Lees nu: AND THE WINNER IS… [VTECH MAART TREKKING + NIEUWE RONDE!]

DE ETHERISCHE OLIËN DIE IK HET MEEST GEBRUIK


16 maart 2019


favoriete etherische olie young living mamatothema
<

Inmiddels is het alweer een paar maanden geleden dat ik de starter kit van Young Living kocht. De oliën worden hier in huis iedere dag gebruikt en ik kan écht niet meer zonder. En dit vele gebruik betekent natuurlijk ook: lege flesjes! En dat zijn ook de etherische oliën die door ons het meest gebruikt worden: eigenlijk onze favoriete oliën van het moment dus. Nieuwsgierig welke dat zijn en waarvoor we ze gebruiken? Lees snel mee!

Lees ook:
Hoe werkt de Dewdrop diffuser van Young Living? 

THIEVES

thieves etherische olie young living mamatothemax
De echte krachtpatser. Ik gebruik deze veel samen met Purification. In de diffuser en in een rollertje voor een goede weerstand voor de meisjes. We smeren in de ochtend en voor het slapen. Thieves is ook heerlijk voor ‘s avonds in de diffuser met Orange.

PURIFICATION

purification etherische olie young living mamatothemax
De naam zegt het al, zuiverend. Voor je lichaam, je huid, vieze geurtjes (de natuurlijke Fibreeze). Purification met de krachtpatser Thieves zijn dus het power duo voor een gezonde weerstand.

STRESS AWAY

stress away etherische olie young living mamatothemax
Wat hou ik van deze olie. De geur is echt zo heerlijk. Ik gebruik hem zelf in een roller en smeer het dagelijks meerdere keren op mij polsen en achter de oren. Ik merk echt zelf dat ik veel relaxer ben. Ze noemen het niet voor niks de “Happy Mama” olie. En ‘s avonds gaat de olie samen met Lavender in de diffuser voor op de kamer van de meisjes voor een goede nachtrust.

LAVENDER

lavender etherische olie young living mamatothemax
Wij gebruiken deze echt heel veel en dat komt omdat Lavender olie zo veelzijdig is. Het ontspant, kalmeert op alle vlakken, ondersteunt de huid bij irritaties, helpt bij ontspannen inslapen en een goede nachtrust, en nog veel meer.

COPAIBA

copaiba etherische olie young living mamatothemax
Dit is de olie van Juulke. Hij heeft al jaren last van artrose. Hij heeft moeite met opstaan als hij lang gelegen heeft. Nu had ik gelezen dat het verlichting kan geven bij irritaties in het lichaam. Ook bij dieren. Hij krijgt nu sinds een tijdje iedere dag 1 druppeltjes Copaiba in zijn voer. Sinds we druppel toevoegen zien we hem weer rennen door het huis en springt hij zelfs weer op de bank wat hij al jaren niet meer deed. En zijn vacht is weer mooi glanzend.

PEACE AND CALMING

peace and calming 2 etherische olie young living mamatothemax
Een olie die niet in de starter kit zit maar die we wel ook veel gebruiken. Deze is speciaal ontwikkeld voor kinderen. De geur is warm en fruitig. Lilou en Maxine vinden peace and claiming heerlijk ruiken. We gebruiken het ook vooral voor de kindjes op de momenten dat ze even wat extra rust kunnen gebruiken op drukke dagen en voor het slapengaan.

LEMON

lemon etherische olie young living mamatothemax
Deze drink ik veel met Thieves  in mijn thee. Zeer zuiverend voor je lichaam en goed voor de weerstand. Lemon en Peppermint zitten ook vaak op kantoor in de diffuser. Voor een goede focus en concentratie.

PEPPERMINT

peppermint etherische olie young living mamatothemax
Ik drink in mijn glazen water standaard een blend van peppermint, lemon en grapefruit, het afval trio. Goed voor de spijsvertering, zuiverend voor het lichaam, voor een goede bloedsuiker spiegel. JP heeft vaker hoofdpijn en peppermint verdund smeren op zijn voorhoofd helpt hem erg goed.

Wat is jouw favoriet?

Heb jij de starter kit al in huis? Of misschien zelfs al nieuw olietjes gekocht? Laat me dan zeker weten wat jouw favorieten zijn en waarom! Ik vond het erg leuk om te delen omdat het dan ook een stuk duidelijker wordt waarvoor je de oliën kunt gebruiken.
Misschien ben je wel heel nieuwsgierig geworden na het lezen van deze blog en wil je de gok ook wagen, dan kunnen je je starter kit nu bestellen via via Alles voor je olie! Als je hem via Alles voor je olie bestelt, ontvang je een gratis MAMA to the max welkomstpakketje t.w.v. 25 euro met onder andere mijn oliebijbel en natuurlijk roze en gouden rollerflesjes! Ook kom je in de ‘Etherische oliën to the max’ Facebook groep waar je al je vragen kunt stellen en we iedere dag inspiratie delen over de oliën.
Het MTTM welkomstpakketje heb ik zelf samengesteld met productjes uit de webshop van Nataschja. Dit pakketje krijg je alleen wanneer je de starter kit besteld via Nataschja.

Belangrijk: het MTTM welkomstpakketje wordt los verzonden van de starter kit en ontvang je via Allesvoorjeolie.nl.

Heb je vragen, neem dan gerust contact op met Nataschja via: info@allesvoorjeolie.nl!

Ik hoop je daar te zien!
Veel liefs
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!