Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Essentiële oliën – ga mee op mijn avontuur


24 juni 2019


<

Sinds die ene blog in januari is het echt een gekkenhuis geworden! In één week tijd verkocht ik maar liefst 100 starterkits en kreeg ik ook meer dan honderden vragen over de essentiële oliën. Het gaf me zo’n enorme boost aan energie en daarnaast ontving ik zoveel positieve, lieve reacties. Het heeft mij totaal overrompeld! Ik had namelijk nooit verwacht dat het zo’n succes zou worden! Een succes dat ik ontzettend graag met iedereen wil delen. Want tot de dag van vandaag geeft het mij nog diezelfde energie en enthousiasme. 

Lees ook:
De essentiële oliën van Young Living

Bucketlist

Het stond al jaren op mijn bucketlist om deze prachtige lavendelvelden een keer te bezoeken. Nu ben ik er eindelijk… En niet zomaar! Ik vind het nog erg onwennig om te zeggen dat ik hier voor mijn (nieuwe) bedrijf BLOOMING BLENDS ben. Maar, dat is wel het geval! Een jaar geleden trouwde ik met JP in de Provence en een jaar later ben ik er weer. Wie had dat gedacht? Dat ik er een jaar later weer hier zou zijn, maar dan voor heel iets anders.

Mijn Blooming Blends avontuur

Mijn Blooming Blends avontuur begon afgelopen januari. Ik deelde een blog over mijn nieuwe passie: essentiële oliën. Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling dat het zó groot zou worden. Het gebeurde vooral omdat ik mijn diffuser liet zien in een vlog en daarop ontzettend veel reacties kreeg. De meestgestelde vraag was toch wel: “wat is dat ding waar al dat stoom uitkomt?”. In eerste instantie wilde ik over de oliën niets delen, omdat ik dacht dat het niet interessant genoeg zou zijn voor de MAMA tot the max volgers. Maar, na de zoveelste vraag besloot ik er toch maar een blog aan te wijden en de rest is geschiedenis…

lavendelveld provence seed to seal young living blooming blends mamatothemax.psd v2

Nieuw avontuur, nieuw platform

De afgelopen maanden waren één groot avontuur. Steeds meer mensen sluiten zich aan bij mijn besloten Facebook groep waar ik dagelijks mijn tips en ervaringen deel. Inmiddels is dit avontuur al uitgegroeid tot meer dan ik ooit zou verwachten. Ik heb er zelfs een nieuw platform bij: Blooming Blends. Ik ben zó ontzettend dankbaar dat ik mijn nieuwe passie kwijt kan op MAMA to the max en ik ook de moed heb gehad en de tijd kan vinden om de oliën een eigen platform te bieden. We hebben zelfs een webshop erbij, hoe gaaf is dat? Hoe het verder gaat, dat maakt me niet uit. Als het maar verder gaat. Ik wil niet meer dat het stopt! Ik krijg er zoveel energie van, vooral wanneer ik van andere vrouwen hoor hoe ik hun door middel van de oliën geholpen heb. Na de zomer ben ik er vast uit, want ik wil de zomermaanden gaan gebruiken om te kijken hoe ik MAMA to the max en Blooming Blends mooi samen kan voegen. Voor nu hoop ik dat jullie samen met mij genieten tijdens deze mooie reis.

Essentiële oliën van Young LIving

Deze essentiële oliën waarover ik vertel zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Ze ondersteunen mij en mijn gezin op zoveel manieren dat ik niets liever wil dan ze dagelijks gebruiken. Het is zo bijzonder wat een 100% puur natuur product kan doen. Iedere dag sta ik er versteld van! Dit wil ik niet alleen meer voor mijzelf houden, maar ook met iedereen delen. Daarom voel ik het echt als ‘mijn missie’ om iedereen in aanraking te laten komen met de oliën.

