Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De covershoot voor het grote Mama en Babyboek van Etos


27 maart 2017


etos baby mama verzorging bevalling zwangerschap MAMA to the max
M

Mag ik deze blog beginnen door te zeggen dat ik echt apetrots ben op het eindresultaat!!! Wat is ie gaaf geworden hè, de cover voor het grote Mama en Babyboek van Etos. Kelly van kellycaresse.nl en ik zijn er in het geheim mee bezig geweest, maar vandaag vertel ik jullie er alles over. Van hoe het allemaal is begonnen, tot de covershoot een dag voor de bevalling, nog een shoot 6 dagen na de bevalling en de ontvangst van het eerste exemplaar. 

etos baby mama verzorging bevalling zwangerschap MAMA to the max

Een gewone maandagmiddag

Het begon allemaal op een doodgewone maandagmiddag op 28 november van afgelopen jaar. Ik was 39 weken en 1 dag zwanger en genoot van de schopjes in mijn buik. Ik ben wat dat betreft het “wachten” nooit beu geworden. Tot op de laatste dag heb ik genoten van dat wondertje in m’n buik. Het lange wachten heb ik echt niet gekend en stiekem vond ik het wel fijn dat Lilou zo lang is blijven zitten in tegenstelling tot Maxime, die heel onverwachts met 36,5 week al kwam. Ik denk dat het ook heeft meegespeeld dat ik me tot op de laatste dag zo goed gevoeld heb. Bijna geen fysieke klachten en ik kon goed mijn rust nemen, doordat ik mijn werk los kon laten in m’n hoofd. Maar goed, ik dwaal af…. ik lag heerlijk op de bank wat te appen met een vriendin toen ik gebeld werd door een mediabureau. Of het mogelijk was “deze week” naar Amsterdam te komen, want Etos zocht een covermodel voor het Mama en Babyboek. Het leek ze wel leuk twee “bekende” mamabloggers voor de 2017 editie te strikken. Kelly en ik waren de gelukkigen. Ik was er even helemaal stil van… wat een gaaf aanbod, wat een kans! Ik wilde zo graag volmondig JA roepen door de telefoon, maar al kijkend naar mijn dikke buik, raakte ik lichtelijk in paniek. Het enige dat ik vroeg was: “jullie weten toch wel dat ik hoogzwanger ben. Ik kan ieder moment bevallen.” “Ja hoor,” klonk het aan de andere kant van de lijn, dat leek ons nou juist zo leuk, een zwangere mama op de cover.” “Uhmm, maar ik kan helemaal niet meer zover reizen.” Het werd even stil, maar al snel had ik door hoe graag Etos dit wilde en werd ik uit mijn lijden verlost. “Dan komen we toch gewoon naar jou!” Ik wist niet wat ik hoorde en was even helemaal sprakeloos. “En Kelly dan?”, vroeg ik. “Die gaan we nu gelijk bellen en vragen of zij ipv naar Amsterdam naar Maastricht wil reizen.” We kletsten nog even en we spraken af dat ik akkoord ermee was, mits de fotoshoot bij mij thuis zou plaatsvinden. Meteen toen het telefoongesprek was geëindigd, belde ik Kelly en vertelde wat mij zojuist was gevraagd. Kelly was ook al benaderd en vond het natuurlijk ook een enorme kans. Ik vroeg haar of ze naar Maastricht wilde komen en dat vond ze echt helemaal geweldig. We waren ineens helemaal in onze nopjes en hoopten dat het ook echt door zou gaan.

De dag erna, dinsdag, werd ik gebeld dat alles was geregeld en ze vrijdag zouden komen, want eerder ging niet meer lukken. Je snapt wel dat ik die dagen tot aan vrijdag enormmmmm zenuwachtig was en hoopte dat Lilouke nog even wilde blijven zitten.

