Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Casual and chique | WHAT WE WEAR


17 oktober 2019


What We Wear, Casual and chique outfit, MAMA to the max, lange rok
<

Ohhh wat kreeg ik veel leuke reacties op mijn outfit vorige week! Helaas moesten jullie nog eventjes wachten op de merken en linkjes van mijn outfit, maar vanaf vandaag deel ik ze ook met jullie. Ben je benieuwd hoe ik mijn casual jasje en chique lange rok met elkaar heb gecombineerd? Lees dan gauw verder!

Lees ook:
Terug van weggeweest | What We Wear

The outfit

What We Wear, Casual and chique outfit, MAMA to the max, lange rok

Vorige week was ik met Deesje in Antwerpen voor werk en droeg ik deze nette, maar toch ook sportieve outfit. Een lange rok en gympen gecombineerd met mijn leren jasje. Ik kreeg zoveel complimentjes en vragen over deze outfit dat ik het vandaag deel in deze What We Wear!

Blouse met leuk detail

What We Wear, Casual and chique outfit, MAMA to the max, lange rok

Basic, maar toch ook niet. Deze off-white blouse van Js Millenium is overal bij te combineren. Ik draag hem hier onder mijn zo geliefde met alles te combineren leren jack van Veepee (voorheen Vante Exclusive, merk Chyston). Het leuke detail aan het blouseje is dat er diagonaal een leuke ruche is waardoor het een speels effect krijgt. Net even niet anders en toch rustig.

Satijnachtige plissérok

What We Wear, Casual and chique outfit, MAMA to the max, lange rok

Wat een beauty hè? Deze rok! Ik kocht hem bij de Zara tijdens ons tripje in Barcelona. Het is een halflange satijnachtige plissérok en valt op de kuiten. De rok heeft een glanzend effect, een hoge taille en een blinde ritssluiting aan de zijkant. Het leuke is dat deze rok in vele kleuren en patroontjes te verkrijgen is. Leuk voor de kerstdagen, misschien? Ik draag hieronder een dikke panty van het merk Waldorf.

Gympen

What We Wear, Casual and chique outfit, MAMA to the max, lange rok

Deze shiny gympen zijn van Jimmy Choo. Ze zitten zooo lekker! En ze zijn zo leuk versierd met grove glitters en sterretjes bij de veters. Het is een combinatie van leer en suède en een witte zool. Sportief en toch chique, I love it! Leuk onder een jeans of doe eens wat anders en draag ze net als ik onder een rok!

Acessoires

What We Wear, Casual and chique outfit, MAMA to the max, lange rok

Deze bril is van het merk Dita en heb ik al eventjes. Mooi rosegoud met zwart montuur, helemaal in mijn stijl en echt overal bij te combineren! De tas die ik draag is overigens van Louis Vuitton.

Wat vinden jullie van mijn outfit? Ik ben zó verliefd op mijn rok! En dat voor zo’n leuk prijsje. Misschien moet ik nog maar meer kleuren scoren, hihi. Laat weten in de reacties op social media hoe jullie een rok altijd combineren. Gaan jullie voor chique of casual?

Veel liefs,

NEW Babycadeaus 336x280
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
Casual and chique | WHAT WE WEAR

  1. Super leuke outfit! Inderdaad de combi tussen sportief en chique… ik houd er van! Misschien is t ook n idee om n keer n video op te nemen met al je Rivièra Maison spullen?

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!