Niet alleen ben ik groot fan van de producten van Young Living, maar ook van het bedrijf erachter. Dankzij Young Living en mijn enthousiaste inzet sta ik nu hier, tussen de lavendelvelden. Zij willen mij leren kennen en ik hun. Al mijn vermoedens over dit bedrijf blijken te kloppen. Veel mensen dromen ervan om van hun passie hun werk te maken. Dr. Gary Young, oprichter van Young Living (1993) en de grondlegger van de moderne beweging in de essentiële olie, deed dit. Gary ontdekte ruim twee decennia geleden de kracht van de essentiële oliën. Met Young Living heeft hij zijn kennis kunnen delen samen met miljoenen anderen. Gary’s kennis over de kracht van planten heeft geleid tot de creatie van het grootste assortiment van essentiële oliën en blends. Met deze essentiële oliën wil hij mensen inspireren om een leven vol welzijn, overvloed en ambitie te leiden. Helaas is Gary inmiddels overleden, maar zijn vrouw Mary Young deelt nog altijd deze passie.

gary young mary young seed to seal young living blooming blends mamatothemax

Uniek en eigen

Young Living is het enige bedrijf dat de kwaliteit en zuiverheid van de oliën kan garanderen. Mede doordat zij als enige essentiële olieleverancier haar eigen boerderijen heeft. Het gehele proces staat onder een zeer strenge controle. Er wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke chemicaliën bij de groei of ongediertebestrijding van planten. Ook zijn de gewassen niet genetisch gemanipuleerd en dit alles wordt heet unieke ‘SEED TO SEAL’ proces genoemd. Juist hierdoor blijven de producten puur en van de hoogste kwaliteit. Daarvoor ben ik juist nu hier. Ik ben uitgenodigd door Young Living om met eigen ogen te gaan zien en ontdekken hoe je van je een bosje lavendel een essentiële olie maakt. Dat is toch onwijs gaaf?

lavendelveld provence seed to seal starterkit young living blooming blends mamatothemax

Blooming Blends Community

Dit bijzondere avontuur deel ik uitgebreid met mijn lieve BLOOMERS in onze Facebook Community. Dit zijn allemaal vrouwen die de stap naar een bewuster leven genomen hebben door samen met mij de essentiële oliën te gaan ontdekken.

Omdat het belangrijk is dat je goed wordt begeleid na aanschaf van de starterkit, hebben we een besloten community opgericht voor alle starterkit kopers via Blooming Blends. Vaak is het zo dat wanneer mensen de kit aanschaffen, ze in het diepe worden gegooid en zelf moeten gaan uitzoeken hoe de essentiële oliën gebruikt moeten worden. Als ik naar mezelf kijk, was het verkrijgen van informatie over de oliën van Young Living de eerste en grootste behoefte. Ik wilde daarom niet alleen de starterkit aanbieden, maar er moest meer zijn. Een plek waar je al je vragen kunt stellen, gesprekken met anderen kunt voeren, meer kunt leren over de oliën en de wereld van Young Living.

Er ontstaan mooie, bijzondere gesprekken en zelfs vriendschappen. Het lid worden van een community als Blooming Blends is zo ontzettend waardevol voor iedereen! De community is inmiddels uitgegroeid tot een warme hechte groep waar iedereen dagelijks de liefde voor essentiële oliën met elkaar deelt.

JOIN ME!

Ben jij ook toe aan een bewustere levensstijl omdat je weloverwogen keuzes wilt maken voor jou en je gezin? Wil je graag ontdekken wat essentiële oliën voor jou en je gezin kunnen betekenen? Koop dan de starterkit via www.bloomingblends.nl en treed direct toe tot de BLOOMING BLENDS COMMUNITY!

lavendelveld starterkit young living essentiele olie

Om te vieren dat ik op dit moment in de Provence sta en deze droom heb mogen waarmaken, heb ik een hele mooie VERASSING!

Koop je NU de starterkit, dan krijg je naast het unieke Blooming Blends welkomstpakketje t.w.v. 25 euro ook nog een MAMA to the max roller blend of een Blooming Blends roller blend cadeau! Deze rollers heb ik helemaal zelf samen gesteld met een aantal van mijn favoriete oliën. En je mag zelf kiezen welke je wilt ontvangen! (actie geldt t/m 30 juni 2019)

essentiele olien rollers starterkit young living aanschaffen blooming blends

MAMA to the max roller blend | deze fijne blend geeft ondersteuning bij emotionele- en hormonale balans en zorgt voor een flinke dosis zelfliefde. Je zult als mama niet alleen van buiten, maar ook van binnen stralen.

Blooming Blends blend | deze fijne blend geeft ondersteuning bij je humeur. Een echte moodbooster! Let’s bloom. 

Ga jij met mij dit avontuur aan? Heb je nog vragen over de starterkit dan mag je altijd een mailtje sturen naar info@bloomingblends.nl.

Veel liefs,

 

Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!