 

Vrijdag- de dag van de shoot

Rond 11 uur stond Kelly samen met Yannick (haar man) en de twee meisjes Lana en Aimy op de stoep. Maxime was door het dolle heen en wilde Lana gelijk haar speelkamer laten zien. JP en Yannick maakten kennis en Kelly vond het heel leuk mij nog één keertje te zien voor de bevalling. We aten samen Limburgse vlaai en voordat we het wisten stond er een hele delegatie voor de deur.

 

Niet 1, niet 2, niet 3, nee, maar liefst 4 personen stonden me lachend aan te kijken. Ik stelde mezelf voor aan de fotograaf, de visagiste, de styliste en de hoofdredactrice van het blad. “Zijn jullie allemaal voor Kelly en mij helemaal naar Maastricht gekomen?”, vroeg ik giechelend. “Jaja,” zei de fotograaf, “wat wij wel niet over hebben voor jullie.” Ook hen heb ik eerst een stukje vlaai aangeboden en daarna gingen we toch ietwat haastig aan de slag, want ik stond natuurlijk op springen en het zou wel heel hilarisch zijn als de bevalling zou beginnen en iedereen voor niks naar het Zuiden was afgereisd.

Kelly en ik werden eerst in de make-up gezet, daarna werden onze outfits en die van onze kindjes gepast.

Foto’s make up en styling

De eerste shoot was die op de babykamer. Terwijl Maxime mijn buik vasthield mocht ik laten zien hoezeer ik mij verheugde op de komst van de baby. De shoot ging zo goed dat DE foto er eigenlijk al heel snel tussen zat. Ik had ook veel support van Kelly, die meekeek achter de camera.

Foto eindresultaat Maxime en ik

 

Foto cover met Kelly

Daarna kwam de shoot met Kelly en mij samen en nog een kleine reeks van ons apart. Deze waren bedoeld voor het interview. We zijn namelijk ook allebei geïnterviewd. We kregen van Minke, de hoofdredactrice zulke leuke vragen gesteld. Ze vroeg ons naar hoe we begonnen zijn met bloggen, hoe onze zwangerschappen waren en hoe we de toekomst zien. Het hele interview lees je uiteraard in het boek dat verkrijgbaar is bij Etos.

 

Met ons meisjes

De laatste shoot was die op de slaapkamer. Die shoot was zo ongelofelijk leuk en ongedwongen dat uit deze reeks uiteindelijk de voorpagina is gekomen. De meisjes sprongen zo ongedwongen op bed en we hadden oprecht de grootste lol met z’n allen. Omdat Kelly ervoor kiest de meisjes niet met het gezichtje in beeld te laten, zie je uiteindelijk Lana niet op de foto en Aimy van achteren. Wat is het een prachtige en energieke foto geworden hè.

 

Zoals je misschien wel had meegekregen ben ik de dag erna bevallen van Lilou. Ongelofelijk dat ik nog zoveel energie had op 2 december en ik de dag erna even een baby eruit geperst heb, haha. Toen ik Kelly liet weten dat ik weeën had, zei ze al dat ze het verwacht had. Ze zei ook steeds tegen me: “ik zie dat het ieder moment kan gebeuren.”

 

De eerste fotoshoot met Lilou

Omdat ik me na de geboorte al snel goed genoeg voelde, stemde ik ermee in ook de andere cover op het boek te doen. Precies een week na de bevalling stond weer het hele team op de stoep en mocht ik met baby Lilou op de foto.

Dit is het resultaat:

 

Het eerste exemplaar

 

Op 2 maart waren Kelly en ik uitgenodigd door Etos om op de Negenmaandenbeurs het eerste exemplaar van het boek in ontvangst te nemen. Hoe dat precies ging kun je ook terug zien in deze VLOG.

Het was een heel feestelijk moment en wat voelden we ons trots.

 

 

Heb je het boek al gespot in de Etos of in de Ouders van Nu zwangerbox? Benieuwd wat jullie van het interview vinden!

 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

Pampers
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
De covershoot voor het grote Mama en Babyboek van Etos

  1. Zo leuk en wat een eer! ik zou graag ook de interviews wel willen lezen. Maar aangezien ik in buitenland verblijf is dit helaas niet mogelijk.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!