Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

En de laatste VTech winnaar is….


31 maart 2021


Winactie VTech
<

Aan alle mooie en fijne samenwerkingen met het meest originele en educatieve speelgoed van VTech komt een eind. En ja, daarmee ook de maandelijkse winactie! Wat was het een succes, wat hebben we onwijs mooie reacties ontvangen, elke maand weer! Het was wat mij betreft ook absoluut een feestje om een kindje blij te mogen maken en dan de foto’s en reacties te lezen van de ontvangen cadeautjes. We maken er een knallend eind van om vandaag alsnog een kindje héél erg blij te maken met het gevraagde cadeautje! Ben je benieuwd? Lees snel verder!

Lees ook:
PAK JE KANS: UITSLAG VTECH WINNAAR MAART + LAATSTE RONDE

Winactie

Vorige maand won Petra Schilders-Veneboer voor haar jarige zoon Jari! We hopen dat jullie op 21 maart een super geslaagde 2e verjaardag hebt gehad! Lieve Jari, heb je al veel ijsjes voor papa en mama mogen maken met de VTech Preschool Schep & Leer IJscokar – Speelset? Zeker nu het weer zo mooi is lust iedereen wel een lekker ijsje!

Hieperdepiep hoeraaaaaa!

En de winnaar voor deze maand zijn maar liefst 2 hele lieve kindjes… Iris de Vos! Jij wint voor je bijna tweeling zoon Zoë en Dex de VTech Toet Toet Auto’s Politietoren – Speelset! Lieve Dex en Zoë, alvast van harte gefeliciteerd met jullie eerste verjaardag. Wat moet dat bijzonder zijn voor jullie en voor de familie! Jullie krijgen in ieder geval een heel gaaf cadeau om op 18 april om vooral samen heel fijn te kunnen spelen!

VTech Toet Toet Auto's Politietoren - Speelset

Laat je nog even weten waar dit super leuke cadeau naar toegestuurd kan worden? We zouden het ook leuk vinden als we nog een fotootje van de jarige met het cadeau mogen zien! Dit mag naar: info@mamatothemax.nl.

Geen nieuwe ronde en geen nieuwe kansen

Wij bedanken uiteraard VTech Speelgoed voor de fijne samenwerking en al het plezier dat ze ons en de winnaars van MAMA to the max meegemaakt hebben. Het was onwijs leuk om dit met jullie te mogen doen!

Veel liefs,

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
En de laatste VTech winnaar is….

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!