Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Dé kerstcocktails: Scropino en Passion cocktail (zonder alcohol)


22 december 2014


N

Nog maar drie daagjes te gaan voor Kerst… zooo leuk! Wil je nu je gasten graag verwennen met een extraatje dan kun je ze verwennen met een lekkere Scropino. Ik heb samen met Shake and Serve de perfecte Scropino samengesteld
én een non-alcoholische cocktail, namelijk de MAMA to the max PASSION COCKTAIL, zie hieronder!

Elke maand stellen we een lekkere cocktail samen voor jullie, zowel een alcoholvariant als ook een non-alcoholische variant. Heerlijk toch om jezelf of je gasten af en toe te verwennen met een cocktail!

Wat is nou precies een spoom?
Een spoom is een tussen gerecht dat je tussen de gangen door kunt aanbieden om als het ware de smaak van de gerechten kunt neutraliseren. Het drankje wordt meestal gebruikt met sorbetijs van citrusvruchten, wodka en een mousserende wijn of prosecco.

Wat is een scropino?
De scropino is een van de varianten van een spoom. Dus zoals bijvoorbeeld cappuccino een variant is van koffie zo is de scropino dat van de spoom.

scropino2-01scropino-01

De scropino is een veelzijdig drankje want niet alleen kun je het zoals de meeste spooms tussen de gangen door serveren, je kunt dit drankje ook heel goed serveren als after-dinercocktail. Door de combinatie zal het eten dan goed verwerkt worden en zul je ervaren dat als je een beetje ene opgeblazen gevoel hebt, dit verdwijnt. De scropino is het perfecte drankje tijdens een feestelijk diner. Nu ben jij aan de beurt dus aan de slag!

[print-me alt=”Click me to print”]
Scropino_week52_221214
Speciaal voor de zwangere vrouwen..
Natuurlijk denkt MAMA to the max ook aan de zwangere vrouwen onder ons of aan de vrouwen die gewoonweg niet zo van de alcohol zijn. Erg lekker is het om wel met de andere gasten mee te kunnen genieten van een tussendoor- of een after-dinerdrankje. Ik heb een heerlijke alcoholvrije cocktail samen met Pieter van Shake en Serve voor jullie bedacht.

passioncocktial2-01passioncocktail[print-me]passioncocktail

Bedankt Pieter van Shake and Serve voor deze leuke samenwerking. Wij verheugen ons nu al op de komende cocktails die we samen gaan bereiden in het nieuwe jaar!

Ga je de scropino of de MAMA to the max passion cocktail zelf een keertje maken? Als ie goed gelukt is maak er een foto en post deze op Facebook of instagram met #cocktailsmamatothemax!

Liefs
leesblog

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

9 Reacties op “
Dé kerstcocktails: Scropino en Passion cocktail (zonder alcohol)

  1. Pingback: DE TEGENHANGER VAN DE MOJITO: DE NOJITO - MAMA to the max, de lifestyle community voor mama's (to be)!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!