Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Contactloos betalen met je sieraden


14 januari 2019


mamatothemax_abn_horloge
<

Afgelopen maart hebben jullie mijn wearable al voorbij zien komen op het blog en mijn Instagram. Ik mocht meedoen aan een test pilot van ABN Amro. Hierbij testte ik een horloge met chip, waarmee je contactloos kunt betalen. Ik mag aan jullie vertellen dat de wearables glansrijk door de testperiode zijn gekomen en per 14 januari 2019 gelanceerd gaan worden.

Lees ook:
Met je horloge betalen? Binnenkort kan het écht!

Gemak dient de mens

ABN AMRO Wearable Horloge Contactloos

Bij de start van de test, heb ik gekozen voor een horloge, omdat ik deze eigenlijk altijd draag. Ook vond ik het design erg mooi. Ik mocht kiezen uit een horloge, ring, armband of een sleutelhanger. Ik ging dus voor het horloge!

Mijn eerste indruk van de wearable was echt overweldigend. S’ochtends doe je gewoon je wearable om en je kunt bij elk uitje wat je maakt pinnen zonder dat je een code hoeft in te toetsen (tot €25,-). Uiteraard kun je nu ook contactloos betalen met je pinpas, maar deze ben ik vaak kwijt of ik vergeet hem! Mijn horloge heb ik altijd om, ook als ik snel even naar de supermarkt ga. Ik stuurde in de eerste testweek al een mail naar ABN Amro om te vertellen hoe tevreden ik was en hoopte dat het door de testperiode heen zou komen en het gelanceerd zou worden.

Waarom zou jij een wearable nemen?

Sinds de testperiode heb ik voor bedragen tot de €25,- alleen nog maar mijn wearable gebruikt. Aangezien ik ook een chip in mijn eigen horloge heb kunnen plaatsen, weet ik niet beter. S’ochtends doe ik mijn horloge om en bij het boodschappen doen denk ik er eigenlijk niet eens meer over na om mijn portemonnee te pakken. Ik breng gewoon direct mijn horloge langs de zijkant van het apparaat. In het begin keken best een aantal mensen vreemd op wanneer ik wilde betalen met mijn horloge maar ik merk dat er veel interesse is in de wearable. Zo kun je ook contactloos betalen met de smartwatches van Garmin Pay. Voor al je betalingen voer je iedere 24 uur, of na afdoen, je zelf gekozen pincode in op je smartwatch. Het horloge dat ik heb getest werkt zonder software én hoef je niet op te laden, dus ook geen straling! Dit geldt ook voor de andere wearables zonder software. Bedragen boven de €25,- moet je bevestigen met de pincode van je betaalpas. Je betaalt al binnen 30 seconden! Simpel toch?

Ik ben er echt van overtuigt dat contactloos betalen bij deze tijd hoort en echt niet alleen voor jonge mensen is. Het maakt het veel makkelijker om even snel de deur uit te gaan voor een kleine boodschap zonder al je spullen mee te nemen. Zeker als moeder met twee kinderen! Ik ben continu in de weer met het verslepen van allerlei tassen. Nu kan ik gemakkelijk eens mijn spullen thuislaten en alleen op pad gaan met mijn horloge en telefoon en wat spullen voor de kinderen. Of juist gewoon voor een lunch met vriendinnen. Daarnaast vind ik de designs van de wearables mooi. Ik heb geen enkele keer gedacht, dat ik het niet zou dragen vanwege een outfit. Het is modern en past overal bij. En nu je ook je eigen horloge tot wearable kunt maken, ben ik helemaal om. Voor de mama’s is dit gewoon echt een toevoeging aan je leven!

Sta jij ook altijd te rommelen met je portemonnee bij de kassa of ben jij ook vaak, net als ik, je pas kwijt of vergeten? Zou jij kunnen wennen aan het gebruiken van een wearable?

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Deze blog is in samenwerking met ABN. 

Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!