Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Detoxen: jullie vragen, mijn antwoorden en resultaten


28 januari 2019


snel afvallen met detoxkuur resultaten innerfresh mamatothemax
<

De detox kuur is alweer voorbij, wat is dat snel gegaan zeg! Ik kreeg echt ontzettend veel vragen die ik vandaag samen met mijn resultaten met jullie wil delen. En, wat denk je? Heb ik mijn doelen behaald? 

Lees ook:
Detoxen: een gezonde start voor mijn lichaam

detox sapjes maastricht mamatothemax

Is het niet ontzettend zwaar, die sapjes?

Ik kreeg veel opmerkingen en vragen over de sapjes. Dames die zich afvragen hoe ik dit heb kunnen volhouden. In mijn vorige blog konden jullie lezen waarom ik koos voor de detox kuur. Ik was best een beetje zenuwachtig om weer te beginnen, maar ik zag er totaal niet tegenop. Begin vorig jaar deed ik dezelfde detox kuur bij Innerfresh, dus ik wist waar ik aan begon. Op die manier kon ik me goed voorbereiden. Op zo’n moment dat ik met sapjes begin dan ligt daar ook de totale focus en zit ik in een bepaalde flow. Het klinkt misschien zwaar, zo’n afbouwfase met 5 dagen sap kuur.

Waarom doe je een darmspoeling en is het niet eng?

Je kunt een detox kuur ook thuis op afstand doen zonder deze darmspoeling, maar ik wilde echt een volledige reset. Deze reinigt mijn darmen volledig en het voelt lichamelijk prettig. Een darmspoeling is zeker niet eng of pijnlijk. Ik zag er vorig jaar verschrikkelijk tegenop, maar het is me weer 100% meegevallen. De slang die in je anus gaat wordt pijnloos ingebracht en daar stroomt op lichaamstemperatuur warm water. Door het warme water voelt het prettig. Alles gaat heel discreet en hygiënisch. Je ziet en merkt helemaal niets. In deze vlog heb ik alles zoveel mogelijk uitgelegd.

detoxkuur innerfresh maastricht mamatothemax

Drink je alleen maar sapjes?

Nee, zeker niet! Dat zou niemand volhouden. In de afbouwfase krijg je 5 dagen om volledig af te kicken. Dat betekend; geen suikers, koolhydraten en geen koffie. Daarnaast dronk ik smoothies, lichte salades met quinoa en de eerste 3 avonden witvis of zalm en veel groenten. De laatste twee dagen nam ik ’s avonds nog lichte soep. Op dag 3 had ik het echt even moeilijk en ontzettend veel zin in eten. Gelukkig houd Innerfresh je goed en dagelijks in de gaten via app contact. Super fijn! Want zo kon ik heel gemakkelijk vragen of ik iets ‘extra’s’ mocht en dat mocht. Yessss! Wat heerlijk even zo’n soepje (klik hier voor het recept, ik deel hem in de vlog!). Echt even genieten. Dat heb ik de woensdag, donderdag en vrijdag ook tijdens de lunch gedaan. Daarnaast krijg je verschillende supplementen die het proces ondersteunen.

Maak je zelf sapjes en hoeveel drink je?

Ik heb ze gekocht bij Vers! Maastricht, maar als je zelf een goed apparaat hebt zoals een slowjuicer, dan kun je ze ook heel gemakkelijk zelf maken. Ze zijn net als de lichte soepjes in te vriezen, handig hè? Ik dronk 3 sapjes per dag verdeeld over de dag. 175 ml bij het ontbijt, 350 ml tijdens de lunch en 175 ml tijdens het diner.

Waarom ben je zo streng voor jezelf?

Naast de bemoedigende, lieve berichten, kreeg ik ook een naar privé bericht. Het feit dat ik deze detox kuur met jullie deel viel niet bij iedereen in goede aarde. Ik zou namelijk te streng zijn voor mijzelf en het anders aan kunnen pakken. Daarnaast zou het overbrengen van mijn detox kuur aan mijn volgers niet oké zijn en een reden om mij te ontvolgen.

