Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Onze ervaring met de HELLO FRESH Paasbrunch box + winactie


28 maart 2017


hello fresh paas brunch box MAMA to the max
V

Vorige week kregen we de HelloFresh paasbrunch box thuis geleverd om te testen. We waren wel erg nieuwsgierig, omdat we ieder jaar traditioneel een paasontbijt/paasbrunch organiseren. Maxime is geboren met Pasen en sindsdien is het nog net iets specialer voor ons. We waren erg benieuwd of deze box onze eigen jaarlijkse brunch kon overtreffen. Benieuwd naar onze ervaring? Lees het nu.

hello fresh paas brunch box MAMA to the max maaltijdbox

Verrassende BOX

De box werd aan de deur bezorgd en we kregen er gelijk een feestelijk gevoel van. Het was een grote, zware box en we hadden ook gelijk de neiging om deze, net als een cadeautje, open te maken. “Wat zal er allemaal  in zitten?”, vroeg Maxime zich hardop af.

hello fresh paas brunch box MAMA to the max maaltijdbox hellofresh

We maakten de box open en werden verrast door de mooie envelop en receptenkaart die op de ingrediënten lag. Onder deze envelop lagen allemaal verse producten. Maxime ging meteen op zoek naar alle paaseitjes die door de box verspreid lagen.

 hello fresh paas brunch box MAMA to the max maaltijdbox hellofresh

 

hello fresh paas brunch box MAMA to the max maaltijdbox hellofresh

AAN DE SLAG

De voorbereidingen waren heel makkelijk. De receptenkaart was duidelijk en zolang je deze volgde kon er eigenlijk niets mis gaan. Aan de achterzijde van de kaart stond goed beschreven hoe je de verschillende lekkernijen stap voor stap klaar moest maken. Als je houdt van gemak en vooral niet ingewikkelde kunsten in de keuken, dan is deze box ideaal! Een kind kan de was doen. We maakten de eiersalade klaar, bakten samen wentelteefjes met het overheerlijke suikerbrood en de bijgevoegde zakjes kaneel en we sneden dikke aardbeien in stukjes, terwijl de broodjes ondertussen afgebakken werden in de oven.

hello fresh paas brunch box MAMA to the max maaltijdbox hellofresh

Maxime hielp met het persen van de sinaasappels.

hello fresh paas brunch box MAMA to the max maaltijdbox hellofresh

 

WAT ZAT ER ALLEMAAL IN?

Voor vier personen zat er meer dan voldoende in. Alle ingrediënten waren vers en divers. Zo was er verse zalm waarmee we zelf verse eiersalade met bieslook konden maken, een heerlijk suikerbrood waar we wentelteefjes mee bakten en er was zelfs voor iedereen een paashaantje van brood. Ben je nieuwsgierig naar alle ingrediënten? Die vind je hier.

hello fresh paas brunch box MAMA to the max maaltijdbox hellofresh

DE BRUNCH

Na een klein half uurtje aan voorbereidingen gingen we aan tafel. We genoten van de heerlijke smaken en trokken al snel de conclusie dat we deze box heel geschikt vonden voor een lekkere paasbrunch.

hello fresh paas brunch box MAMA to the max maaltijdbox hellofresh

IS DE HELLO FRESH PAASBOX GESCHIKT VOOR JOU?

Ben jij een moeder/vrouw die houdt van gemak, verse ingrediënten en een aantal verrassende lekkernijen met een feestelijke touch? Dan is deze box enorm geschikt. Door de box te bestellen is het een cadeautje, niet alleen voor de andere gezinsleden, maar ook voor jezelf. Het uitpakken alleen al (samen met de kinderen) zorgt voor een feestelijke stemming.

 

WIL JIJ 1 VAN DEZE HELLO FRESH PAASBRUNCH BOXEN WINNEN?

 

DE WINACTIE IS AFGELOPEN!

 

Ik mag feliciteren:

JoycevB en Jacqueline van den Bosch

Deze twee dames hebben persoonlijk bericht gehad.

 

 

Ik mag maar liefst TWEE van deze boxen weg gaan geven. De box wordt dan op 15 of 16 april (eigen keuze) bij jou aan de voordeur bezorgd.

Laat in een reactie hieronder weten dat je graag meedoet en waarom je de box zou willen winnen.

Succes! Ik maak komende zaterdag 1 april de winnaar bekend.

Ow, en als je niet zo van een brunch houdt dan heeft HelloFresh ook nog de Paasbox Gourmet. Ben je vegetariër? Ook daar heeft HelloFresh rekening mee gehouden met de Paasbrunch Veggie..

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening MAMA to the max

#MAMAtothemaxAD transparant MAMA to the max

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

161 Reacties op “
Onze ervaring met de HELLO FRESH Paasbrunch box + winactie

 1. Ik doe graag mee! We houden van lekker eten, maar niet alle dagen te ingewikkeld en zeker niet met Pasen! Mijn man, uk van 14 mndn en hoogzwangere ikke kijken er naar uit! Heerlijk 🙂 en duimen voor mooi weer natuurlijk!!

 2. Oeee hoop nog zo dat ik mee kan doen!!
  We gaan de eerste keer in ons huis Pasen vieren. We wonen net een half jaar samen en mijn ouders, broer en schoonzus en opa en oma komen eten. Mijn opa en oma zijn helaas erg ziek, daarom zou ik ze nog heel graag willen verassen met deze box vol eten!

 3. Voor het geval ik nog mee kan doen, lijkt me erg leuk om te winnen.
  Op zondag vinden we het altijd leuk om samen te brunchen. Lisa helpt ook al een beetje mee om de tafel klaar te maken.
  Genieten van o.a. brunchbroodjes, sap en gekookte of gebakken eitjes.
  Met zo’n mooi pakket moet dat zeker een gezellige paasbrunch worden.

 4. Owneeee hoop dat ik nog op tijd ben! Ik had alleen via insta (valentijnmilan) gereageerd. Dit zou echt geweldig zijn. Na een moeilijke tijd. Lekker genieten van Pasen met ons gezinnetje en opa. Fingers crossed

 5. Als het nog op tijd zou dit geweldig zijn om
  Mijn mannen mee te verrassen! We hebben het
  Verdiend na een pittig jaar

 6. Dat zou tof zijn! Na een drukke (ook leuke) periode van verbouwen zou het super leuk zijn als we dit zouden winnen en dan met pasen voor het eerst in onze verbouwde kamer gezellig samen mogen kokkerellen en eten!!!

 7. Ik zou héél graag z’n box willen winnen. Wat leuk zeg z’n winactie. Met twee kleine kindjes en een man die voor zijn werk veel van huis is (week/weken) is het soms erg lastig om keer op keer lekker, gezond en gevarieerd te koken. Mijn inspiratie is ver te zoeken helaas op het moment. Zou het zo leuk vinden om met pasen als ons gezinnetje wel compleet iets lekkers op tafel te toveren. En als ik zn box win dan scheelt dat ook nog eens enorm veel tijd omdat ik dan geen boodschappen hoef te halen met twee kleine kindjes. Wat soms een hele uitdaging is. Hihi

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!