Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Een interview met … Rachèl, Heppie & Ko.


16 januari 2015


E

Een interview met…..Rachèl, werkt bij Heppie & Ko, dé kinderzaak van het Zuiden. Ik ben zelf erg nieuwsgierig aangelegd. Stel mensen altijd 100-en-1 vragen en als het even kan wil ik alle details weten. Ik ben gewoon enorm geïnteresseerd in verhalen van mensen. Passies, hobby’s, interesses, noem het maar op. Ik vind het dan ook erg leuk interviews te lezen waar mensen iets over zichzelf vertellen. Dit is precies de reden waarom ik gestart ben met de rubriek: Een interview met…. zo kan ik iedere keer opnieuw iemand het hemd van het lijf vragen!

DSC_0611

Deze eerste keer heb ik ervoor gekozen een van mijn beste vriendinnen te interviewen. Haar naam is Rachèl, 31 jaar en ze werkt al 4 jaar met heel veel liefde bij Heppie en Ko, dé kinderzaak van het Zuiden! Als we samen afspreken hebben we het vaker over Maxime en dan vertelt Rachèl mij altijd wat voor haar de leukste producten zijn op dat moment of welke nieuwe producten er weer op de markt zijn gekomen. Het leukste aan Rachèl vind ik dat ze met zoveel liefde in de zaak staat. Dat straalt ze uit en dat zien de klanten ook. Ik ben benieuwd waar die passie vandaan komt, dit heb ik haar eigenlijk nog nooit gevraagd. Toch enigszins vreemd voor mijn doen hihi.

Hoe ben je in deze branche terecht gekomen?
Na jarenlang in de kinderopvang te hebben gewerkt, vond ik het wel tijd voor een nieuwe uitdaging! De detailhandel heeft me altijd wel getrokken, het helpen en adviseren van klanten vind ik heel leuk, en het gevoel als een klant tevreden en blij naar buiten loopt is heel fijn! Daar doe je het voor!!

Waarom past Heppie zo goed bij jou?
Het werken bij Heppie past zo goed bij mij omdat het heel afwisselend is. Je bent niet alleen bezig met de verkoop maar ook met bestellingen, nieuwe ideeën opdoen voor de etalage en de etalage maken, de winkel stylen en geboortelijsten maken en bijwerken. En een van de leuke dingen is het meegaan naar beurzen in Amsterdam, Parijs en Keulen. Daar op zoek gaan naar nieuwe mooie merken en artikelen is geweldig! Erna met het hele team brainstormen over alles is heel leuk. Mijn baas en bazin hechten veel waarde aan onze meningen en ideeën, en dat is heel fijn. Zo voel je je echt betrokken.

Wat onderscheidt Heppie&ko en de Heppie store van andere kinderwinkels?
Wij proberen ons te onderscheiden door exclusievere en aparte merken aan te bieden. Juist de merken die onbekend zijn bij het grote publiek willen wij graag aanbieden.

Ook de persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Wij proberen iedere klant zo goed mogelijk te helpen, of je nu bij ons binnen komt voor bijvoorbeeld advies, een cadeautje voor 10 euro of voor de inrichting van een totaal kamertje, wij nemen voor ieder klant de tijd en ons doel is echt dat de klant tevreden en Heppie naar buiten loopt.

Tevens bieden wij onze klanten de service voor het maken van een geboortelijst bij beide winkels, zodat vrienden en familie een passend cadeautje kunnen vinden.

Wat is je favoriete product van dit moment?
Mijn favoriete product van dit moment is denk ik toch wel de Milestone Baby Cards. Dit product heeft geweldig ingespeeld op de moderne tijd van social media etc. Het zijn mooie kaarten waarmee je de belangrijkste mijlpalen van het eerste jaar van je kleintje kunt vastleggen. Prachtige herinnering en geweldig cadeau lijkt mij!!

244ca6566840f4c82eace715ba020d2c
eb41d08db68903405aafea59e741679a

Lieve Rachèl, bedankt dat je samen met mij deze rubriek wilde aftrappen!

Mocht je nou een keertje in Maastricht zijn, loop dan even binnen bij Heppie en Ko en vraag Rachèl naar de nieuwste en leukste producten. Ze vertelt het je met alle plezier!

Zou je zelf ook in een kinderwinkel willen werken? Het lijkt mij echt een hele leuke baan!

Liefs,

leesblog

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
Een interview met … Rachèl, Heppie & Ko.

  1. Super leuk winkeltje! Al lange tijd wil ik naar Maastricht toe, het is best een eindje van ons af dus zal toch met overnachting moeten worden. Dit winkeltje ga wil ik dan zeker bezoeken.

    • Zeker doen Whitney! Een leuke slaapplek is bijvoorbeeld Townhouse Deisgn Hotel of Craft Hotel St. Martenslane. Mocht je een keertje langskomen dan mail me maar gerust, stuur ik je nog leuke winkel- en eettips! Liefs, xx Marjon

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!