Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

DISCLAIMER

Deze blog is een persoonlijke blog, geschreven en bewerkt door mij, Marjon Franssen. Mijn blog/website heet Mama to the max. MAMA to the max accepteert verschillende vormen van adverteren, sponsoren, betaalde productreviews of andere compensaties.

INHOUD

MAMAtothemax.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van MAMAtothemax.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden.
MAMAtothemax.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van MAMAtothemax.nl MAMAtothemax.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

De inhoud die op dit moment op MAMAtothemax.nl staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Ik wil mijn lezers laten weten dat ik vaker betaald wordt voor het geven van mijn mening over producten, merken en andere onderwerpen. Ook al ontvang ik een financiële compensatie voor sommige blogs of advertorials, ik geef ALTIJD mijn eerlijke mening, bevindingen en ervaringen over deze product of onderwerpen. Mijn denkbeelden en meningen die ik uit in de blogs zijn volledig van mij en ik neem het recht om betaalde posts te weigeren die deze bovenstaande criteria niet respecteren.
Alle productbeschrijvingen, productbevindingen, quotes of andere uitingen over een product door mij moeten geverifieerd worden bij de fabrikant, leverancier of partij in kwestie.

Raadpleeg altijd uw arts of een andere gekwalificeerde hulpverlener over iedere gezondheidsvraag die u hebt. Negeer nooit een advies van uw arts of hulpverlener vanwege informatie die u op deze site heeft gelezen.

AUTEURSRECHTEN

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze teksten en foto’s liggen bij MAMAtothemax.nl. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van MAMAtothemax.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke teksten of foto’s anders aangegeven is.

ACTIES

MAMA to the max geeft regelmatig dingen weg. Niet alleen leuke artikelen, tips en goede adviezen, maar ook producten en diensten. Aan de acties zijn voorwaarden verbonden.

ACTIEVOORWAARDEN

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door MAMA to the max (gevestigd te Bergerstraat 2, 6226 NA Maastricht, KVK 61828742) op deze site georganiseerde promotionele acties. Per persoon kun je maximaal één keer meedoen met een winactie. Door deelname geef je toestemming tot de verwerking van de door jou verstrekte persoonsgegevens. Je gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en niet aan derden worden verstrekt. Prijzen zijn persoonsgebonden en niet inwisselbaar voor geld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname aan de winactie staat open voor alle in Nederland woonachtige natuurlijke personen van 18 jaar en ouder met een vaste woon- of verblijfplaats, waar zij als bewoner staan ingeschreven.
Deelname aan deze winactie is alleen mogelijk gedurende de actieperiode. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie. Alleen volledig ingevulde deelnames worden in behandeling genomen.
Voor vragen of opmerkingen omtrent deze actievoorwaarden en deze winactie kun je per email contact opnemen met de afdeling marketing en pr: samenwerken@mamatothemax.nl

RECLAMEBELEID

Op MAMA to the max verschijnen advertorials of blogs waar gesponsorde producten in voorkomen. Onderaan de blog zal er altijd een vermelding daarover staan. Dit is wettelijk verplicht gesteld door de Reclame Code Social Media.
Lees hier meer over het advertentiebeleid van MAMA to the max

PRIVACYWET

Uw gegevens zijn bij MAMA to the max in veilige handen. Bij winacties worden gegevens alleen doorgegeven aan derden wanneer daar door u toestemming voor is gegeven.

Life won’t sparkle unless you do!

 

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!