Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

DIY

DIY project voor Lilou [hobbelpaard]


14 november 2017


<


Ik ben niet de gemiddelde Doe-Het-Zelver en voor verfklusjes ben ik zeker niet gemaakt maar deze verf belooft dat zelfs IK er enthousiast van word. De verf zegt namelijk te dekken in één laag, grondverf of schuren is niet nodig (voor de meeste oppervlakken) en werkt uitstekend over oude verf- en beitslagen heen. Allemaal eigenschappen die ik graag terug zie in een verf.

Ik besluit voor Lilou een hobbelpaard te verven. Helemaal in de stijl die jullie van me gewend zijn, in roze en goud natuurlijk. Rust-Oleum heeft een roze kleur in het assortiment die voor mijn smaak iets te donker is, dus ik maakte hem iets lichter met de antiek wit Chalky Finish meubelverf uit dezelfde lijn.

Aan de slag!

Het hobbelpaard laat zich gemakkelijk uit elkaar schroeven, ik had me bedacht dat dit mooier zou afwerken dan afplakken. Het valt me op dat de verf helemaal niet sterk ruikt, dus ik kan dit gerust binnen doen. Gelukkig, want buiten is het nu iets te koud om een hele ochtend te verven. Het dekt inderdaad zoals beloofd meteen de donkere stippen op het hobbelpaard. Het droogde ook verrassend snel op zodat ik meteen kon zien dat de donkere vlekken ook echt gedekt waren. Ik begin het zelfs leuk te vinden!

Deze week verf ik nog de stukken die ik graag goud wil, zet ik het paardje in elkaar en kan ik jullie het eindresultaat laten zien!

Het eindresultaat

Lilou krijgt het hobbelpaardje officieel pas met haar verjaardag, maar ik kon het niet laten toch alvast te kijken of ze erop zou passen en hoe ze het zou vinden.

Wil je ook graag zelf aan de slag? Je kunt kiezen uit heel veel kleuren en wil je een groter meubel verven? De verf is in kleine potjes van 125ml, maar ook in grote potten van 750ml te koop.

 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
DIY project voor Lilou [hobbelpaard]

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!