Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Cristiano Ronaldo wordt weer vader! [update]


18 juli 2017


<

Ja, het is écht waar! Cristiano Ronaldo wordt voor de vierde keer vader!

De 32-jarige profvoetballer voedt samen met zijn vriendin Georgina Rodrigeuz een zoon, Cristiano Jr. (7) op. Cristiano zat al aardig op een roze wolk, want zijn tweeling Eva Maria en Mateo, zijn afgelopen juni ook geboren dankzij een anonieme draagmoeder.

Er gingen al eerder geruchten rond dat Georgina zwanger zou zijn. Er  zou namelijk en babybuik bij Georgina te zien zijn op de onderstaande zwembadfoto.

Wij zien het ook. Heb jij hem al gespot?

Dit wordt het eerste kindje uit een liefdesrelatie voor Cristiano en Georgina. Cristiano doet er alles aan de biologische moeders geheim van zijn eerste 3 kinderen geheim te houden, is dit een bijzonder nieuwtje.

Benieuwd waarom hij zo geheimzinnig doet en hoe hij denkt over het krijgen van kinderen middels een anonieme draagmoeder, lees het hier.

 

[25 juli 2017] Update! – Cristiano bevestigd officieel aan de Spaanse krant El Mundo de zwangerschap van zijn vriendin -22- Georgina dat ze zwanger zijn. Op de vraag of hij uitkijkt naar zijn 4e kindje reageerd hij “Ja, ontzettend”. Tevens vertelt hij nog wat moeite te hebben met het verschonen van de iniminie luiertjes van de tweeling Eva en Mateo.

Pampers
Marijke

Marijke

Hi allemaal! Ik ben Marijke (29) getrouwd met Arjan en moeder van Demian en Danique. Inmiddels ben ik in blijde verwachting van ons derde kindje en in augustus 2018 uitgerekend. Ik schrijf voornamelijk redactionele artikelen voor Mama to the max, maar ook leuke recepten of DIY's. Liefs, Marijke

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!