Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Ik kreeg een huidanalyse van Clinique


13 oktober 2016


clinique huidanalyse douglas MAMA to the max
Z

Zoals je misschien al hebt gezien in de weekvlog van afgelopen week, mocht ik op uitnodiging van Clinique een huidanalyse laten doen bij Douglas Maastricht. Ik heb in het verleden vaker producten van Clinique gebruikt, omdat ze erg goed passen bij mijn ‘moeilijke’ huid. Ik was dan ook erg benieuwd naar de huidanalyse en deel graag mijn ervaringen met jullie.
marjonfranssen@gmail.com_3895

De brand expert van Clinique

Ik werd in Douglas Maastricht hartelijk verwelkomd door de brand expert van Clinique. Op dit moment is er alleen in Maastricht een brand expert aanwezig als zijnde van een proef. Mocht dit nu goed bevallen dan zullen er snel in meerdere vestigingen brand experts aanwezig zijn. Deze brand experts helpen jou als klant graag de producten kiezen die het meest geschikt zijn voor jouw huid. Clinique heeft een eigen counter ingericht en daar voert de brand expert momenteel op woensdag, vrijdag en zaterdag graag gratis een huidanalyse bij jou uit.

img_3841

Bieke, brand expert van Clinique

 

De huidanalyse

Deze huidanalyse laat zien welke producten jouw huid nodig heeft voor de reiniging en de verzorging van de huid. Ik mocht plaatsnemen bij Bieke en aan de hand van een programma op de iPad stelde ze me allemaal vragen. Uit deze vragenlijst kwam een uitgebreid huidadvies met de daarbijbehorende producten die mijn huid nodig heeft.

Ik kreeg het advies te gaan werken met de Anti-Blemish Solutions™ lijn, speciaal voor onzuiverheden en acne.

 

De reiniging

 

In stappen werd mijn huid gereinigd:

Als eerste werd mijn huid gereinigd door middel van de Clinique Sonic System Purifying Clearing Brush met de extra Deep Clearing Brush Head. Op deze reinigingsborstel deed Bieke een Anti-Blemish Solutions™ Clearing Foam. Deze foam werkt onmiddellijk als preventie tegen puistjes. Het verwijdert vuil en overtollig vet en maakt de poriën schoon. Ideaal voor mij, want ik heb hier best el wat last van en nu in de zwangerschap lijkt het allemaal ook net iets erger te zijn.
Vervolgens gebruikte ze de Anti-Blemish Solutions™ Clarifying Lotion. Deze lotion verwijdert vet dat de poriën kan verstoppen en het controleert extra glans op je huid.

 

Make-up advies

Maar dat was nog niet alles! De brand expert is er niet alleen voor een huidanalyse op maat, ze geeft ook graag advies over het aanbrengen van en het kiezen van de geschikte make-up producten.

Ook ik kreeg een geheel make-up advies, waar ik enorm blij mee was. Ik wilde namelijk altijd al eens een professionele mening over een mooie, maar geen overdreven dagmake-up. Bieke heeft me hier uitstekend bij geholpen!
mg_3838

 

De producten die gebruikt werden voor mijn dag make-up.

Ik was echt blij verrast hoe mooi het resultaat is geworden. Ik wil voor overdag nooit een hele overdreven make-up dus dat was de opdracht voor Bieke. Ik ben zo blij met deze make-up. Geen gigantisch verschil, maar juist wel dat verschil waardoor mijn huid en daardoor ikzelf straal.

 

Actieweken

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Clinique of al een enorme fan en heb je snel weer iets nodig?

Vanaf maandag zijn de actieweken van Clinique gestart bij Douglas. Drie weken lang krijg je bij besteding vanaf €55 aan Clinique producten een luxe cadeautje! Je kunt kiezen uit de vrouwen-of de mannen variant.

*For her :

  • Clinique Smart SPF15 Moisturizer 7ml
  • Clinique Smart Night Moisturizer 7ml
  • Liquid Facial Soap Mild 15ml
  • High Impact Mascara, 3,5ml

*For him

  • Anti-age Eye Cream 7ml
  • Face Wash 30ml
  • Anti-age Moisturizer 30ml

 

 

En wil je nu een indruk krijgen van hoe ik die ochtend ervaren heb? Ik maakte er een kleine video over.

 

 

Houd de site goed in de gaten want nog deze week mag ik de reinigingsborstel, die ik inmiddels zelf ook heb aangeschaft, weggeven!

Ben je al bekend met de producten van Clinique? Welke is jouw favoriet? 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

 

 

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
Ik kreeg een huidanalyse van Clinique

  1. Pingback: WEEKVLOG #6: eerste keer werken, zusjesliefde en WINACTIE Clinique ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!