Lees nu: AND THE WINNER IS… [VTECH MEI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Gezin doet emotionele fotoshoot met overleden zoontje


18 mei 2016


<

Een kind verliezen is ongeveer het ergste wat ouders kan overkomen. Mark van Asch en Susannah van Asch-Yasuda uit Amsterdam maakten het mee toen hun 5-jarige zoontje Arend na een kort ziektebed het leven liet. 

 

HELE GEZIN SAMEN

Drie dagen na zijn overlijden werd hun jongste zoontje Olaf geboren. In de week dat Arend thuis opgebaard lag, besloten de ouders om voor de laatste keer het hele gezin samen op de foto te zetten. Een fotograaf van stichting Make a Memory maakte dat mogelijk.

 

overleden zoontje fotoshoot mama to the max

 

Na een emotionele fotoshoot plaatste vader Mark de hartverscheurende foto’s op Facebook. Hij schrijft: “In de week dat Arend thuis lag opgebaard, kwam een fotograaf van Make a Memory langs om onderstaande foto’s voor ons te maken. Dit zijn bijzonder waardevolle herinneringen van de korte periode dat wij als gezin met onze drie zoons bij elkaar waren.”

“Make a Memory biedt ouders van ernstig zieke en overleden kinderen de mogelijkheid om kosteloos herinneringsfoto’s te laten maken. Hoewel wij nog midden in ons rouwproces zitten, hebben we nu al steun aan de mooie foto’s die er zijn gemaakt tijdens de laatste momenten dat Arend nog bij ons was. Wij zijn Make a Memory hier erg dankbaar voor.”

 

overleden zoontje fotoshoot mama to the max

IETS TERUG DOEN

Uit dankbaarheid wil Mark samen met de peetvader van zijn overleden zoontje een gesponsorde fietstocht naar de top van de Mont Ventoux maken. Om te kunnen deelnemen, moet het tweetal in totaal 2000 euro inzamelen, geld dat ten goede komt aan de werkzaamheden van Make a Memory. In zijn Facebookbericht roept hij iedereen die het gezin wil steunen op om de rit te sponsoren.

“Het geeft ons troost dat we op deze manier ook andere ouders die hun kind moeten verliezen kunnen ondersteunen in hun rouwproces.” Bekijk de emotionele foto’s hieronder:

overleden zoontje fotoshoot mama to the max

overleden zoontje fotoshoot mama to the max

overleden zoontje fotoshoot mama to the max

 

Bekijk het Facebookbericht van Mark hier

Bron: Metronieuws

Woonverzekering Image Banner 300 x 250
mamatothemax.nl

mamatothemax.nl

We houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes, tips & ideeën.

3 Reacties op “
Gezin doet emotionele fotoshoot met overleden zoontje

  1. Ik heb een dochter die net zo oud is. Het kijken naar deze foto’s maakt me misselijk van verdriet. Het is erg intiem en persoonlijk.
    Ik vind het wel goed dat het gezin op deze manier de kans kreeg om enkele heel kostbare herinneringen te maken.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!