Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

DISNEY VERRASSING VOOR DE MEISJES!


7 november 2018


trui disney outfit meisjes verrassing
<

Oeeew, ik kan het bijna niet meer voor me houden, maar ik vind het zó leuk om dit met jullie te delen! We gaan vandaag Maxime & Lilou verrassen met een reisje naar Disneyland Parijs! Mickey Mouse viert zijn 90e verjaardag en dat mogen wij met hem gaan vieren. Ik vertel jullie hier hoe we ze gaan verrassen.

Lees ook:
Kerstvakantie met de Disney Klassiekers

De verrassing: hints!

Ik heb lang nagedacht over hoe we dit willen gaan aanpakken. Want wat is nou een leuke verrassing? We kunnen het wel direct vertellen, maar dat vind ik eigenlijk niet zo leuk. Het is veel leuker om het op een bijzondere manier aan te pakken.

Dus, als Maxime straks uit school komt, zullen we haar samen met Lilou de verrassing geven. Het is de bedoeling dat ze dan allebei een pakketje uitpakken. In dat pakketje zit een super leuke aftelkalender, speciaal gemaakt voor de meisjes, samen met een hele leuke Toet Toet Disney auto, een trui met Minnie Mouse en natuurlijk: Minnie Mouse oortjes. We hopen dat ze dan op deze manier de hints zullen begrijpen en dat we dan samen kunnen zeggen: WE GAAN NAAR DISNEYLAND PARIJS!

kinderen verrassen met disney aftelkalender

Ik kijk er zo naar uit. Het is volgende week de eerste week zijn van Disney’s Betoverende Kerst. Wat zal het magisch zijn, het hele park in kerstsferen.

Hoe bereid ik de meisjes voor?

Wat ik geleerd heb van ons vorig Halloween bezoekje in Toverland is dat Maxime het echt heel spannend vind. Al die grote figuren. Ze wilde ons niet geloven ons dat het allemaal maar een act is. Daarom liep ze toch maar even langs de kassa om verhaal te halen. De vrouw achter de kassa verzekerde Maxime dat het inderdaad allemaal niet echt is. Hierdoor wil ik de meisjes extra goed voorbereiden op ons bezoekje. Zo heb ik thuis nog een mooi Disney sprookjesboek liggen, waarin een heleboel figuren staan. Dan weten ze precies welke Disney-figuren ze kunnen gaan zien.

Filmpjes kijken!

Ook heeft Netflix een aantal leuke Disney films. We hebben Frozen natuurlijk al duizenden keren gezien, maar ik zit er ook aan te denken een paar klassieke sprookjesfilms te gaan kijken. Bijvoorbeeld Belle en het beest of de Leeuwenkoning. Ik wil ze voornamelijk vertellen over Micky en Minnie Mouse, Pluto en alle andere figuren. Het zijn er zooooveel!

Aftelkalender Disney

Wat ik ook uit ervaring heb geleerd, is dat als we iets leuks gaan doen, dat Maxime me iedere dag vraagt hoeveel nachtjes ze nog moet slapen, voordat we gaan. Daarom besloot ik speciaal voor de meisjes een Disney aftelkalender te maken. Ik koos voor zeven dagen, zodat het niet té lang voor ze zal duren. Nu kunnen ze iedere dag een sticker plakken totdat we gaan.

aftelkalender disney 7 dagen mamatothemax v3

Hoe leuk is ie geworden? Gaan jullie binnenkort ook naar Disneyland Parijs? Dan kun je nu deze té leuke aftelkalender GRATIS downloaden & printen. We hebben ook een variant voor de jongens!

Aftelkalender Disneyland Parijs (meisjes)
Aftelkalender Disneyland Parijs (jongens)

Kers op de taart

Om de hele verrassing af te maken, gaan we in december samen met Maxime naar Disney on Ice. Zo magisch rond de kerstperiode. Ook daar kijken we enorm naar uit! Dan kunnen we nog even terugkijken op ons reisje naar Disneyland Parijs. Je kunt nu al tickets bestellen voor de shows in Rotterdam & Utrecht.

Ben jij wel eens met je kindje(s) in Disneyland Parijs geweest? Hoe heb jij de voorbereiding gedaan? En was de verrassing een succes?

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

 

 

Woonverzekering Image Banner 300 x 250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
DISNEY VERRASSING VOOR DE MEISJES!

  1. Super leuk!!
    Toevallig hier dezelfde verrassing voor in december
    De Mickey oren zijn al in huis maar die aftelkalender ga ik eens even downloaden

    Leuk idee! Bedankt en veel plezier

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!