Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Ontdek de nieuwe Campina vla!


8 januari 2016


Z

Zoals jullie wellicht al zagen op instagram gingen Maxime en ik drie weken geleden een dagje naar Amsterdam omdat we samen waren uitgenodigd door Campina. Campina heeft namelijk haar vla vernieuwd en wilt graag dat wij mama’s dat allemaal te weten komen.

Eet jouw kindje(s) ook zo graag een toetje na het eten? Maxime is er in ieder geval dol op. Ik probeer altijd te gaan voor een bewuste keuze en dat is niet altijd zo simpel. Wanneer ik samen met haar naar de winkel ga, graait ze zelf altijd naar de toetjes met de mooiste verpakkingen en het liefste met een tekenfilmfiguur dat ze herkent of waar nog snoepjes boven op het dekseltje zitten. Ik laat dit niet toe omdat ik weet dat daar vaak veel toegevoegde suikers en smaak- en kleurstoffen inzitten.

Wanneer je een toetjes koopt voor je kind(eren) kun je letten op het volgende:

  • De portiegrootte: kies voor een klein toetje van 50 tot 100 milliliter. Vooral voor jonge kinderen is een toetje van 50 milliliter al genoeg.
  • Het aantal calorieën: maximaal 100 calorieën per portie.
  • Hoeveelheid suiker: kies een toetje zonder snoepjes

(Bron: voedingscentrum.nl)

foto-3

We werden uitgenodigd in het Kinderkookcafe in het Vondelpark in Amsterdam. Een super leuke locatie omdat kinderen daar zelf mee kunnen bakken en koken. Als je een keertje een leuke locatie zoekt om met je kindje heen te gaan moet je daar zeker naartoe gaan.

foto-2

Om de vernieuwde vla te introduceren hadden ze een VLA kunstenaar uitgenodigd. Deze meneer kan dus met vla de mooiste creaties maken. Onze kindjes waren meteen dol op hem want hij kon op tijd van 5 minuten Olaf van Frozen maken.

Campina

Ook Maxime mocht heerlijk knoeien met de vla. Ze is enorm dol op frambozen dus die werden door haar veel gebruikt in haar creaties. Ondertussen kregen wij bloggers een duidelijke uitleg over de vernieuwde versie van de Campina vla.

De nieuwe versie is niet alleen heerlijk romig van smaak, maar is ook nog eens:

  • zonder kleur- en smaakstoffen, wat ikzelf heel belangrijk vind voor mijn kind. Deze stoffen zijn vervangen door natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Hierdoor is de kleur van de vla lichter en de smaak verbeterd. De vla heeft een volle en romige smaak.
  • een bron van calcium. Calcium is nodig voor het onderhouden van je botten
  • een bron van proteïne, dat bijdraagt aan de groei en het op peil houden van je spieren.

Campina

Campina

campina

Om te variëren met de vla kun je er iedere dag een andere stuk fruit aan toevoegen. En mag het een keertje feestelijk, kruimel er dan een koekje doorheen. Dat geeft ook weer een andere smaaksensatie.

Campina

En natuurlijk gingen we naar huis met een leuke goodiebag met de nieuwste vanille- en chocoladevla erin. Jammie!

 

Wil je zien hoe de middag verliep? Bekijk dan onderstaand filmpje.

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Campina.

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!