Lees nu: 5x wat je nog niet wist over Juulke

Mom’s Gossip: Chrissy Teigen’s babyshower


7 maart 2016


Instagram, celebrity, Chrissy, John, babyshower, baby, blog, MAMA to the max
<

Haar buik groeit als kool. En ook de tommy en dada to be kunnen niet wachten tot dat de baby haar opwachting maakt. In de tussentijd genieten ze met volle teugen van hun zwangerschap. Gisteren organiseerde de ouders een babyshower in New York.

Model Chrissy Teigen en zanger John Legend probeerde al geruime tijd zwanger te worden, maar dit lukte niet. Begin vorig jaar hebben zij toen gekozen voor een vruchtbaarheidsbehandeling. Hier ontstond vorige week nog een hevige discussie over, omdat Chrissy in een interview vertelde dat ze bewust hebben gekozen voor een vrouwelijke embryo. Ze vertelde dat ze altijd had gehoopt dat John vader zou worden van een meisje.

Op Instagram deelde het model en de zanger een handvol foto’s over de babyshower. Zo droegen ze beide een kroon met daarop ‘baby mama’ en ‘baby daddy’.

Instagram, celebrity, Chrissy, John, babyshower, baby, blog, MAMA to the maxInstagram, celebrity, Chrissy, John, babyshower, baby, blog, MAMA to the maxInstagram, celebrity, Chrissy, John, babyshower, baby, blog, MAMA to the maxInstagram, celebrity, Chrissy, John, babyshower, baby, blog, MAMA to the max

Hoe heb jij je babyshower gevierd? 

Baby- & kinderkleding
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!