Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Een kijkje in mijn eetdagboek


6 september 2018


weightcare tussendoortje krokante reep pure chocolade vierkant
<

Inmiddels is onze romantische huwelijksdag alweer achter de rug. Wat hebben we intens genoten van deze prachtige, stralende dag. Ik zat letterlijk en figuurlijk lekker in mijn vel en daarmee heb ik mijn vorige doel bereikt. Maar, hoe hou ik dit fijne gevoel vast? Tijd om nieuwe doelen vast te stellen…

Lees ook:
Het geheim van een gezonde balans

Mijn grootste struggle

Mijn grootste doel voor de bruiloft was natuurlijk lekker en goed in mijn vel zitten. Dat heb ik bereikt met de fijne producten van Weight Care. Met de producten kon ik heel gemakkelijk een gezond voedingspatroon vasthouden. Juist omdat ik me zo goed voelde, wil ik dit gevoel natuurlijk vasthouden. Maar, mijn struggle is toch: hoe kan ik blijven genieten en toch op gewicht blijven?

Oplossing: ‘Weight Care Wednesday’!

weightcare wednesday review mama to the max 3

Nu de bruiloft geweest is, vind ik het lastig om de verleidingen te weerstaan tijdens een gezellig etentje of bij een verjaardag. Maar door elke week een Weight Care Wednesday in te plannen, hoef ik me hier niet druk over te maken. Ik zie je denken: wat is een ‘Weight Care Wednesday?’. Nou, het is simpel. Het is een balansdag waarbij ik mijn ontbijt, lunch en tussendoortjes vervang met producten van Weight Care. ’s Avonds neem ik een koolhydraatarme maaltijd. Op deze manier eet ik lekker, maar toch calorie-arm en blijf ik op gewicht. In een vorige blog heb ik al wat meer over de verschillende producten van Weight Care geschreven. Zo ziet mijn balansdag eruit:

 • 07:00 uur | Mijn ontbijt bestaat uit de Shake Havermout Honing & Vanille en een kopje thee of koffie. De afslankshake is 100% plantaardig en is makkelijk te bereiden met water. Daarnaast vult de afslankshake ontzettend goed!
 • 10:00 uur | Tijd voor een tussendoortje! Ik kies voor de raw bar Havermout Sinaasappel & Cacao. Dit tussendoortje heeft een licht krokante bite. Dat vind ik zo lekker en bevat maar 104 kcal! Ik stop hem zo in mijn tas en als ik dan bij de kapper ben dan kan ik hem eten wanneer ik daar zin in heb.
 • 12:30 uur | Lunchtime! Ik heb aan het begin van de middag altijd ontzettend veel behoefte aan zoetigheid. Daarom kies ik voor de maaltijdreep choco crisp. Één reep van 212 kcal volstaat voor één maaltijd en bevat een optimale mix van vitaminen en mineralen. Deze reep is gemakkelijk mee te nemen in de tas en zo heb je geen excuses om tóch even langs de bakker te gaan voor een roombroodje.
 • 15:00 uur | Koekje bij de thee. Ik ben echt nog wel een beetje ouderwets als het gaat om dat kopje thee wanneer Maxime uit school komt. Dan gaan we samen lekker zitten, nemen we haar schooldagje door en kletsen over alles. Daar hoort natuurlijk ook dat ‘koekje’ bij. Maxime neemt dan een biscuitje en ik ga voor de Krokante Reep Pure Chocolade. Een heerlijk tussendoortje dat maar 75 kcal per koekje bevat en ook nog eens rijk aan vezels en suikerarm is!
 • 18:00 uur | ‘ Avonds eet ik graag kip of vis met groenten. Hierdoor raak ik altijd goed gevuld en kan ik de hele avond nog door. Heel simpel, maar zo lekker!

Afwisselen en variëren is the key!

maaltijdreep van weightcare

Wat voor mij het beste werkt is dat ik genoeg varieer en combineer. Zo wissel ik de lunch wel eens met mijn ontbijt en wissel ik af met tussendoortjes. Zo blijft het vernieuwend, niet saai en kun je blijven genieten. Je moet namelijk niet het idee hebben dat je een streng dieet volgt, want dat is het niet. Het is een lekkere en makkelijke manier om je voedingspatroon in balans te houden.

Mijn voordelen van de producten:

weightcare raw bar sinaasappel cacao mama to the max

 • Zonder kunstmatige kleurstoffen.
 • Alles is gemakkelijk verpakt, dus is ook zo meegenomen in de tas.
 • Volwaardige maaltijden, snacks en tussendoortjes met weinig kcal.
 • De smaak proeven van waar je zin in hebt, zónder schuldgevoel.
 • Bron van vezels en eiwitten.
 • Zorgt voor een perfecte balans in het ‘normale’, dagelijkse leven.
 • Je kunt de producten goed afwisselen en genoeg variëren. Dit houdt het leuk én lekker!

Hoe zorg jij voor een balansdag in je leven? Ben je ook zo benieuwd naar de producten van Weight Care? Neem dan even een kijkje op de website of blijf mij natuurlijk volgen in mijn ‘nieuwe levensstijl’ met deze fijne producten.

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!