Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

7 x het favoriete VTech speelgoed van de meisjes


19 februari 2019


7x VTech speelgoed
<

Wow, het eerste jaar als ambassadrice van VTech is bijna ten einde! Wat was het een fantastisch jaar en wat een fijne samenwerking. Zo blij als ik ben met de samenwerking, zijn de meisjes met het speelgoed. Reden genoeg om onze 7 favorieten vandaag met jullie te delen!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH FEBRUARI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

VTech

Het is écht een cadeautje om ambassadrice van VTech te zijn. Ik ben er onwijs trots op om hun speelgoed te mogen presenteren op MAMA to the max. Dat ik het afgelopen jaar ook nog elke maand een volger heb mogen blij maken met hun speelgoed, is als een kers op de taart. Vooral omdat het speelgoed van VTech kinderen zóveel kan leren. Spelenderwijs leren, dat is toch het allerfijnste?!

Het afgelopen jaar hebben Maxime en Lilou ook veel leuks van VTech mogen ontvangen en testen. Vandaag delen de zusjes speciaal met jullie hun favoriete speelgoed! Dus mocht je nog inspiratie nodig hebben, hier komen ze!

1. Mijn Eerste 100 Woordjes

eerste woordjes leren met vtech mamatothemax

Dit is met stipt op 1 favoriet van Lilou en Maxime! Mijn Eerste 100 Woordjes stond ook op het verlanglijstje van Lilou’s tweede verjaardag en is een groot succes. Het is een interactief boekje waarin kinderen zowel Nederlandse als Engelse woordjes leren. Van kleuren tot voorwerpen en dieren, alles komt er in voor. Dus ook erg leuk voor Maxime, die nu al Engels leert! Super educatief en een vrolijk cadeau!

2. Magische Make-up Eenhoorn Mila

make up speelgoed mila eenhoorn vtech mamatothemax

Wat een schatje hè, Eenhoorn Mila? Dit is één van het nieuwste speelgoed van VTech en de musthave voor de unicorn liefhebbers. Vooral Maxime is er dol op en ik vind hem ook zo lief en leuk qua kleur en vrolijke geluidjes. Je kunt Mila veranderen van kleur door haar “op te maken” met make-up en ze zingt vrolijke liedjes samen met jou.

3. Hobbel & Speel eenhoorn

NIEUW! Zoals je in de Weekly Snaps #7 misschien al voorbij hebt zien komen, is het nieuwe 2-in-1 hobbelpaard. Dit is echt iets voor de allerkleinsten is en er zelfs een 2-in-1 hobbel eenhoorn variant. Ik vind hem zoooo geweldig! Je kunt er niet alleen mee “hobbelen”, maar ook op de speelstand. Leuke vrolijke muziekjes, mooie kleuren en leerzame woordjes en grappige zinnetjes. Het ideale cadeau voor de kleintjes.

4. Bla Bla Blocks – Speelgoed van het jaar 2019!

VTech Bla Bla Blocks, speelgoed van het jaar

Oh Lilou raakt niet uitgespeeld met de Bla Bla Blocks! Het leuke aan deze set is niet alleen het eindeloze speelplezier, maar de mogelijkheid van uitbreidingen. Je kunt het dus zo groot maken als je zelf wilt! Het ondersteund de ontwikkeling van de motoriek en maakt super leuke vrolijke geluidjes. Dieren, cijfers en kleuren, alles komt voorbij. En zelfs Maxime vindt deze Blocks geweldig… Dus heb je een groot gezin: gegarandeerd plezier voor 10!

5. Schep & Leer Ijscokar

VTech ijscokar

Dit is niet alleen een favoriet van de meisjes, maar ook onder de volgers! Ik kan het me wel voorstellen want de Schep & Leer Ijscokar is gewoon ook ontzettend leuk. Het lijkt ook zo realistisch met de hoorntjes, ijsschep en ijsbolletjes. Met de ijscokar staat het fantasiespel  als ijsverkoper voorop. Daarnaast leren kindjes al spelende wijs te tellen. Zomers staat hij zelfs buiten en delen Lilou & Maxime iedereen ijsjes uit, zo lief!

6.Magisch 3-in-1 bureau

VTech Preschool Mijn Magisch Bureau 3-in-1

Het 3-in-1 Magische Bureau is ontzettend uitgebreid. Naast het interactieve bureau is er namelijk ook nog een krijtbord én tekenbord. Het bureau bevat een interactief LED-scherm met animaties, klok met draaibare wijzer, muziekspeler met 20 melodietjes en een pennenhouder. Super leerzaam en vrolijk!

7. Kidi Superstar microfoon met lightshow

Alle zangers en zangeresjes in de dop opgelet, hier is: de Kids SuperStar! Een gave microfoon met eigen roze lichtshow. Maxime is er zo wijs mee, heerlijk zingen en spelen met de mooie lichteffecten. Ze kan zo mee als 4e K3 meisje! Ook Lilou heeft de microfoon ontdekt! Houd de vlogs goed in de gaten, want daar komen de optredens van de meisjes regelmatig voorbij. 😉

Zijn jullie ook zo’n fan van de VTech producten? Welk speelgoed is jullie favoriet?

Veel liefs,

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
7 x het favoriete VTech speelgoed van de meisjes

  1. Hallo,
    Ik zoek al een tijdje het boek “mijn eerste 100 woordjes” nederlands- engels want ik voed mijn dochtertje 2-talig op maar ik vind het nergens. Kan iemand mij helpen?

    Met vriendelijke,

    Tamara

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!