Lees nu: AND THE WINNER IS… [VTECH MAART TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Etherische oliën: ik ben verslaafd!


21 januari 2019


etherische olien wat is het mamatothemax
<

Inmiddels weten jullie het allemaal denk ik wel. De laatste tijd was ik veel bezig met oplossingen voor mijn slechte huid. Gelukkig kwam ik door een aromatherapeut in aanraking met de etherische oliën van Young Living. En dit is echt mijn nieuwe hobby! Ik kan ze niet meer wegdenken uit mijn leven. Graag neem ik jullie in de wereld van deze fantastische oliën. Ik ben verslaafd!!! 

Lees ook:
Hoe blijf ik in balans

Wat zijn etherische oliën?

In een aparte blog heb ik beschreven wat etherische oliën precies zijn. Wat ik vandaag wil delen met jullie is wat mijn ervaringen zijn met de etherische oliën van Young Living en waarom ik zo enthousiast ben. Zoals ik net al even kort vertelde, ik was opzoek naar oplossingen voor mijn huid, maar ook naar innerlijke rust. Ik leerde dat de etherische oliën van Young Living zorgen voor een fijne omgeving, gezondheid en rust, zónder schadelijke toegevoegde stoffen. 

En ik kan je zeggen: dit is helemaal waar! De oliën hebben het leven van mij en mijn hele gezin veranderd. Ik merk grote verschillen als ik de oliën gebruikt. “Hoe?” vraag je je misschien af? Ik merk het bijvoorbeeld aan de weerstand van de meisjes, ook slapen ze beter, mijn focus is beter… ik kan zo nog wel even door gaan! 

Starterskit met diffuser

etherische olien young living mamatothemax

Ik ontving de Young Living starterskit met diffuser. Met de starterskit en diffuser kon ik meteen aan de slag. De koude damp van de diffuser zorgt voor een heerlijke geur en zorgt voor een fijne werksfeer. Ik word er echt heel erg ontspannen van. Het is een pure olie waar je weinig van nodig hebt, dus je kunt alleen met de starterskit al een flinke tijd vooruit. 

Video

De komende tijd ga ik je meenemen in de wereld van ethische oliën van Young Living. Dit ga ik doen door middel van blogs én video’s. Ook vandaag heb ik een hele leuke speciale video om je alles nog véél beter te kunnen vertellen. Dus kijk hem zeker: 

Ben je inmiddels ook zo enthousiast dat je de starterskit wilt aanschaffen? Dan kun je hem via deze link bestellen. Nataschja van Alles voor je Olie voert vervolgens de bestelling voor je uit, zodat je zelf niet tegen lastige vragen aanloopt. Zij voorziet je vervolgens van de nodige informatie.

Het MTTM welkomstpakketje heb ik zelf samengesteld met productjes uit de webshop van Nataschja. Met natuurlijk mijn oliebijbel en rollertjes waardoor je direct aan de slag kunt! Dit pakketje krijg je alleen wanneer je de starter kit besteld via Nataschja. 

Belangrijk: het MTTM welkomstpakketje wordt los verzonden van de starter kit en ontvang je via Allesvoorjeolie.nl.

Heb je vragen, neem dan gerust contact op met Nataschja via: info@allesvoorjeolie.nl!

Wil je meer weten over Young Living? Houd dan het blog en mijn YouTube-kanaal goed in de gaten. De komende tijd ga ik veel tips en nuttige informatie delen!

Veel liefs,

Woonverzekering Image Banner 300 x 250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
Etherische oliën: ik ben verslaafd!

  1. Ze zijn heel fijn, deze olien. Het verkoopsysteem vind ik niet prettig, echt zo’n piramidesysteem, maar als je het niet wilt gaan verkopen heb je hier geen last van. Ik hoop dat je wat toepassingen gaat delen. En ook hier zijn de sceptische mannen om hoor, het werkt gewoon!

  2. Pingback: Etherische oliën van Young Living ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!