Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Etherische oliën van Young Living


20 januari 2019


etherische olie geranium young living mamatothemax v2
<

Wat leuk dat je meer wilt weten over etherische oliën! Zoals ik in de vorige blog al vertelde ben ik verslaafd aan de etherische oliën van Young Living. In deze blog vind je wat meer informatie over etherische oliën. En ik heb voor de geïnteresseerden wel iets heel bijzonders in petto! 

Lees ook:
Etherische oliën: ik ben verslaafd!

Wat zijn etherische oliën?

Etherische oliën zijn vluchtige, aromatische verbindingen van zaden, schors, bladeren, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Vaak worden zij ook de “levensenergie van de natuur” genoemd, ze zijn het hart en de ziel van de planten. Dit waren duizenden jaren geleden al de “medicijnen” die moeder natuur ons gaf. In de loop der tijd zijn er steeds meer chemische producten ontwikkeld waardoor we de natuurlijke producten uit het oog verloren zijn. Maar gelukkig beseffen steeds meer mensen hoe belangrijk het is om niet teveel chemische producten te gebruiken en waar mogelijk gebruik te maken van o.a. etherische oliën.

Waarom dan de oliën van Young Living? Young Living stelt enorm hoge productie-eisen aan de oliën in hun assortiment; alleen de meest pure, niet-gemodificeerde, plantenextracten worden verkregen. En laten we eerlijk zijn, als je weet dat etherische oliën naar de cellen van je lichaam gaan dan wil je natuurlijk ook dat wat je binnen krijgt zo puur mogelijk is. Omdat de oliën zo puur zijn heb je vaak maar een enkele druppel nodig om effect te bereiken.

etherische olie 30 olienkit young living mamatothemax

Starterspakketje to the max

Ik vertelde jullie al dat ik gestart ben met het gebruik van de starterkit. Deze kit bevat naast een diffuser waarmee je de olie kan vernevelen ook 12 flesjes etherische olie die binnen het gezin ingezet kunnen worden ter ondersteuning op diverse gebieden. Je kunt hierbij denken aan stress, snotneuzen, last van de keel, pijntjes, slecht slapen, verminderde weerstand, last van pollen etc.

Omdat ik zo ontzettend enthousiast ben over de starterkit en ik weet dat er onder jullie veel geïnteresseerden zijn, heb ik een uniek welkomstpakketje voor jullie gemaakt. Deze ontvang je geheel gratis bij de bestelling van een starterkit via mijn webshop Blooming Blends. In dit extra pakket zitten een aantal producten, zoals een super fijn handboek (mijn bijbel), lege rollerflesjes en nog meer leuke olie goodies. De starterskit kost 184 euro inclusief verzendkosten (én met het Blooming Blends welkomstpakketje). 

welkomstpakketje starterkit young living mamatothemax

Ben je inmiddels ook zo enthousiast dat je de starterskit wilt aanschaffen? Dan kun je hem via mijn eigen webshop ‘Blooming Blends’. Wij voeren de bestelling voor je uit, zodat je zelf niet tegen lastige vragen aanloopt. Ook voorzien we je vervolgens van de nodige informatie. Belangrijk: het GRATIS Blooming Blends welkomstpakketje wordt los verzonden van de starterkit en ontvang je via mij!

Heb je vragen, neem dan gerust contact op via de mail of Social Media!

Houd mij in de gaten

De komende maanden zal ik hier met regelmaat laten zien wat er allemaal mogelijk is met etherische olie. Er zullen recepten, tips & trucs en heel veel ideeën voorbij komen zodat je leert hoe makkelijk het is om chemische producten te vervangen door natuurlijke. Hiermee kun je na het aanschaffen van de starterskit, gemakkelijk de mogelijkheden met etherische oliën ontdekken.

Was jij al bekend met etherische oliën? Of ben je na het lezen van deze blog aan het twijfelen of het wat voor je is? Deel het vooral! 

Veel liefs

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
Etherische oliën van Young Living

    • Hey Sabrina,

      Deze doos heeft Marjon via Alles voor je olie gekocht. Hij is speciaal voor de olietjes!

      Liefs

  1. Pingback: Etherische oliën: ik ben verslaafd! ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

  2. Helemaal onbekend voor mij, maar mijn nieuwsgierigheid is alvast gewekt! Ik volg dit de komende tijd zeker mee!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!