homepage? Ik selecteerde wederom 8 producten die ik graag ter insipratie met jullie deel. Benieuwd waarom ik voor Lilou helemaal in mijn nopjes ben met de Zwitsal Haarconditioner? En waarom ik nou die FitBit elke dag om heb? Vandaag vertel ik over ieder product afzonderlijk iets meer.

 

FitBit Flex 2

Ja hebt het deze maand al kunnen lezen, er moet 10KG vanaf! Ik wilde flink gaan bewegen, maar niet de lat zo hoog leggen, zodat de kans op slagen kleiner zal worden. Ik heb bijvoorbeeld even gedacht aan een start-to-run programma om zo (weer) te leren hardlopen. Ik vind het alleen iedere keer weer een opgave om te gaan rennen en daarbij vinden mijn heupen en knieën dat he-le-maal niet zo chill. Van mijn schoonzusje kreeg ik de tip om een Fit Bit aan te schaffen. Dat heb ik gelijk gedaan via Coolblue en echt nog geen seconde spijt van gehad!

De Fibit Flex 2 helpt om gezondheidsdoelen te bepalen, of gewoon om op de hoogte te zijn van je dagelijkse activiteiten. De tracker registreert je stappen, afstand, calorieverbruik en slaapritme. Daarnaast stelt de SmartTrack functie vast of je bepaalde oefeningen hebt gedaan. De activiteitstracker is waterdicht, dus gebruik je ook in het zwembad of in de regen.

Klik hier en shop hem bij Coolblue voor € 79,95

 

Coco Chanel bodyolie

Deze bodyolie is heerlijk, smeer een beetje op je armen en decolleté en je hebt geen parfum meer nodig. Naast dat je lekker ruikt de hele dag, word je (droge) huid gelijk verzorgd. Ik tipte jullie als eens in de weekvlog (heb je die gemist, klik dan hier)

Ze verkopen deze helaas niet overal, maar bij Douglas in de winkels en online hebben ze hem zeker. Direct bestellen? Klik hier

Flip Flops voor mama

Het is weer zomer…tijd voor flip flops. Deze zijn van de Hema, ik shopte ze voor bij mijn blauwe bikini, maar ze zijn ook onwijs leuk onder andere outfits. Voor maar 8 euro shop je ze hier.

 

Baby haarconditioner

Had je de gave blog al gelezen met dé tips hoe je het beste de haren van je kindje kunt wassen? Ik tip hier ook over de hairconditioner voor kinderen van Zwitsal. Deze heeft niet alleen de bekende geur, maar is ook nog eens super zacht. En serieus, sinds we deze gebruiken heeft Maxime heel zacht haar dat super makkelijk door te kammen is. Wij kunnen niet meer zonder! Je shopt deze onder andere gave blog.

 

 

Puckababy Pink Bowy

Jullie hebben vast wel al gelezen dat ik afgelopen maand ambassadrice ben geworden van Puckababy. Hier ben ik natuurlijk enorm trots op en echt een kers op de taart als blogger. Als cadeautje mocht ik als een van de eersten de nieuwe lijn van Puckababy zien die onlangs gelanceerd is. Ik ben verliefd! Wat een prachtige materialen en printjes. Voor Lilou koos ik deze roze met strikjes uit. Is ie niet prachtig! Bekijk de hele nieuwe TEN collectie hier.

 

Feestelijke waaiers

Deze waaiers bestelde ik bij Party Deco, een van mijn favoriete webshops als het gaat om deco spulletjes. Voor de verjaardagen van Maxime heb ik hier al het nodige besteld en nu shop ik er ook vaker spulletjes om foto’s mee te maken. Op deze waaiers ben ik echt verliefd. Je zult ze dan ook snel vaker langs zien komen in foto’s op instagram. Je shopt ze hier.

 

Meisjes slippers met gouden strikjes

Ook deze slippertjes kocht ik bij de Hema voor Maxime, aren’t they cute? Je shopt ze hier.

 

Badstoffen buggy zomer inleg

Het was de afgelopen weken vaker heel erg warm. Als ik Lilou dan in het zitje van de kinderwagen legde en we gingen wat langer op pad, dan was haar rugje soms best wel nat van het zweten. Gelukkig heeft Koeka daar een goede oplossing voor gevonden. Deze zomer inleg is ideaal en gemaakt van badstof dat het zweten minimaliseert en de vochtigheid goed opvangt. Ideaal! Je shopt ze hier.

 

Dat waren de favorites van de maand juni. Benieuwd wat je ervan vindt en of je al bekend bent met deze producten of dat ik je juist enthousiast hebt gemaakt. Laat het me weten in de comments.

 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

 

 

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
De Favorites van juni

  1. Super leuk dat je dit deelt.
    Van mij je dat elke maand doen!!!
    En een vraagje zou je een keertje een artikel willen schrijven wat de eetpatroon van lilou is ben ik wel benieuwd naar want heb ook een dochter van 7 maanden oud. En vind het super leuk te zien dat ze hetzelfde hebben.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!