Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Dé herfst bucketlist van MAMA to the max


9 oktober 2017


<

Het was je vast al opgevallen dat wij hier bij team MAMA to the max helemaal warm worden van de herfst! We hebben nog zoveel leuke plannen voor de herfstvakantie, dat we bijna balen dat deze maar één week duurt. Gelukkig duurt de herfst zelf drie hele maanden en hebben we speciaal voor jullie een hersft bucketlist gemaakt met de beste MAMA to the Max ideeën op een rijtje!  

Klik hier om de bucketlist te downloaden als free printable

 

Tip 1:

Wat absoluut niet mag ontbreken op de Herfst To-Do List zijn pompoenen! Beslist op nummer 1! Wat je allemaal met een pompoen kan doen?! Uithollen en er een gezicht in snijden, soep van maken of verven. Zelfs wanneer je er niks mee doet, staan ze leuk bij de voordeur. Een pompoen is dus ideaal om snel de herfst-sfeer in huis te halen.

Tip 2

Een paar goede panty’s aanschaffen. Rokjes en jurkjes mogen ook in de herfst en daar hoort een panty onder.

Tip 3

Bij thuiskomst een van onze drie homemade herfstdrankjes maken. Zoals deze warme chocolademelk met speculaas die overigens perfect bij tip 10 past.

Weekly Snaps 38 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

Tip 4     

Lekkere warme sloffen en oversized trui (en als het regent, mag je van mij ook de joggingbroek aan, vooruit dan)

De herfst biedt ook een paar mooie feestdagen

Tip 5    

Nog meer herfst aankleding in en om het huis. Vorig jaar maakten we een prachtige herfstkrans, die ook dit jaar weer gemaakt kan worden! Maar naast de ‘gewone’ herfstversiering, biedt de herfst ook een aantal gelegenheden om nog meer te versieren. Denk aan Sint Maarten met zijn lampionnenoptochten (ik voel een lampionnen-DIY aankomen) en natuurlijk Sinterklaas. We vinden altijd wel een goede reden om het huis te versieren.

Tip 6

Lak je nagels bordeaux-rood. Of volgens de laatste trend, zachtroze. Daar kunnen wij ons ook uitstekend in vinden.

Tip 7

Boswandeling met de kinderen. Om te zoeken naar (tamme) kastanjes, eikels en dennenappels (Knutselen!). Tamme kastanjes herken je aan het ‘pluimpje’ dat ze hebben en zijn erg geschikt om te poffen in de oven of op de barbecue. Pof/rooster de tamme kastanjes in ongeveer 10 á 15 minuten. Het is hierbij wel belangrijk dat je de kastanje inkerft anders ploffen ze en schieten ze weg. Maar ik dwaal af… Tijdens de boswandeling moet je toch minimaal één keer in een veel te grote plas met water te springen. Of iets minder spannend is een berg bladeren, dat kraakt zo leuk!

Tip 8

Het wordt steeds vroeger donker buiten en met een paar kaarsen aan wordt de kamer meteen een heel stuk gezelliger! Helen van de redactie heeft nog een leuke DIY voor je geschreven om je te inspireren.  Maak de haard aan, dat maakt het plaatje toch wel compleet. Boekje op schoot, wijntje in de hand en ik geloof dat je een half uur later naar bed kan.

Tip 9

Appeltaart bakken. Geen verdere uitleg nodig toch?

Tip 10

Op de bank onder een dekentje. Liefste met een kop chocomelk en met zijn allen film kijken.

 

Genoeg ideetjes om de herfst te vullen! Heb jij nog een leuke toevoegingen? Wij gaan hier op de redactie verder met alle herfst-inspiratie! Volg ons ook op instagram en facebook voor meer.

XO Team MTTM

NEW Babycadeaus 336x280

mamatothemax.nl

We houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes, tips & ideeën.

2 Reacties op “
Dé herfst bucketlist van MAMA to the max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!