Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

FAVORIETEN KERST EDITIE


9 december 2018


kerst favorieten producten mamatothemax uitgelicht v2
<

Speciaal voor de decembermaand heb ik een Favorites helemaal in het teken van de fijne Kerstdagen! Ik deel weer 8 van mijn favoriete producten die ik élke mama zou aanraden. Mocht je nog tips nodig hebben voor leuke Kerstcadeaus, dan zitten ze hier ook zeker tussen. 

Lees ook:
FAVORIETEN NOVEMBER

Video

Natuurlijk heb ik ook weer een leuke video opgenomen waarin ik alle producten aan jullie laat zien. Veel kijkplezier! Hieronder vind je alle producten met alle informatie over waar je ze kunt kopen!

1. De NIVEA Silk Mousse Christmas Limited Edition

nivea christmas mousse limited edition

Ik ben echt dol op de Silk Mousse van NIVEA. Het ruikt en smeert heerlijk en wat ik ook heel prettig vind: hij maakt mijn huid niet plakkerig na gebruik. Wat ik nu vooral zo leuk vind is dat NIVEA met een speciale Silk Mousse Christmas Edition komt! Super leuk om cadeau te geven of om jezelf even extra te verwennen, hij verzorgt je huid namelijk heel goed. Let op, het is een limited edition, dus enkel zolang de voorraad strekt tijdens de kerstdagen te verkrijgen. Tip: ze zijn vanaf 10 december twee weken lang bij Kruidvat in de aanbieding voor 1+1 gratis, gauw gaan inslaan dus!

2. Lampjes in koperdraad

koperdraad met lampjes kerst decoratie

Bij de Kruidvat zijn ook deze leuke lampjes in koperdraad te koop. Ik vind koper een hele mooie kleur en zeker als het gecombineerd wordt met verlichting of een andere accessoire. Je shopt ze hier voor nog geen twee euro.

3. Kerstdoos HEMA

ronde cadeaudoos kerst hema

Wellicht heb je deze super gave kerstdoos al eerder voorbij zien komen in de Kerst Shoplog van HEMA. Inmiddels is hij ook weer online bestelbaar met de mooie gouden versiering en in nog meer kleuren en patronen verkrijgbaar.

4. Rivièra Maison dienblad

Met mijn Rivièra Maison verslaving mag dit prachtige dienblad niet ontbreken. Je kunt het ter presentatie van lekkere gerechtjes gebruiken, maar ook om bijvoorbeeld stokbrood op te snijden. Al vind ik dat persoonlijk een beetje zonde. Hij is van hout en heeft de inscriptie “Christmas Selections”.

5. Foute Kersttrui

foute kersttrui vrouw candy canes c&a mamatothemax

De foute kersttrui is toch echt wel een Kerstmis musthave! Ik shopte deze leuke kersttrui bij C&A voor een leuk prijsje.

6. Douglas glitters MAC

glitters lichaam mac feestdagen

Weet je nog dat ik me zo mooi liet opmaken voordat ik naar het Stokke Event ging bij de Douglas? Ik had toen allemaal glittertjes rond mijn oog. Wat mij betreft mag kerst make-up best wat glitter en glamour gebruiken, vandaar dat ook deze schattige glitters één van mijn favorieten is.

7. HEMA CAVA [tip!]

Ik hou van bubbels! De HEMA heeft ook heerlijke cava voor een heel aangenaam prijsje. Daarnaast vind ik het design van de fles ook helemaal leuk. Christmas all over! Ik heb nog een extra tip voor bij deze cava. Serveer een glaasje met granaatappelpitjes erin. Het smaakt niet alleen lekker, het ziet er ook nog eens super feestelijk uit. Proost!

8. Gingerbread koekjes

Tijdens de Kerstvakantie heb ik een hele leuke to do tip voor je, namelijk gingerbread koekjes versieren. In deze kit van de Bijenkorf heb je alles tot je beschikking om ze samen met je kindje(s) om te toveren in een extra lekker koekje. Dat is nog eens een gezellige bezigheid!

Wat vind jij van de Kerst Edtie Favorieten? Heb jij al iets leuks gespot? Laat het ons weten!

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

 

NEW Babycadeaus 336x280

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
FAVORIETEN KERST EDITIE

 1. Oh, ik heb deze video gemist zie ik nu…Snel onder een dekentje inhalen dus deze namiddag :). Ik ben ook heel erg fan van de flessen cava van de Hema; staan zo mooi, hé. Misschien nog een tip voor jou: ik kocht (ook in de Hema trouwens :)) kaneelkoekjes met onderaan een klein stukje uit => ideaal om als kerstkoekje op een tas koffie te zetten vooraleer je ze serveert! Instant gezelligheid gegarandeerd!

 2. Hoi Marion,

  Ik was net bij de Hema op het station in Maastricht en daar hadden ze kerstdozen nog staan waarvan je er nog een wilde hebben.

  Groetjes Nicole

 3. Oh, het dienblad en de mousses staan alvast op mijn shopping lijstje. Ben zo benieuwd naar de geuren ! Dat zouden ze nog moeten uitvinden 🙂

  Liefs,
  Anke

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!