Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De vrouw achter Mini-Styling


7 oktober 2015


<

Ben jij al volger van de razend populaire “styleguide for modern parents” Mini-styling? Sally begon de instagrampagina precies een jaar geleden omdat ze het altijd al leuk vond om originele kinderkleding te zoeken voor dochtertje Olivia. Nooit had ze gedacht dat ze zo snel zou groeien. Een jaar later heeft ze 20K volgers op Instagram en is er ook een website bijgekomen. “Mensen willen graag combinaties zien en daar ben ik zelf ook altijd naar op zoek”. Ik stelde haar een aantal vragen over Mini-styling en haar ambitie. Daarnaast begint vandaag de exclusieve Mini-styling veiling. Sally heeft speciaal voor al haar volgers kleding ter verschikking gesteld die vandaag geveild worden ene aar jij op kunt bieden. De opbrengst gaat volledig naar een goed doel. Lees snel hoe je mee kunt doen.

 

ministyling 1

 

Stel je zelf eens voor. wie is het creatieve brein achter Mini-styling? 

Mijn naam is Sally, ben 34 jaar en bedrijfsjurist bij een groot Nederlands bedrijf. Getrouwd met Ray (40) en hebben 2 kids Darnell (16) en Olivia (2). Ben altijd al gek op kindermode geweest en werkte vroeger tijdens mijn rechtenstudie bij een kinderboetiek als inkoper. De jaarlijkse beurzen bezocht ik altijd met veel plezier maar na mijn studie begon ik met mijn juridische carrière en was er steeds minder tijd voor. Na de geboorte van mijn dochter begon mijn liefde weer snel aan te wakkeren en was ik iedere keer online op zoek naar inspiratie voor leuke outfits, kinderkamerdecoratie en kinderspullen.


Hoe kwam je op het idee Mini-styling te starten op instagram?

Ik postte op Facebook op mijn privépagina foto’s van Olivia’s kamer, haar speelhoek en outfits. Steeds vaker kreeg ik te horen dat ik er iets mee moest doen. Na verschillende keren dit gehoord te hebben, dacht ik de stap te nemen en opende ik een instagram account met alleen maar foto’s van kinderkleding en –stijlen. Dit is nu net een jaar geleden. Sinds twee maanden heb ik ook een website erbij gekregen waar ik ook lifestyle fotoshoots laat zien van mijn kleine meid.

ministyling 3

 

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Overal eigenlijk. Uit tijdschriften zoals Vogue en Elle, vanaf de straat maar ook van de catwalks. Ook instagram en Pinterest zijn goede ideeënbronnen. Mijn idee is ook niet om alleen maar één bepaalde stijl te laten zien, maar om echt een variatie van kindermode te laten zien op de site, van stoer tot lief, dure en goedkopere merken en van moderne strakke kinderkamers tot lieve en schattige kamers. Voor ieder wat wils!

 

Je hebt sinds juli ook een website erbij. Vanwaar deze stap? 

Op instagram kan je beperkt één of twee foto’s van een serie laten zien maar niet een hele rapportage. Instagram is een makkelijke manier om snel een foto te posten om vervolgens de hele rapportage op de site te uit te lichten. We kunnen op onze site meer laten zien zoals bijvoorbeeld beelden van achter de schermen, uitgebreide details en natuurlijk ook meer informatie zoals onze favoriete winkels en merken.

ministyling 2

Wat zijn je doelstellingen voor de toekomst? Waar moet Mini-styling staan over pakweg twee jaar?

Mini-Styling is mijn andere kindje, mijn passie naast mijn familie en andere baan. Ik houd van kinderstyling, ik heb er echt een enorme passie voor. Al mijn vrienden weten dan ook dat ik menig avond achter mijn laptop zit op zoek naar dat ene jurkje, of dat ene stoere spijkerbroekje en hoop ook dat die passie nooit zal verdwijnen. Ik hoop dat Mini-Styling zodanig groeit dat we meer fotoreportages kunnen doen op geweldige locaties. Dat we vooruitstrevend kunnen zijn in kindermode en kinderspullen en interieur. Dat we iedere keer onze volgers nieuwe en mooie dingen kunnen laten zien en ze inspireren. Niks doet mij meer goed dan zien dat mensen een outfit hebben gekozen voor hun kleine na het zien van onze foto’s of helemaal happy zijn met een kindvriendelijk hotel wat wij hebben bezocht en aanbevolen hebben.

Hoop voor veel mama’s en papa’s een dagelijkse bron van inspiratie te zijn, dat onze site blijft groeien en onze instagram natuurlijk ook. Over 2 jaar hopen wij een grotere studio te hebben en meer fotoshoots te doen. Leuke samenwerkingen aan te gaan met kindermerken en om de nummer 1 site te zijn voor alle ouders. Het zou een dagelijkse vaste routine moeten worden om onze site even te checken voor inspiratie.

Mini-styling is zoveel meer dan alleen kinderkleding, het is kinderkleding dat ik echt alleen maar post als het ook echt met plezier wordt gedragen door Olivia. We raden niks aan wat we zelf niet gebruiken, of zelf niet dragen.

 

Sally start vandaag met de veiling van alle kinderkleding die ze in de loop der jaren heeft mogen ontvangen voor Mini-Styling. Ook jij kunt nu je slag slaan en bieden op je favoriete kledingstuk voor jouw kindje. De gehele opbrengst van de veiling gaat naar verder onderzoek voor de ziekte van Olivia, PKU. In een eerdere blog beschreef ik al wat PKU precies is.

 

Om mee te doen aan de veiling kun je hier terecht.

Succes met bieden allemaal!

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
De vrouw achter Mini-Styling

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!