Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De leukste cadeaus voor een tweejarige


25 maart 2015


M

Maxime wordt 31 maart alweer twee jaar…ongelofelijk hoe deze jaren zijn omgevlogen. Ze is veranderd van een baby’tje in een echt lief dametje. Het leukste van alles vind ik dat ik nu veel beter met haar kan communiceren dan bijvoorbeeld een jaar geleden. We hebben echt al lol samen en die interactie geeft me, ondanks dat het soms erg zwaar is om voor een peutertje te zorgen en er ook nog een baan bij te hebben, heel veel plezier in het moederschap.

Maxime geeft haar verjaardagsfeestje aanstaande zondag. Haar opa’s en oma’s, overgroot oma, tantes en ooms en wat goede vrienden zijn uitgenodigd en stuk voor stuk hebben ze ons allemaal gevraagd wat ze voor een cadeautje kunnen kopen voor Maxime.

Ik ben eens gaan speuren op internet naar een aantal geschikte cadeaus voor een tweejarige (meisje).

Hier mijn favoriete cadeautjes op een rijtje:

Van haar twee oma’s en opa’s krijgt ze gezamenlijk een tipi-tent. Het lijkt me enig dat ze zich daar in kan terugtrekken en gezellig kan spelen in haar eigen tent. We hebben de tent besteld via Etsy bij Ashley Gabby design. Je vindt de tent hier.tipi tent

 

Maxime speelt heel graag in haar keukentje en wilt precies hetzelfde keukengerei als mama hebben. Omdat het keukentje roze is hebben we op het verjaardagslijstje ook een roze keukengerei set gezet. Wij kozen uiteindelijk voor deze: Keukengerei Josephine

keukengerei

En om even bij haar keukentje te blijven. Ze wilt ook net als mama altijd een keukenschort aan. Tot nu toe heb ik haar maar steeds een handdoek voorgebonden (leek er niet eens op maar goed). Ik heb op internet een heel schattig schortje gevonden op kleinechef.com. Ik hoop dat ze h’m krijgt;)

keukenschort

keukenschort

 

Maxime zorgt heel goed voor haar baby’tje. De baby gaat overallllll mee naar toe. Nu heeft ze bij de oppas een kleine kinderbuggy waar ze de baby in legt en zo overal mee naartoe rijdt. Ik vind het ook heel leuk haar eentje voor thuis te geven. Omdat wij de voorkeur geven aan houten speelgoed kozen we deze:

Poppenwagen Haba

 

poppenwagen habba

 

Op de negenmaandenbeurs kwam ik mijn eerste sieraad tegen. Een heel leuk en jong bedrijf gerund door twee enthousiaste mannen. Christiaan is afgestudeerd sieraadvormgever aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht en Lede is werkzaam als steward bij een Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Samen vormen zij de spil van een leuke startende onderneming en halen ze inspiratie uit het vele reizen die ze maken en de verschillende culturen waarmee ze in aanraking komen.

Ze maken vanuit een passie baby-, kinder- & mamasieraden. De armbandjes zijn extra sterk, mooi, hip, uniek, handgemaakt & betaalbaar. Ze worden uitgevoerd in pure, eerlijke materialen zoals zilver, parels, (half)edelstenen & andere speciaal geselecteerde prachtige grondstoffen.

Ik denk dat Maxime über cute zou staan met een armbandje van mijn eerste sieraad.nl. Ik heb het in ieder geval op het lijstje gezet. Deze zou echt te gek zijn:

 

armbandje eerste sieraad

 

 

En je vindt dit bedrijf hier!

De peettante van Maxime, een van mijn beste vriendinnetjes, heeft onlangs haar 30e verjaardag gevierd en kreeg toen een heel leuk boekje cadeau. Het heette: one line a day. Ik vond het erg gaaf want je kunt er vijf jaar lang iedere dag een gedachte opschrijven. Zo zie je na vijf jaar wat je hebt gedaan op bijvoorbeeld 23 januari. Ik ben eens gaan googlen en vond toen ook de mama variant. Zo kun je ook zo’n boekje bijhouden voor je kindje. Ik heb deze dan ook gevraagd aan peettante Renée.

Mom-One-Line-Day boekje

Wil je dit boekje verder bekijken? Klik dan hier

 

 

Heb jij nog leuke cadeautips voor een tweejarige? Laat je tip hieronder achter & deel het met andere mama’s!

 

Liefs,

handtekening_blogs

 

NEW Babycadeaus 336x280

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
De leukste cadeaus voor een tweejarige

  1. hoi, ik zag dat jij zo een tipi tent had van etsy, is die site betrouwbaar?
    ik kom er niet goed uit welke stokken ik er nu bij nodig heb qua maat en afmetingen? Kun jij mij daarbij helpen? hele veel dank en complimenten voor je mooie site blog etc. zo leuk!!!!

  2. Leuk die tipi! Tijs kreeg voor zijn verjaardag ook een schort met koksmuts. De keuken hadden we al compleet van zijn zus. Maar ik vind deze keukenspulletjes wel echt heel erg leuk!

  3. Wat een ontzettend leuke tipi! Een heel tof cadeau voor een 2-jarige denk ik zo ;-). Mijn zoontje wordt in mei 2 jaar, en ben ook druk bezig met cadeautjes opschrijven voor familie/vrienden. Wij denken zelf om een loopfiets te geven en sinds kort is Noah dol op puzzels dus die staan ook al op het lijstje.
    Fijne voorbereiding!! X, Judith

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!