Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Ontwerp je eigen lunch setje met MyMepal


31 mei 2016


mymepal mama to the max
<

Nog een paar maandjes en dan mogen onze schatjes weer naar school of zelfs voor het eerst naar school (SPANNEND!!). Maxime gaat zoals jullie weten wekelijks naar haar gastouder toe. Ik pak ‘s morgens haar rugzakje in met haar spulletjes en sinds kort heeft ze ook een Mymepal setje met een broodtrommel, drinkfles en waterfles.  En.. oweej als ik deze vergeet mee te geven, ze vindt het ge-wel-dig!

 

IMG_1019

 

Waarom Maxime Fan is van Mymepal?

Hoe kan het ook anders.. De Mymepal set is ROZE, dus hij voldoet al aan eis nummer één J, haar naam staat erop en ze heeft het zelf (met een beetje hulp van mij) mogen samen stellen. Ook staat er een foto van haar op het broodtrommeltje.  Dit vindt ze natuurlijk helemaal fantastisch.

 

Waarom ik fan ben van Mymepal

Ik als mama denk meer aan de praktische voordelen van Mymepal. Ik ben namelijk ook degene die het kan opruimen als er weer eens een beker gelekt heeft in mimi haar tasje J. De bekers van Mymepal zijn via het kliksysteem  eenvoudig te openen en (heel belangrijk) weer te sluiten. Ook zijn ze zeer makkelijk schoon te maken. Met de hand is het natuurlijk zo gebeurt maar ze mogen ook in de vaatwasser (bovenste rekje).

 

Het bestel plezier

De pret begon al bij het bestellen. Maxime zit momenteel in de ik-wil-alles-zelf-kiezen fase. Haar broodtrommel en drinkbeker is hier natuurlijk geen uitzondering van. Onder het genot van een kopje thee hebben we gezellig samen (zij koos en ik klikte hihi) een super gave Mymepal set samengesteld. Dit ging overigens heel makkelijk, je hebt geen ICT diploma hiervoor nodig. De keuze mogelijkheden zijn oneindig, je kunt de beker en trommel voorzien van plaatjes, foto’s en teksten. Je kunt het design dus volledig zelf ontwerpen maar je kunt ook gebruik maken van een van de leuke standaard sjablonen. Ook bij de standaard sjablonen kun je dan alsnog een foto of de naam van je peuter toevoegen. Helemaal top dus!


JustWater drinkfles
Deze drinkfles is ideaal om je dagelijkse hoeveelheid kraanwater overal mee naar toe te nemen. Daarbij denk je ook nog eens aan het milieu. De fles hebben we voorzien van haar naam en een klein schattig feetje.

 

mymepal mama to the max

 

Pop-up drinkfles Campus met naam
Door een druk op de knop laat de drinkfles zich probleemloos openen en weer sluiten. Super handig dus! Ook hier staat Maxime haar naam op!

 

mymepal mama to the max

 

Mepal Lunchbox midi Campus met naam
Deze lunchbox is absoluut onze favoriet. Ik heb voor het midi formaat gekozen omdat hier tot 4 boterhammen in kunnen of een pakje drinken en een koekje. We hebben samen een foto gekozen van Maxime op de schommel tijdens de adembenemende ‘Golden hour’ fotoshoot.

 

mymepal mama to the max

 

Duobeker Take A Break met naam
In deze duobeker blijft je ontbijt/lunch heerlijk knapperig. Ik hou ontzettend van yoghurt met muesli en fruit. Deze beker is hier perfect voor. Er zit een apart bakje in waar je de muesli/fruit in kunt doen en onderop dan de yoghurt. Ideaal!

 

mymepal mama to the max

 

Feitjes op een rij
  • Eenvoudig samen te stellen
  • Super gaaf om cadeau te geven
  • De fles lekt niet + goed schoon te maken
  • De kindjes herkennen makkelijk hun eigen setje
  • Happy kids 🙂

 

Ben je net zo enthousiast als ons? Neem dan zeker een kijkje op de website van MyMepal. Vergeet vooral niet de Wall of Fame te bekijken voor leuke inspiratie.

 

En weet je wat helemaal leuk is? Ik mag binnenkort een MyMepal set weg geven. Dus houd de blog goed in de gaten :).

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

Baby- & kinderkleding

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

7 Reacties op “
Ontwerp je eigen lunch setje met MyMepal

  1. Pingback: Win een gepersonaliseerde lunchset van MyMepal - MAMA to the max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!