Lees nu: 5x wat je nog niet wist over Juulke

Mom’s Gossip: De leukste mensen zijn


3 maart 2016


lachen, vriendinnen, leukste, mensen, moeders, chaos, MAMA to the max
<

Je kent het misschien wel: haarelastiekjes, telefoon, sleutels, je bent altijd wel iets kwijt. Nou, niet kwijt natuurlijk, maar je kan het gewoon even niet vinden. Dit kan je natuurlijk als een vervelende eigenschap vinden, maar ik zelf vind het soms wel fijn. Want vaak de chaotische mensen, de leukste mensen. En wel hierom:

Impulsief

Je hebt mensen die alles plannen, van waar ze in de zomervakantie op vakantie gaan tot wanneer ze een avondje uit gaan. Maar je hebt ook mensen, zoals ik zelf. Mensen die houden van spontaniteit en zich gemakkelijk aan de situatie kunnen aanpassen. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk als vriendinnen spontaan langskomen of wij spontaan ergens gaan eten.

Maar dit resulteert er bijvoorbeeld ook in, dat ik geen weet heb van waar ik dingen neerleg. Maar  impulsiviteit zorgt er wel  voor dat mensen graag met mij om gaan, omdat ik altijd in ben om iets te gaan ondernemen.

 

lachen, vriendinnen, leukste, mensen, moeders, chaos, MAMA to the max

Chaos

Misschien herken jij je hier zelf ook wel in. Toen je jonger was raaktje je armbanden of oorbellen om de haverklap kwijt. Je stapte hiermee naar je moeder, die dan weer tegen jou zei: ‘Laat dit een wijze les voor je zijn, dat je beter op je spullen doet letten’.

Maar jij vindt dit helemaal niet erg. Als iemand iets vergeet, ben jij de eerste die roept dat ze het wel van jou kunnen lenen. Daarnaast heb je ook geen oordeel als het liefdesleven of huishouden van je vriendinnen een chaos is, je houdt van hun zoals ze zijn.

Eerlijk 

Mensen die chaotisch zijn, worden door andere in vertrouwen genomen. Dit komt omdat jij als geen ander begrijpt dat het niet altijd op rolletjes kan lopen. Hierdoor durven mensen jou alles te vertellen.

Dus denk erom; de volgende keer als weer iemand tegen jou zegt dat je chaotisch bent, kan jij gewoon zeggen dat je het sociaalst en een goede vriendin bent.

Herken jij jezelf in dit verhaal? Of ben jij juist het tegenovergestelde?

 

 

Baby- & kinderkleding
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
Mom’s Gossip: De leukste mensen zijn

  1. ? precies dit ? Als ik aan het oppassen ben moet ik altijd 10! X kijken of ik de sleutels heb anders komen we niet meer binnen ???? super leuke blog. Xxz

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!