Dat mensen het niet eens zijn met mij en ontvlogen, dat is prima. Maar, als iets voor mij wél werkt en ik mij hier goed bij voel, waarom zou ik het dan anders willen doen? De detox kuur voelt voor mij absoluut niet streng, ik wilde me weer ‘leeg’ voelen en een nieuwe start van mijn lichaam geven. Ik heb ervoor gekozen om ook niet in discussie te gaan.

resultaten huid detox innerfresh maastricht

Wat zijn de resultaten?

Jaaaaa! De resultaten zijn echt super goed! Mijn huid is echt zoveel beter! Geen ontstekingen meer, geen verdikkingen en gewoon kleine wondjes die uiteindelijk verdwijnen. Ik ben benieuwd of dit weer gaat komen als ik weer begin met het normale eten. Daarnaast ben ik bijna 5 kilo afgevallen en voel ik mij weer herboren.

resultaten detoxkuur innerfresh afvallen

Heb ik je enthousiast gemaakt en wil je dit nou ook doen? Op de website van Innerfresh vind je alle antwoorden op de vragen. De kuur kan op afstand, dus je hoeft niet in de buurt van Maastricht te wonen om de kuur te kunnen doen. Super handig!

Veel liefs,

NEW Babycadeaus 336x280

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

12 Reacties op “
Detoxen: jullie vragen, mijn antwoorden en resultaten

 1. Trek je niets van die kritiek aan! Het is toch geen wetenschap die jij verkondigd, maar het gaat toch om jouw mening en jouw gevoel over wat voor jou goed voelt.. Ga zo door, ik volg met plezier je blogs en vlogs

 2. Wow! Knap hoor! En wat goed van je huid. Ik zou t denk ik niet trekken zonder eten . Je mag trots zijn op t resultaat!

 3. Wauw, ik vind het echt heel knap van je dat je het zo goed volgehouden hebt! Heeft innerfresh ook andere locaties in Limburg? Maar ik denk niet dat ik t zou kunnen… ben benieuwd of de kilo’s die je bent afgevallen er ook af blijven!

 4. Woow, je ziet echt een groot verschil! Je buik is ook platter (niet onaardig bedoelt) maar komt dat (voor een deel) door de darmspoeling? Ik vind het echt heel knap van je dat je het vol gehouden hebt. Jammer weer dat er altijd mensen zijn die vinden dat ze maar alles mogen/kunnen zeggen. Lekker veilig van achter een schermpje… Gelukkig blijf je dichtbij je zelf!

 5. Wauw Marjon!
  Super goed van je!
  En wat goed dat je huid het ook zo goed doet.
  Mag het ook icm borstvoeding? Dan kan ik het na de bevalling wel gaan doen.

  • Nee, alsjeblieft niet gaan diëten tijdens borstvoeding! Vooral in het begin zal je merken dat je lichaam plots héél wat meer voedingsstoffen nodig heeft. Je moet nu pas écht eten voor twee (letterlijk :p). Je kan natuurlijk letten op gezonde voeding, maar minderen met eten mag nu even nog niet!

 6. Heey Marjon, ten eerste super knap dat je dit doet en volhoudt. Ten tweede vind ik het rot voor je dat er iemand een naar bericht naar je stuurt. Kritiek mag altijd, maar dan wel graag opbouwende kritiek. Goed dat je niet in discussie gaat, immers de beweegredenen om het er niet mee eens te zijn kunnen heel divers zijn.Vaak zijn mensen zich niet bewust van het feit dat het kwetsend kan zijn voor de ander.
  Wees trots op jezelf, laat je niet ontmoedigen. Het is jouw leven, jouw lijf. Het voelt goed, dus dan is het ook goed. Ik wou je effe een hart onder de riem steken. Lees jouw berichten met veel plezier. Knuffel.

 7. Hoi marjon, ik zou het recept van de soep wel willen weten, maar misschien mag je die niet delen? Je ziet er goed uit ( ook met die andere 5 kilo haha) ik vind je doorzettingsvermogen knap hoor!

 8. Wow echt super knap dat je het vol gehouden heb! Je ziet er echt top uit! Ik ga de website ook eens bezoeken na me zwangerschap.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!