Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

DIY

DIY: meubels met een gouden randje


28 september 2018


kantoor make-over goud
<

Jullie weten inmiddels dat ik enorm fan ben van de verf van Rust-Oleum. Ik heb er al veel leuke meubels een frisse, nieuwe look kunnen geven. Zoals het IKEA speelkeukentje, het hobbelpaardje van Lilou en het tweedehands kastje op mijn kantoor. Dit keer heb ik iets heel anders gekozen: namelijk mijn metalen salontafel en kast op kantoor. Deze before en after foto’s móet je gezien hebben! 

Lees ook:
DIY: De make-over van hét IKEA keukentje!

Een nieuwe look

schilderen salontafel rustoleum 3

Zo nu en dan wil ik mijn kantoor nog wel eens aanpassen. Zeker als we weer een nieuw seizoen tegemoet gaan. Dit najaar krijgt mijn kantoor een hele nieuwe look: chique en stijlvol. In mijn huidige kantoor heb ik gekozen voor rustige kleuren, zoals deze kast en salontafel van IKEA. Het voordeel van een rustige kleur is dat je zo’n meubel leuk kan versieren met diverse accessoires, maar dit keer ga ik voor een hele nieuwe look en laat ik ook de meubels zelf meer spreken.

Gouden randjes

Rust-Oleum meubelverf wekte bij mij vooral de interesse omdat het geen enkele voorbewerking nodig heeft. Ook niet met de meubels die ik gekozen heb. Dat betekent dus dat je niet alleen ontzettend veel tijd bespaart, maar ook een hoop rommel. Niet schuren en geen voorstrijkmiddel, gewoon direct op je project. Zelfs iemand met twee linkerhanden zoals ik, kan dit!

schilderen salontafel rustoleum 4

De kast en salontafel zijn van metaal en glasplaten. Het was nog even spannend hoe dit uit zou pakken, want in eerste instantie zou ik denken dat verf op metaal zonder enige voorbewerking geen succes zou zijn. Maar, kijk eens naar dit resultaat! Ik vind het geweldig hoe je met een laagje verf weer een heel nieuwe meubel kunt creëren.

Rust-Oleum meubelverf

rust oleum meubelverf goud

De kleur die ik heb gekozen is de Rust-Oleum Metallic Finish Meubelverf goud. Ik vind deze gouden tint echt prachtig. Écht helemaal MAMA to the max en precies wat ik voor ogen had voor de nieuwe kantoorstijl! De meubelverf is geschikt voor alle soorten meubilair en droogt ontzettend snel. Weer voor herhaling vatbaar dus! De verf is verkrijgbaar bij verschillende bouwmarkten. Karwei heeft zelfs het hele assortiment in de winkel!

Welk meubel zou jij wel eens willen opknappen met een frisse lak verf? En wat zou mijn volgende make-over volgens jou moeten zijn? Laat het weten in de reacties!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Deze blog is in samenwerking met Rust-Oleum.
Pampers

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
DIY: meubels met een gouden randje

  1. Echt een leuk idee om je meubels goud te spuiten. Ik heb ook veel wit in huis en zou dit graag willen veranderen. Vooral staal en hout is daar het perfecte materiaal voor. Ik ga snel op onderzoek uit voor de mogelijkheden!

  2. Erg leuk hoe jij je meubels hebt gepersonaliseerd! Wij willen dit ook doen, omdat we nog veel antieke spullen hebben gekregen van familie. Tegenwoordig zie je veel mooie gemixte stijlen die ruimtes erg sfeervol maken.

  3. Super gaaf! Ik wil al een tijd mijn keuken voorzien van een andere kleur. Maar onze keuken is vrij groot Dus je kan je voorstellen dat ik er erg tegenop zie om te schuren, lakken en dan verven! Iedere keer denk ik weer aan deze verf door jou. En moet toch maar eens aan de slag gaan!

  4. Heel gaaf geworden, maar zelf zou ik persoonlijk de meubeltjes in het zwart spuiten, ook chique maar maakt het net wat stoerder 😉

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!