Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Een dagje uit ons leven


8 oktober 2015


<

Vandaag weer een leuke vlog online. Het was zaterdag en ik moest nog met Maxime een cadeautje gaan kopen in het centrum van Maastricht voor onze vriendinnetjes die allebei jarig waren. We gingen met de bus naar een super gezellig en hip gedeelte van Maastricht, Wyck. Hier keken we even mijn lievelings schoenenzaak voor kinderen, Pied d’Oro en ook kochten we een leuk cadeautje bij Heppie Store.

’s Middags naar de verjaardag geweest. Het was heerlijk warm en we konden nog van het zonnetje genieten in de tuin.

’s Avonds voelde Maxime zich niet zo lekker. Het kan zijn dat ze verschillende dingen door elkaar had gegeten en toen gebeurde het…zo zielig he als je je kleintje zo ziet. We hebben d’r lekker in bed gestopt en gelukkig was er de dag erna niks meer aan de hand.

Wat vinden jullie van mijn nieuw introstukje van de vlog? Ik vind het muziekje zo leukkk haha.

 

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
Een dagje uit ons leven

  1. Leuke vlog! Wat sneu voor maxime dat ze moest overgeven! Maar vlog je nu gewoon met je IPhone? Ik dacht altijd dat het beeldmateriaal daarvan niet goed genoeg zou zijn voor een vlog maar dan ga ik het gewoon ook eens proberen met m’n iPhone!

  2. Awww beterschap voor Maxime! Leek precies ons verhaal. Moppie gister laat op de middag/begin avond spugen uit het niks, had net mijn eten gemaakt wilde het op tafel zetten en helaas ook koud geworden. Ze stond er heel zielig bij te spugen een paar keer achterelkaar. Ze is normaal nooit ziek, ze wist zelf niet wat haar overkwam zo zielig. Je verhaal zo herkenbaar. Diarree erbij dus denken een buikgriep vandaag gaat het al een stuk beter, hoop dat het ook beter gaat met Maxime. Liefs!

  3. Wat leuk dat je ook aan het vloggen bent gegaan! Ik deed het vorige week ook voor het eerst, maar moet nog wel heel erg wennen. Liefs x

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!