Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

DIY

EENVOUDIG JE SLAAPKAMER HERSTIJLEN


4 september 2018


make over slaapkamer muur posters mamatothemax uitgelicht
<

Je kent het wel, van die taakjes die maar blijven liggen. Zo ook de aankleding van onze slaapkamer, met name de muren. Wit en leeg. Al jaren. De kamers van de meisjes zijn prachtig en helemaal af, maar bij ons mist er nog iets. Dus ik was erg blij toen ik werd benaderd door Desenio om een aantal posters uit te kiezen. Nu kreeg ik de kans om die witte muren echt eens aan te pakken.

De posters kiezen

make over slaapkamer muur posters mamatothemax 4

Ik werd meteen erg enthousiast van het aanbod dat ik vond op de site van Desenio. Ze hebben heel veel posters, voor ieder wat wils. Het fijne is dat alle posters zijn opgedeeld in categoriëen, zodat je snel vindt waar je naar op zoek bent. In de categorie ‘posters met tekst’ ging ik op zoek naar een poster met een mooie quote. Ik kwam al snel een poster tegen die op mijn lijf is geschreven, dus die ging snel mijn mandje in.

Bij de categorie ‘fashion’ ben ik op zoek gegaan naar twee rustige posters om het een mooi geheel te maken. Het silhouette van vind ik prachtig en Chanel is mijn favoriete parfum. Ik ben zo blij met de combinatie. Hoe vinden jullie ze samen staan?

make over slaapkamer muur posters mamatothemax 3

De posters:

  1. Dancer
  2. Your Mind
  3. Pink Perfume

Bestel nu zelf!

Onze slaapkamer is meteen een stuk gezelliger geworden. Iedere keer als ik de posters zie hangen, word ik er vrolijk van. Ook jij kunt nu je muren opfleuren! De posters en lijsten van DESENIO kun je nu met 25% korting bestellen. Gebruik de code “MAMATOTHEMAX”. Deze is geldig van 4 t/m 6 september (de code geldt niet voor lijsten of posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties). Dus ga snel naar Desenio, laad je winkelmandje vol en binnen no-time heb jij de gezelligste muur van de straat. TIP: volg @desenio op Instagram voor meer inspiratie.

Het kriebelt!

Ik kwam zo veel leuke posters tegen, dat ik er ook een aantal voor kantoor heb besteld. Ook daar ga ik de muur een make-over geven. Het begon meteen te kriebelen, dus dat zien jullie snel voorbij komen. Ik kijk er enorm naar uit! Heb jij ook een muur die klaar is voor een make-over? Begint het bij jou ook te kriebelen? Ik ben benieuwd wat jij ervan gaat maken!

Deze blog is in samenwerking met Desenio.

DISCLAIMER – This communication is intended only for the use of the individual entity to whom/which is addressed, all information contained in this communication is privileged and confidential. If the receiver of this message is not the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination, distribution or copying of this communication is strictly prohibited. If you have received this communication in error, please notify the sender of this email.

sponsored by desenio mamatothemax

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!