Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

DIY

DIY: Rozen in een betonnen houdertje


10 mei 2016


DIY mama to the max rozen
D

Deze prachtige rozen staan in het betonnen houdertje stoer, maar tegelijkertijd erg mooi. Je kunt ze cadeau doen of lekker zelf houden. Wat heb je nodig voor deze DIY?

DIY Benodigdheden:

  • (lichtgewicht) beton
  • water
  • dik koperdraad of dik ijzerdraad
  • kleine vierkante plastic bakjes
  • tangetje
  • handcrème

 

DIY mama to the max rozen

 

Stap 1

Meng in een oude emmer het beton met water volgens de beschrijving op de verpakking. Daarna smeer je de vierkante bakjes in met een klein beetje handcrème. (Daardoor zullen de betonnen vierkantjes straks beter loskomen).

 

DIY mama to the max rozen

 

Stap 2

Knip met een tang een stukje van het koper draad af, ongeveer 25/30 centimeter. Buig de onderkant een beetje om. Vul de vierkantjes met het beton. Steek daarna de koperdraadjes er direct in

 

DIY mama to the max rozen

Stap 3

Als de beton minimaal 48 uur gedroogd heeft, kunnen ze eruit. Buig de koperdraad aan de bovenkant wat om, zodat de rozen er goed in bijven. Andere bloemen kunnen natuurlijk ook erg mooi zijn.

 

DIY mama to the max rozen

 

Lieve groet,
Lynn & Liza

 

Wil je meer DIY’s zien van de Rozijntjes? Klik dan hier. 

 

 

De Rozijntjes

Ooit begonnen met unieke items voor kinderkamertjes en originele geboortekaartjes, maar inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat. Want naast lief babyspul, hebben we ook genoeg leuks voor de grote mensen en zijn onze coole kaarten en posters leuk om zelf te houden, maar vooral ook om te versturen of cadeau te doen. Alle producten zijn zelf door ons bedacht en gemaakt. In Atelier Rozijntjes ben je elke week welkom met je eigen ideeën en ga je zelf aan de slag om mooie made-by-me producten te ontwerpen, meubeltjes te restylen of lieve cadeautjes te maken. We helpen je super graag.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!