Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Een nieuw merk ontdekt: Mayoral & een winactie!


19 oktober 2015


<

Vandaag wil ik een nieuw merk met jullie delen dat ik onlangs ontdekte op Tofje.nl.Omdat ik in december voor de eerste keer echt tante ga worden en zo enthousiast ben dat mijn broertje ook papa gaat worden kan ik me vaak niet inhouden en koop ik de schattigste kleren voor het meisje dat we verwachten. Op Tofje.nl ontdekte ik dat ze vanaf augustus 2015 een nieuw merk in het assortiment hebben. Het heet Mayoral en is oorspronkelijk afkomstig uit Spanje. Dit merk past wel heel goed bij mij. Het is schattig, heeft niet alleen maar roze en glitters maar de collectie kan je kleine meid wel omtoveren tot een waar prinsesje. De collectie bestaat uit veel verschillende soorten kleurtjes. Een van de kenmerken van dit merk is dat het een perfecte pasvorm heeft waardoor de kleding perfect blijft zitten bij je kindje.

 

Hier wat sfeerimpressies van kledingstukken die erg hoog op mijn wishlist staan voor zowel Maxime als mijn nichtje (to be):

image001

image005

 

 

SURPRISE!

 

Ik heb een super leuke verrassing voor jullie want ik mag namelijk via Tofje.nl een kledingstuk voor een (baby)meisje én een kledingstuk voor een (baby)jongen weggeven. Ik heb de kledingstukken zelf uitgekozen en zou ze zelf zo aanschaffen!

 

Voor een meisje heb ik dit jasje uitgekozen:
Schermafbeelding 2015-10-17 om 11.34.46

Schermafbeelding 2015-10-17 om 11.34.58

 

En voor een jongetje dit stoere vest:

Schermafbeelding 2015-10-17 om 11.35.49 Schermafbeelding 2015-10-17 om 11.35.57

 

En dan nu de grote vraag.
Hoe kun jij 1 van de 2 winnaars worden?

 

Hier komen de voorwaarden:

Like MAMA to the max en Tofje.nl op Facebook

Deel het facebookbericht over deze blog op je eigen Facebookpagina

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg MAMA to the max op instagram

Abonneer je op ons you tube kanaal

En last but not least:

Laat hieronder in de comments achter waarom jij vindt dat jij de gelukkige winnaar moet worden en geef aan of je het jasje of het vestje wilt winnen. ÈN heel belangrijk geef de gewenste maat door!

 

Op dinsdag 27 oktober zullen de twee winnaars bekend worden gemaakt.

 

Succes allemaal!

 

 

 

 

 

Deze blog bevat gesponsorde onderdelen

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!