Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Citytrip of lekker naar zee?


12 augustus 2016


I

Ik had eigenlijk heel veel inspiratie en veel zin om aan mijn nieuwe blog te beginnen, maar de laatste daagjes hebben onverwachte dingen hebben me wat onderuit gehaald waardoor ik nu even wat dieper moet graven om me terug ’the happy feeling’ te bezorgen. Daarom heb ik beslist om jullie met deze blog weer even mee op vakantie te nemen. Dus leg je koffer en zonnebril al maar vast klaar!

Citytrip

Laatst vroeg ik aan een vriendin (die momenteel door een moeilijke periode gaat) om samen op citytrip te gaan. Dan waren we er allebei eens tussenuit. Ze vond het een reuze leuk idee. En we zouden dan allebei enkele bestemmingen opzoeken en dan beslissen waarheen we gaan. Maar enige tijd later kreeg ik zelf van haar de vraag of ik misschien zin had om samen met de kindjes een paar daagjes mee naar zee te gaan. Ze mocht er zelf met haar kindjes logeren in een huisje van een familielid (die zelf heel handig op vakantie was) en er waren kamers genoeg! Tijd voor een vreugde dansje!

De zee

De zee heeft iets magisch….vinden jullie ook niet?

Toen mijn ouders gescheiden zijn is mijn vader kort daarna naar zee (de Belgische kust) verhuisd. Hij woont daar nog steeds en heeft er zijn innerlijke rust gevonden. Ooit verhuis ik ook nog wel eens naar zee. Ik heb ook net als hem een soort van rust die over me valt telkens als ik daar kom. De lucht ademt zo anders in. Het geruis van de golven. Hmm, heerlijk.

An_Augustus 2016_02

Het is ondertussen vrijdag (de dag dat we eindelijk naar zee vertrekken) en wat ben ik blij dat ik in de loop van de week al wat spulletjes klaar had gezet om mee te nemen, want zo last-minute nog alles bijelkaar pakken… zucht… not an option… dan ben je altijd wel iets vergeten. Och, zelfs als je voorbereid bent, zijn er wel cruciale dingen die je vergeet, zoals kleurtjes en een kleurboek bijvoorbeeld…

We vertrekken vrijdagavond pas laat, dan staan we hopelijk niet in de file. En het was een goeie gok!

Als we aankomen zijn de kinderen al laaiend enthousiast en worden we vrolijk begroet met lachende snoetjes aan het raam. M’n vriendin en haar kindjes waren als eerder aangekomen en zaten ons vol ongeduld op te wachten.

An_Augustus 2016_03

Huisje ontdekken

Eerst nog even iedereen begroeten en dan het huisje en de kamers gaan ontdekken. Het is een klein, gezellig huisje, met werkelijk een prachtige tuin! Het gaat helemaal goed komen…we zijn hier nog maar pas en ik begin me alweer helemaal op te laden.

 

De volgende dag is het tijd om naar het strand te gaan! De kinderen waren uiteraard niet meer te houden. We komen net aan en staan hoog op een duin uit te kijken over het strand. Damascus vraagt meteen “oh mama, hier wil ik wel eens van af rollen”. En voor ik het goed en wel besef legt hij zich plat en rol hij de duin helemaal af tot beneden op het strand. Een klein zandmonstertje was het geworden toen we weer beneden bij hem stonden.. haha.

An_Augustus 2016_01

Toen hij eenmaal vlak aan het water stond sloeg hij meteen z’n armen open… zo’n genots-momentje (lees: grijp snel dat mobieltje om vlug-vlug dat momentje te registreren voor altijd!

Foto’s maken

En wat hebben ze allemaal nog dolle pret gehad op het strand en in het water. Op een gegeven moment liep ik met m’n fototoestel tussen hun in… ze waren lekker aan het rondrennen. En Ik vroeg aan Alexis of ze eens even tot bij mij wou komen omdat ik een speciale foto wilde uitproberen met haar. De blik en houding die ze me toen gaf (omdat ze liever gewoon wou verder spelen uiteraard) waren echter nog veel sprekender en ‘mooier’ voor op de foto. Heerlijke meid is het.

An_Augustus 2016_05

Mijn zoontje vind het dan weer steeds prettig om wat gekke bekkies te trekken. En toen ze net een hele uitleg over zeewier gekregen hadden, belandde er uiteraard wat zeewier over z’n oortjes… mijn klein lief zee-monstertje 🙂

An_Augustus 2016_04

Goh, wat hebben wij ontzettend genoten van ons verblijf aan zee. Met z’n allen. Het was helemaal top. En wat zijn we dankbaar dat we er mochten zijn! Dankjewel lieve vriendin! X

 

Veel liefs,

 

An

Baby- & kinderkleding

An

Mijn naam is An, geboortejaar 1982. Ik ben de trotse mama van twee superhelden, die ik gelukkig thuis gewoon Alexis (stoere meid uit 2011) en Damascus (knappe jongen uit 2009) mag noemen. Beroep: technisch tekenaar Roeping waar ik aan werk: fotografe. Zelf ben ik nog maar heel pas een alleenstaande mama. In mijn blogs neem ik jullie graag mee op mijn eigen ontdekkingstocht in dit nieuwe leven wat voor me begint. Misschien niet altijd rozengeur en maneschijn maar met een hart vol levenslust doe ik erg mijn best om te stralen!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!