Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijn ervaring met een medium en business coach


19 juni 2020


bovennatuurlijk, business coach, groep coaching, Hallo Hedwig, huis reinigen, individuele coaching, kaartleggen, Maastricht, medium, reading, selfcare
<

Soms kom je op een punt in je leven dat je meer vragen hebt over de toekomst en op zakelijk gebied. Doe ik het allemaal wel goed? Maak ik de juiste keuzes? Met deze vragen ben ik naar Hedwig gegaan voor antwoorden. Zij is medium en geeft ook coaching sessies. Ben je benieuwd hoe mijn sessie verliep en naar wat Hedwig allemaal doet? Lees dan snel verder!

Lees ook:
Tekeningen en kaarten origineel bewaren

“Hello Hedwig”

Hedwig woont net als ik ook in Maastricht. Ze wist al van jongs af aan dat ze anders was dan anderen. Ondanks alle sceptici om haar heen, geloofde haar vader in haar bijzondere gave. In 2016 besloot ze pas naar buiten te komen met haar gave en dat leverde heel wat positieve reacties op! Niet veel later besloot ze praktijk Hello Hedwig te openen. Dat bleek een succesvolle zet!

Wat doet Hedwig allemaal?

Reading

Tijdens een (online) reading wordt er contact gemaakt met gidsen. Die gidsen zijn overleden dierbaren of iemand die jou graag wil helpen op jouw levenspad. Een afspraak duurt 60 minuten en tijdens de eerste 20 minuten zal zij contact proberen maken. Je mag dan ook de eerste 20 minuten absoluut niet praten. Dankzij de herkenningspunten die een overledene achterlaat, kan Hedwig dit kenbaar maken. De vragen die je bijvoorbeeld beantwoord kunt krijgen is over financiële situaties, moeilijke beslissingen of persoonlijke vragen over je relatie.

Individuele coaching

Hedwig coacht mij vooral vanwege mijn business. Ik had een paar belangrijke vragen over de zakelijke keuzes die ik maakte. Ik wist niet zeker of ik op de goede weg zat. De connectie die ik met Hedwig heb is, warm en welkom met een vleugje humor. Meteen na de eerste sessie had ik zin in de volgende en al het nieuws wat mij gaat brengen! Mocht jij levensvragen hebben en interesse in een coachingstraject? Het traject duurt 2,5 maand en  om de 2 weken is er een sessie. Hedwig is tussendoor altijd via mail of whatsapp bereikbaar en dat maakt het voor mij persoonlijk heel prettig.

Huis reinigen

Een nieuw huis? Onprettig of angstig gevoel? Huilbaby’s? Er zijn genoeg redenen waarom mensen hun huis willen laten reinigen. Er wordt gereinigd met rokende salie en creëert daarmee een veilig, rustig en prettig gevoel. Zelfs makelaars schakelen haar hulp wel eens in en ervaring leert kennen dat een huis in vrij snelle tijd verkocht wordt. Echt waanzinnig!

Business coaching

Dit is het onderwerp waar ik mij vooral op wil focussen met Hedwig. Ik heb wel eens twijfels over bepaalde dingen en soms lopen er zakelijk gezien een aantal dingen niet helemaal lekker. Het is super fijn te ervaren dat ik dankzij de antwoorden een stuk zelfverzekerder voel! En dat ik met zekerheid keuzes kan maken.

Mijn ervaring met Hedwig

Ik heb Hedwig nu een aantal keer mogen ontmoeten en een reading gedaan. Het blijft onwerkelijk, iemand die je iets verteld wat diegene écht niet kan weten. Het is dan ook al een aantal keer voorgekomen dat ik me compleet verbaasde dat ze het telkens weer bij het rechte eind had. Op deze manier gecoacht worden past dus heel goed bij mij. Wel heb ik besloten om de readings op zakelijk vlak te houden omdat ik merk dat een persoonlijke reading heel zwaar kan vallen en confronterend kan zijn.

Wil jij ook een online reading meemaken?

Je kunt bij Hedwig nu een afspraak maken. Op haar website vind je de contactinformatie. Laat je nog even – als je wilt – weten hoe je het ervaren hebt?

Het voelt als vrijheid nu ik mij volledig open kan stellen om op deze manier het juiste pad te bewandelen. Ik kijk uit naar mijn volgende afspraak en eind september ga ik zelfs op retreat. Heb jij ervaring met een medium en heb je net als ik bijzondere antwoorden gehad die ook nog bleken te kloppen? Ik ben heel erg benieuwd naar de ervaringen van anderen, dus deel vooral jouw verhaal in de reacties op Social media!

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!