Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De favoriete back-to-schoolspulletjes van Maxime


16 augustus 2019


<

De zomervakantie is bijna afgelopen en ik vind het zo’n gek idee dat ons lieve meisje Maxime alweer naar groep 3 gaat! Het is echt een heel andere fase en naar die fase hebben wij in de zomervakantie ook naartoe gewerkt. Zo hebben we onlangs heerlijk samen schoolspulletjes geshopt bij de HEMA. Nadat ik zoveel positieve reacties heb gekregen, moest ik dit wel met jullie delen! 

Lees ook:
Let’s get ready to go back to school!

Bye, bye kleutertijd!

Ik herinner het mij nog als de dag van gisteren dat Maxime naar de basisschool ging. Nu is het alweer bijna tijd om haar naar groep 3 te brengen! Één ding is zeker: ze is er helemaal klaar voor! Mama ook? Snik, ergens ga ik de kleutertijd missen. Maar, wat is het mooi om mijn meisje zo te zien groeien in een slimme, creatieve en grappige dame. Je ziet ook aan haar dat ze echt klaar is om meer te leren en weer naar school te gaan.

schoolspullen groep 3 back to school hema nederland mamatothemax 3

Shoppingtime!

Van de juf kreeg Maxime een lijstje mee met spulletjes die ze moest kopen voordat ze weer naar school ging. Het zijn allemaal spullen die ze nodig heeft voor groep 3 en dit stond er allemaal op:

  • A5 kladblok
  • A4 map (plat)
  • Stabillo schrijfvulpotlood met dikke punt en vullingen
  • Gum
  • Plakstift
  • Schaartje
  • Whiteboardmarkers (5 kleuren)

Dat was voor ons helemaal geen straf, want shoppen is onze favoriete hobby! En aangezien Maxime dit heel goed zelf kan, jaja, ze heeft echt dezelfde smaak als haar mama, gaan we lekker samen op pad! Dit jaar hebben wij de allerleukste schoolspulletjes gekocht bij de HEMA! Jullie moeten echt de nieuwe “back to school” collectie bekijken. Niet alleen leuk voor de kindjes maar ook voor papa’s in mama’s.

schoolspullen groep 3 back to school hema nederland mamatothemax

De goed gevulde schooltas

Ik vind de HEMA zo’n prettige winkel om te komen. Ze hebben een uitgebreid assortiment, mijn lievelingskleurtjes en de prijs/kwaliteit is erg goed. Ik koop regelmatig kantoorspullen, omdat ze de zachte roze kleur hebben waar ik altijd naar zoek en natuurlijk veel gouden items. Daarnaast veranderd hun assortiment zeer regelmatig en blijft elk bezoek dus een verrassing!

Maar, nog even over de schooltas van Maxime! Want, die is inmiddels rijkelijk gevuld met een heleboel mooie nieuwe schoolspullen. Ik ga daar in deze blog nog dieper op in, dus kijk vooral even naar de linkjes. Zie hieronder welke producten het geworden zijn. Wat zijn ze gaaf hè? Is dit ook iets wat jij zou kunnen kopen?

Onze favorieten

schoolspullen groep 3 back to school hema nederland mamatothemax

A5 Notitieboekje | wat een leuk patroontje hè? Met al dat fruit! Dankzij de handige ringband zijn de bladzijdes gemakkelijk om te slaan en goed schrijfbaar. En dat voor maar €1,50!

schoolspullen groep 3 back to school hema nederland mamatothemax

A4 Documentenmap | deze handige stevige documentenmap is ideaal om tekeningen in te bewaren. Dankzij twee elastiekjes is het ook nog eens goed afsluitbaar. De map kost €2,- en heeft een zachte mintkleur.

schoolspullen groep 3 back to school hema nederland mamatothemax

Stabilo Schrijfvulpotlood | dit is de Stabilo Easy Ergo een ergonomische vulpotlood met een fijne grip. Hij kost €6,- en is navulbaar. Tevens is deze fijne vulpotlood te verkrijgen in de kleur blauw. Echt een aanrader voor beginnende schrijvers!

schoolspullen groep 3 back to school hema nederland mamatothemax

Gum | Maxime haar uitgekozen gum kon ik niet op de website vinden, maar wel deze schatjes! Voor €1,75 krijg je deze leuke gummetjes in drie verschillende patroontjes.

schoolspullen groep 3 back to school hema nederland mamatothemax

Plakstift | het voordeel van een plakstift is dat je nooit teveel kan gebruiken. Ik ben dus ook echt een voorstander van een plakstift. Geen kleverige handjes, maar goed wasbaar en dat voor maar €1,-.

schoolspullen groep 3 back to school hema nederland mamatothemax

Schaartje | how cute is this? Een echte gouden schaar! Het handvat is van kunststof en de schaar van goudkleurig metaal. Hij kost €3,- en ik ga hem lekker ook zelf kopen want hij is helemaal MAMA to the max.

schoolspullen groep 3 back to school hema nederland mamatothemax

Whiteboardmarkers | voor €2,- shop je vijf super mooi gekleurde whiteboardmarkers. En dat is inclusief handige magneet en wisser. Eens wat anders dan die harde kleuren, super leuk en handig.

Zijn jullie kinderen ook alweer klaar om naar school te gaan? Tellen jullie samen de dagen af of is het toch een tikkeltje spannend. Ik vind het stiekem wel heel spannend hoor! Maar, tegelijk ben ik ontzettend trots op dit meisje!

Veel liefs,

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!