Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De 5 best gelezen blogs van 2018


29 december 2018


marjon aan het bloggen 5 beste blogs
<

Het jaar is al bijna weer om! Door jullie zijn er heleboel artikelen ontzettend goed gelezen. Daar ben ik dan ook super trots op! Het is tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar. Ben je benieuwd welke 5 blogs er het beste gelezen zijn? Lees dan gauw met me mee…

Lees ook:
Bijzondere winactie van Dopper

1. Top 10 meisjesnamen en jongensnamen

Deze blog schreef ik omdat ik vaak de vraag kreeg wat de namen waren geweest als ik geen dochters, maar zoons had gekregen. Ook andere namen die ik heel erg mooi vond heb ik toegevoegd. Wat zijn jouw favoriete meisjes- en jongensnamen?

Top 10 meisjesnamen en jongensnamen

2. Een goede voorbereiding voor ons huwelijk is begonnen

Deze blog schreef ik in het begin van het jaar, toen stond alles nog in het teken van de voorbereiding van ons huwelijk. Ik vond het super belangrijk om goed voorbereid deze belangrijke dagen in te gaan. Weet jij nog hoe ik dat aangepakt heb?

Een goede voorbereiding voor ons huwelijk is begonnen

3. VADERDAG SPECIAL: 5x weetjes over JP

Dit jaar hadden we ook een Vaderdag special en verklapte ik “5 geheimen” over JP. Ik kreeg wel eens vaker vragen over JP en normaal wil hij het liefst zo min mogelijk in de spotlights. Daarom vond ik het extra leuk om eens iets over alleen hem te vertellen.

VADERDAG SPECIAL: 5x weetjes over JP

4. Hét MAMA to the max Wedding Magazine

Ik denk dat ik wel het meest trots ben op ons mooie Wedding Magazine! Het was zó bijzonder om dit met jullie te mogen delen. 2018 stond in het teken van onze bruiloft en die magische dag hebben we samen gebundeld tot een prachtige herinnering.

Hét MAMA to the max Wedding Magazine

5. Wedding Wednesday: Dé Jurk!

Ooh, het blijft toch een sprookje! Mijn jurk, de huwelijksdag, echt alles was perfect en tot in de puntjes verzorgd. Ik bleek niet de enige die mijn trouwjurk helemaal geweldig vond, want vele van jullie deelde deze mening ook! Heb je hem nog niet gezien? Klik dan nog even op de link hieronder.

WEDDING WEDNESDAY: DÉ JURK!

Zo waren er nog veel meer blogs die ik zou willen delen! Maar, ik ben vooral benieuwd, wat vond jij de leukste blog van het afgelopen jaar? Welke had hier eigenlijk ook tussen moeten staan volgens jou?

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Pampers

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!