Lees nu: 5x wat je nog niet wist over Juulke

Mom’s Gossip: fashionably zwanger


2 maart 2016


liefde, blog, MAMA to the max, fashion, baby, mama
<

Ik was aan het kijken voor inspiratie en kwam op een leuke blog terecht. Ik vond dit zo een leuke blog, dat ik deze met jullie wilde delen. Daarom in deze Mom’s Gossip: how to be fashionably zwanger!

5 tips om stylish zwanger te zijn

 1. Victoria Beckham
  Je hebt natuurlijk zwangerschapsbroeken, met die fijne hoge band. Maar deze zijn vaak niet flatteus. En wees eerlijk, je verlangt gewoon vaak naar je favoriete broek. Victoria Beckham heeft daarom de tip voor je: plaats in de band van je spijkerbroek driehoekselastiekjes. Op de manier rekt je favoriete broek lekker mee en kan je hem je hele zwangerschap door dragen.
 2. Vermijd buikbanden en klingelkettingjes
  Ik weet dat buikbanden tijdens de zwangerschap populair zijn bij vrouwen. En wees eerlijk, voor een zwangerschapsshoot zijn ze ook fantastisch. Maar stylish verantwoord zijn ze niet, net zo min als de klingelkettingjes. Dus wil jij fashionably je zwangerschap doorstaan, loop dan met een grote boog om alles wat schreeuwt ‘kijk-mij-zwanger-zijn!’ heen.
 3. A-lijn jurk
  De A-lijn jurk is net als de buikband een populair kledingstuk tijdens de zwangerschap. Waarschijnlijk, omdat je denkt dat je kunt zien dat je zwanger bent. Maar eigenlijk zorgt een A-lijn jurk ervoor dat de focus wordt gelegd op andere delen van je lichaam behalve op je buik. Kies daarom liever voor een jurk dat aansluit op je lichaam.liefde, blog, MAMA to the max, fashion, baby, mama, zwanger (bron: foto)
 4. Poncho
  Even geen zin om je buik te showen, maar je moet wel de deur uit? De poncho biedt dé oplossing. Doordat die recht naar beneden valt, legt die nergens een accent op in tegenstelling tot de A-lijn jurk
 5. Hemdjes
  Investeer in goed zittende hemdjes die je na je zwangerschap nog kunt door dragen. Bijvoorbeeld de hemdjes van Noppies. Deze hebben dus geen ingebouwde buik, maar zijn gewoon lekker lang.

Natuurlijk zijn dit maar gewoon tips en moet je ze niet te serieus nemen. Draag gewoon lekker waar jij je goed in voelt, dan doet de baby dat ook.

Hoe heb jij je tijdens de zwangerschap gekleed? En heb jezelf nog fashion tips voor tijdens de zwangerschap?

Liefs,

 

handtekening_blogs

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
Mom’s Gossip: fashionably zwanger

 1. In de eerste paar maanden van mijn zwangerschap droeg ik veel grote truien en losse kleding om te vermijden dat mensen dachten dat ik ‘dik’was. Nu ik hoogzwanger ben mag iedereen het zien en draag ik het liefst zo veel mogelijk kleding die mijn buik benadrukken! 🙂

 2. Ik bedenk me ook wel eens hoe ik me wil kleden als ik ooit zwanger mag zijn. Een buikband lijkt me fijn zitten, en zo een A-lijn jurk ook super mooi. Maar zoals het nu beschreven wordt heb je eigenlijk wel gelijk… haha

  • Hi Jessica, het is vooral belangrijk dat je tijdens de zwangerschap draagt wat je zelf mooi vindt :). Als jij je goed voelt straal je dit ook uit naar je omgeving. Liefs Marjon

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!