Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De video van onze bruiloft


11 februari 2019


uitgelichte afbeelding blog voor de video
<

Het is bijna niet te geloven, maar wij zijn vandaag precies 6 maanden getrouwd! Echt ongelofelijk hoe snel alles is gegaan. De video is ook zo ontzettend mooi geworden, alles was precies zoals wij wilden. Ik keek mijn video dan ook met een lach en een traan. Dit bijzondere en intieme moment wil ik met jullie delen. Vandaag leek me daar een perfect moment voor. En ik hoop dat jullie het net zo mooi vinden als wij… 

Lees ook:
ONZE BRUILOFT: DE EERSTE BEELDEN 

“Our happily ever after…”

Op 11 augustus 2018 trouwden wij in de aanwezigheid van onze familie en vrienden. We vierden dit drie dagen lang in Uzès, Provence. Om deze bijzondere dagen vast te leggen, namen wij, naast de fotograaf, ook videomaker Steve Iseger mee naar Frankrijk. Wat zijn we blij met het resultaat! Wat ben ik trots dit te kunnen delen.

Wauw. Ik was er stil van! We zijn er zo blij mee. Bedankt Steve, deze herinnering is voor altijd! Ik kan het iedereen aanraden die gaat trouwen om ook een videograaf in te huren. Het maakt de herinnering compleet!

Wil je nog meer details weten van onze bruiloft, download dan zeker het GRATIS MAMA to the max Wedding Magazine. Het e-magazine staat vol met foto’s en verhalen van de bruiloft. Van het programma, het diner tot aan onze outfits. Je leest het allemaal! Wat ben ik er trots op. Zelf pak ik hem er iedere keer opnieuw bij om de dagen weer te beleven. Zo, zo bijzonder!

Hebben jullie ook net zo genoten als ik? Ik kan er keer op keer naar kijken. Onze lieve meisjes in hun prachtige jurkjes, JP die nog nooit zo trots en verliefd naar mij keek en de hele entourage. Zo uniek, zo mooi, zo ons. En zag je die glimlach op mijn gezicht? Die is nog nooit zo sprankelend en lang gebleven als die dag…

Veel liefs,

 

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
De video van onze bruiloft

 1. Wowhh wat adembenemend Mooi Marjon en JP. Echt een sprookje,zo een mooi gezinnetje met lieve familie en vrienden op een Super lokatie. Een Zeer waardevolle en mooie Herrinering.Groetjes Marjon Thehu.

 2. Wauw wat een ontzettend mooi en waardevol filmpje. Ik heb genoten van de eerste tot de laatste minuut.
  De liefde spat er vanaf!
  Prachtig stel, prachtige kids, prachtige locatie. Kortom een sprookje!
  Ontzettend leuk dat wij hiervan mee mogen genieten!

 3. Lieve Marjon en JP.
  Bedankt voor het delen van jullie sprookje. Ik heb er van het begin tot het eind van genoten. Wat heb je het mooi opgeschreven Marjon en wat zal het leuk zijn wanneer jullie meisjes het later ook kunnen lezen en zien.
  Nog een mooie zondag verder.
  Lieve groetjes Marjan

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!