Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MIJN ERVARINGEN MET LASER ONTHARING | WEEKVLOG #9


29 maart 2019


ervaringen met laserontharing mamatothemax
<

In deze vlog deel ik mijn ervaringen met het laseren van mijn onderbenen en bikinilijn bij de Laserkliniek Maastricht. Ook kreeg ik een heel fijn pakketje van VSM met onder andere de waterpokken spray binnen! Super blij mee, want deze heb ik bij Maxime al gebruikt en ik hoop stiekem dat Lilou het ook snel krijgt, zodat ze het maar heeft gehad. Ik vertel jullie over mijn ervaringen met deze producten van VSM!

Lees ook:
Weekvlog #8: Brandveiligheid in huis

Met de start van de lente en het mooie weer ging ik met de meisjes naar een echte boerderij om de koeien te bezoeken. Ze genoten er enorm van! Heerlijk dat we weer veel naar buiten kunnen nu. Ook deed ik nog wat voorjaarsinkopen bij Rivièra Maison en dat deel ik in een kleine shoplog!

Kijk je gezellig mee?

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s! Ik upload iedere woensdag om 10:00 een nieuwe weekvlog waarin ik je meeneem in ons dagelijks leven. Ook maak ik regelmatig extra video’s met shoplogs, mijn maandelijkse favoriete producten en sinds kort ook mijn passie voor etherische oliën.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Bekijk dan nu Weekvlog #8: Brandveiligheid in huis

Veel liefs,

Woonverzekering Image Banner 300 x 250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
MIJN ERVARINGEN MET LASER ONTHARING | WEEKVLOG #9

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!