Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijn favoriete zwangerschaps kledingmerk: Queen mum


22 oktober 2016


queen mum favoriete zwangerschapskleding zwanger zwangerschap MAMA to the max
V

Vandaag een lekker uitgesproken blogje van mij. Ik ben nu 34 weken zwanger en heb al heel wat zwangerschapskleding versleten. Ik vond het heel erg fijn veel jurkjes te dragen en gelukkig heb ik dat, vanwege het mooie weer, lang kunnen doen. Vanaf deze week is het echter tijd voor dikke truien en broeken, haha. Vandaag deel ik graag mijn favoriete zwangerschapskleding merk met jullie. Ik heb gewoon echt een zware favoriet en dat mag ook wel eens gezegd worden, toch. 

MIJN FAVORIETE ZWANGERSCHAPSKLEDINGMERK

Mijn favoriete zwangerschapskledingmerk is…..(tromgeroffel to the max) Queen Mum.

Wat heb ik veel plezier van dit merk. Niet alleen de collectie, maar ook de pasvorm is aan mij besteed. Vandaag deel ik graag wat outfits die ik in mijn zwangerschap heel graag gedragen heb.

837e9a44-8373-4178-9e00-c34ae06011e7

Dit elegante zwangerschapsjurkje had een bijzondere gladde, satijnen stof. Hierdoor bleef het jurkje mooi om de contouren van je buik vallen.De jurk rimpelt iets tussen borst en buik en valt iets rechter naar beneden, dus niet strak tegen de bovenbenen aan. Door de speciale halsbelijning met ingezette top is deze jurk overigens ook uitermate geschikt om te dragen tijdens het geven van borstvoeding (in de zomer dan, haha).

 

6b7d7254-3a4c-40d8-bd5f-d027db5b543f

Deze mooie positiejurk met 3/4 mouw, in de kleur blauw, draag ik nog steeds graag. Dit jurkje houdt rekening met je groeiende buik. De bovenkant heeft een vaste overslag en de uiteinden van de mouwen hebben een elastische boord. Zie je hoe mooi de jurkjes van Queen Mum vallen? Ze maken je als zwangere vrouw een stuk eleganter.

 

520af4a9-28b4-4903-9045-92812a912fba

Deze zwangerschaps jumpsuit sluit de gehele zwangerschap mooi aan om je zwangere buik. Door de speciale halsbelijning en een extra inzetstukje over de borst is deze ook perfect te dragen tijdens het geven van borstvoeding. Een vriendinnetje van mij heeft deze jumpsuit overigens gekocht terwijl ze niet zwanger is en ook bij haar zit ie super comfortabel. En jumpsuit kan soms nogal baggy en casual zijn, maar deze niet! Met een paar mooie sandaaltjes of hakken eronder kun je deze zelfs aan naar een feestje.

 

ba38aa49-0403-474a-b8cb-7fc5115358d7

Dit lange vest draag ik nu regelmatig omdat ik geen zwangerschap jas voor de winter heb aangeschaft. Voor die paar weken dat ik nog moet vond ik dat een beetje overbodig. Dit vest zit enormmmm lekker en staat ook nog eens chique. Het is van een gebreide stof en valt bij mij tot ongeveer aan de kuit.

 

img_1260

Dit jurkje was geloof ik mijn favoriet! Ik heb het onwijs veel gedragen vanaf het begin in de zwangerschap tot de laatste dagen van het goede weer. Het is donkerblauw en heeft een mooie, pittige lengte. Het valt tot boven de knie.Het is van een iets dikkere stretchstof en daardoor voel je je er niet onzeker in. Je hebt niet het idee dat alles enorm uitprint.

 

efe41dbc-fe16-42f8-bed3-58693ad2ccbc

Deze mooie blauwe zwangerschapsjeans heeft een perfecte pasvorm vanwege de fijne stretch. En de elastische band over de buik geeft een heerlijk draagcomfort. De lengte is 7/8, wat ik wel fijn vind want dan valt het iets vlotter. Ideaal basisstuk die ik graag draag.

img_2951

En het mooi blauw/wit gestreepte shirt zag je ook al bij de zwangerschapsjeans. Het is van een goede kwaliteit, dagmerk je met dragen en met wassen. Veel gedragen en de vorm is perfect gegeven evenals de kleuren.

 

Ik zou dit merk echt iedereen aanraden! Ik heb er veel plezier van (gehad) en vind het jammer dat ik dit merk in mijn eerste zwangerschap helemaal niet kende. Ik heb veel complimentjes gehad wanneer ik iets van Queen Mum droeg en ik snap wel waardoor dat komt, want ik zie ook echt een groot verschil. Bij Queen Mum valt alles niet iets vrouwelijker en eleganter én is de kwaliteit ook boven gemiddeld.

Benieuwd welk merk bij jullie favoriet is/was! Laat je het me weten in de reacties?

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

 

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!